Yeni Telefon Alıcam Fikir İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    otocu bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı
    otocu bunu yazdı

Paran varsa. Androidten uzak dur. Arkaplan'da ne iş yaptığı belli değil. En cazip iphone'u alabilirsin. İnternetten bak. Uygun fiyata satanlar oluyor.

//EDIT ( Unutkanlık )

Sony Xperia'yı hafiften incelemiştim mağazada, fena değil. Fakat arkaplanını gene emin değilim.

Iphone'un ne yaptigini nerden biliyorsun ? 700 yerine 800 dersen s3 mini veya ace2 derim

Hoca eline alıpda 2 ay kullandın mı ? Elimde samsung note var. Orjinal yurtdışından geldi. Geçen gün ekranı durduk yere dondu. Pikselleşme oldu. Telefon pat diye kapandı. %100 şarz açtığımda %1'di. Ben iphone 3GS kullandım. -ki vazgeçmezdimde talihsizlik sonucu sinirden telefonu elimden düşündüm. Hat yeri parçalandı. Yeni yuva taktım devreleri yaktım. 2 telefonuda 1 yıldır kullanıyorum. iphone 1 kere donduysa. bu samsung meredi günde 100 defa donuyor. beleş yazılım ne bekliyorsunuz yani.

uzun süredir note kullanıyorum ne bir kere donma yaşadım (lag dahil) nede pikselleşme kristaleşme :)

CM10 yükledim 3,5 güne yakın şarjım gidiyor.. Bildiğin orjinal diye takozu kakalamışlar size :)

boyutundan dolayı ceket cebinde taşıyorum kaç defa çıkarırken ederken tak tuk düştü. Hala zerre sorunu problemi yok..

Hani kullanmasam bi nebze derim ama elimden düşmüyor ki o kötülediğiniz telefon ^^

edit : imla

baristbt tarafından 05/Şub/13 13:23 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.leyladansonra.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Sony iyidir w995 kullanıyorum normalde 2009 dan bu yana ama geçen yıl experia  neo aldım ekran çok kaliteli artı metal kasa suya karşı dirençli w995 i kaç kere lavaboya düşürdüm badire atllattı neo yu mutfakta buzdolap kapağını kapatırken elimdne fayans zeminden salona kadar fırladı baktım zerre çizik yok tıkır tıkır çalışıyor o ki tam cinayet aleti donanım olarak çok sağlam arkadaş telefoncu iphone getir samsung getir nokia getir ama sony getirme yapılmaz zaten bana gelene kadarda kolay kolay bozulmaz derdi aklıma ordan geldi.Sony kalitedir candır.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek

Ben hala samsung'u telefon konusunda kötülüyorum. Ben Iphone'den vazgeçmem şahsen. 

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    otocu bunu yazdı

Ben hala samsung'u telefon konusunda kötülüyorum. Ben Iphone'den vazgeçmem şahsen. 

şu geldi aklıma :)

http://www.youtube.com/watch?v=q9LkxitcOYY

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeg392
    zeg392's avatar
    Erkek

Linke bir bak derim. http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=Motorola%20RAZR%20XT910

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fakkal
    fakkal's avatar
    Erkek

suhatuna   Maddiyatını bılmıyorum ama bıraz daha zorlarsan S3 derim ...

- Aga 700 son. Daha öteye gitmiyo.

------

+ rakkoc  700 yerine 800 dersen s3 mini veya ace2 derim

- s3 ü beğenmemiştim. ace2 ninde Xperia go dan artısı olduğunu da göremedim. Var mıdır?

-------

+ otocu   Hoca eline alıpda 2 ay kullandın mı ? Elimde samsung note var. Orjinal yurtdışından geldi. Geçen gün ekranı durduk yere dondu. Pikselleşme oldu. Telefon pat diye kapandı. %100 şarz açtığımda %1'di. Ben iphone 3GS kullandım. -ki vazgeçmezdimde talihsizlik sonucu sinirden telefonu elimden düşündüm. Hat yeri parçalandı. Yeni yuva taktım devreleri yaktım. 2 telefonuda 1 yıldır kullanıyorum. iphone 1 kere donduysa. bu samsung meredi günde 100 defa donuyor. beleş yazılım ne bekliyorsunuz yani.

- Eyv :) Bende, bu kadar olmasa bile samsung hakkında pek farklı düşünmüyorum. Kullanan arkadaşlarımda var memnunlar ama sıkıntıları çok büyük oluyor. Bana riske girmek gibi geliyor samsung.

------

+ sivil  farklı model ama xperia neo kullanıyorum 2 yıl olacak neredeyse. bir kere kılıf kullanmadım, camında 1 tane kılcal çizik bile yok.camı dayanıklıymış demekki.

onun dışında bi kere bile donup etmedi. ben hala memnunum sony'yi sana tavsiye ederim. adamlar yapıyor

- Dayanıklılığı beni en çok çeken özelliği zaten. Sadece 512 rami az. genel şikayetlerde bu yönde zaten. 

+ zeg392  aga linke baktım güzel bi donanıma sahip telefon ama sony daha cazip hala bana.

şimdilik bu kadar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Yalnız sony ağır ama derinden geldi. Çok sağlam işler çıkartacak.

Açıkçası ben sony ve philips bekliyordum ama philips telefona bulaşmadı.

Bu telefon 700 liraysa gayet makul gibi. Eğer özellikleride iyise (ki çok kötü olacağını düşünmüyorum) ; alınabilir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı
    otocu bunu yazdı

evet bu yüzden androidçileri iOs'tan, Samsungçuları iPhone'dan uzak tutmaya çalışıyoruz :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

androidi millet cok ovdugunden dolayi android aldim ama cok sikindirik bir isletim sistemi bence de wp al veya iphone al hic biri olmuyosa standar isletim sistemi al uygulama cok dediler cogu bir boka yaramiyor

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    BarisYigit bunu yazdı
    otocu bunu yazdı

evet bu yüzden androidçileri iOs'tan, Samsungçuları iPhone'dan uzak tutmaya çalışıyoruz :D

araçlardan anlamam bulunnduğum yerde ses de yok esprisi ne videonun ?

Toplam Hit: 2697 Toplam Mesaj: 22