Yeni Sitem Hakkındaki Görüş Ve Önerileriniz ?
-
Kreyzi bunu yazdı
iyi geceler müridler. can sıkıntısından ve meraktan android oyun sektörüne gireyim dedim.
Android oyun sektörüne girmek deyince heyecanlanmıştım ben de. Oyun yazmaya karar verdin, o iş için uğraşıyorsun zannetmiştim. Ama emek hırsızlığından başka bir şey değilmiş yaptığın.
-
JPriest bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
iyi geceler müridler. can sıkıntısından ve meraktan android oyun sektörüne gireyim dedim.
Android oyun sektörüne girmek deyince heyecanlanmıştım ben de. Oyun yazmaya karar verdin, o iş için uğraşıyorsun zannetmiştim. Ama emek hırsızlığından başka bir şey değilmiş yaptığın.
sanki kendi pcnde kullandığın a'dan z'ye tüm programlar orjinal. Emek hırsızlığı ile yaftalıyorsun. Dinime küfreden müslüman olsa muhabbeti. Warez candır...
-
sRcN bunu yazdıJPriest bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
sanki kendi pcnde kullandığın a'dan z'ye tüm programlar orjinal. Emek hırsızlığı ile yaftalıyorsun. Dinime küfreden müslüman olsa muhabbeti. Warez candır...
Nereden biliyorsun?
-
JPriest bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
masaüstü capsini atsana delikanlıca
-
Yorumlar icin tesekkurler hocular. Domaini bilincli aldim aranma hacmi yuksekti aklimda guzel bi domain var ama amacim belli bi hit yakalamak belli bi kullanici kitlesi olustuktan sonra 301 cekmeyi dusunuyorum.
Temayi tespit etmissiniz zaten aynen safiha temasi ve cok guzel bi tema crsit cesit degisiyor tema takla bile attirabilirsiniz :)
Jpriest hocam dusuncene saygim var ama tbt (vakti zamaninda hack sitesiydi buralar) gibi bi platforma uye olupta wareze saldirmak komik olmus.
-
sRcN bunu yazdıJPriest bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
Arkadaş developer olduğu için, developer idelerininde çoğunun açık kaynaklı türevleri olduğu için, kütüphanelerinde kırılmışını ya da dağıtılanını ileri derecede takılırken bulamadığın için ya da aramadığın için, birde onun hakkında fransada yüksek lisans muhabbetleri duyduğum için benim oyum olmadığından yana.
Emek hırsızlığı tabi fakat ben çokta kızmıyorum, bizim gibi maymunlar cehennemi tarzında emeğin hiç önemi olmayan ülkelerde bu emek hırsızlığına dönüşüyor ama belli seviyede coğrafyalarda adam beğenirse parasını ödüyor yoksa in-app purchase'ine kadar kırmışlar daha ne yapacaksın kullanıcının insayitifine kadar gitmiş olay. Uygulama almayı bırak gayet bu developer blogları falan donate alıyorlar, adam diyor benim işime yaradı bir projemde kazandığımın bir kısmını veriyorum sayende çözdüm problemi gibi ama dediğim gibi bizim 1 yıldız verenler ülkesinde emek sıkıntısı var çok takmayın siktir edin, ingilizce uygulamalarla devam edelim.edit: e konu hakkında yazmamışız, siteyi beğendim gayet işim olduğunda gireceğim bir site domainde fena değil ama aklımda pek kalmadı ona nedenle bookmark konusunda adını internete birşekilde yaz ya da zahmetsiz bir subscribe yolu falan bul.
kvasir tarafından 05/Şub/14 11:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Hani böyle açıklamalara gerek yok ama illa da öğrenmek istiyorsanız,
@sRcN
Kullandığım tüm yazılımlar lisanslı, yasal olmayan bir durum söz konusu değil. Tanımadığın insanlar hakkında atıp tutarken bence daha dikkatli davran.
@DevilKingtr
Sana cevap bile yazmayacaktım ama illa ki görmek istiyorsan al bak [çift monitor]: http://imageshack.com/a/img546/1087/a9mr.png
Hatta çok merak edersen evdeki bilgisayarım ve VM'leri de akşama gönderirim.
@VBDream
SpArk ile karıştırıyor olabilirsin beni hacı, Fransa'da değil, Türkiye'de benim yüksek lisansım. Ayrıca herkesin aynı yanlışı yapıyor olması, onun doğru olduğu anlamına gelmez.
@Kreyzi
Bir yazara gidip korsan kitap hakkında konuşursan, indirdiğin tüm PDF ve epub'lar için olumsuz şeyler söyler sana. Ya da oyunculara git sohbet ederken abi ben senin filmini torrentten indirdim izledim de bakalım neler söyleyecek.. Yazıya "Android oyun sektörüne gireyim dedim" diye başlamışsın, ben de hayal kırıklığımı belirttim yukarıdaki mesajımda, o sektörden ekmek yiyen biri olarak.
-
Konu kaymasin hacilar. Cok ilgi varsa yeni konu acilir tartisilir. Olay olmasin simdi
-
Kreyzi Site güzel kardeş. eline sağlık.
JPriest hocam yaptığınız uygulama benı çok sevindirdi (az önce sitenize baktım da ),
Şu an ne durumda tamamlandı mı kullanabiliyor mu engelli vatandaşlarımız ?
-
yav arkadaş bu ülkede hala ben gibi let İT bit tendosya indirmeyi işkence haline çevirenler var şunlar alternatifi bulun...
akmarky tarafından 05/Şub/14 11:52 tarihinde düzenlenmiştir
site güzel