Yeni Telefon Aldım Bakarsanız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

arkadaşlar bugun yeni bir tlefon aldım 2.el telfon daha once turkcell kampanyalarında birinden alınmıs olmalıki turkcell teması var ve silinmiyor şimdi bende ben bunun yazılımını nsl degiştirebilirim elide usb kablosuda yok telefon w205 he birde telefonda bir mp3 var silmek istiyorum ama korumalı diyip silmiyor mp3 hafıza kartında biçimliyim dedim ama nsl oldugunu bulamadım pc takıp biçimliyim dedim oda m2 miş yani pc girişide yokmus baktım olmadı kaldım oyle ne yapablirim gerivermek dısında

_AnarChisT_Tr_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

kaç para saydın hocam 2.el bu telefona. sen bana şu kadar verdim de ben sana geri ver ya da verme dicem

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

120

_AnarChisT_Tr_
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

cylaker bunu yazdı:
    -----------------------------

120

Geri verme imkanın varsa koşa koşa geri ver. ;) Ama tek benim yorumumu değil , gelsin bir kaç kişi daha baksın duruma. Ona göre.

Telefonun mobiletişim sayfsaı :

http://www.mobiletisim.com/telefonlar/Sony%20Ericsson/W205

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

hoca telefon gayet saglam ama sen oyle diyonda daha uzerinde kullanımdan dolayı olusmus bir cizik yok sahibi 1 ay fln kullanmış

_AnarChisT_Tr_
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

cylaker bunu yazdı:

hoca telefon gayet saglam ama sen oyle diyonda daha uzerinde kullanımdan dolayı olusmus bir cizik yok sahibi 1 ay fln kullanmış

Onu bilemem. Ben dışardan yorum yapıyorum. Telefonu elime alıp baksam belki de temizliği için bile değer bu fiyata diyebilirim ama bir format atmayı dene bence istersen nasıl yapıldığını biliyorsan. Kartla birlikte sıfırlarsın , sonra istediğini yüklersin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

telefon gerçekten cok temiz dedigim gibi cizik yok uzerinde telefonla birlikte orj sarj aleti ve kulaklıgını da aldım yani deger konusunda pek sıkıntısı için rahat ama dedigim gibi telefonda su turckel dalgası biraz canımı sıkıyor updaye buldum kendi sitesinde bi kablo bulursam deneyecegim guncellemeyi belki o zmn gider

_AnarChisT_Tr_
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

benim de nokia 6300 öyle. teli her açtığımda turkcell teması geliyor filan. yzılım değiştirmek gerekiyor...

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

cylaker bunu yazdı:

telefon gerçekten cok temiz dedigim gibi cizik yok uzerinde telefonla birlikte orj sarj aleti ve kulaklıgını da aldım yani deger konusunda pek sıkıntısı için rahat ama dedigim gibi telefonda su turckel dalgası biraz canımı sıkıyor updaye buldum kendi sitesinde bi kablo bulursam deneyecegim guncellemeyi belki o zmn gider

benim e63 te turkcell firmware kurulu. rahatsız olmuyorum şahsen acılısta kapanısta cıkmasına rağmen. istesem bi data kablosu ile bağlayıp turkcell'siz firmware kurarım. sen de rahatsız oluyosun belli ki öyle yapabilirsin. vardır turkcell siz firmware ya da aldıgın yere mi ne götürüp yaptırabiliyosun galiba öyle bi muhabbet vardı.

hayırlı olsun bu arada.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

turkcell temasıyla derdin ne ki?

dursun köşede işte

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

turkcell temasıyla derdin ne ki?

dursun köşede işte

6300 da işi iyice abartmışlar. teli her açtığında zil sesi-tema-ayarlar fian turkcel oluyor.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
Toplam Hit: 1791 Toplam Mesaj: 15