Yeni Telefon Onerisi
-
Merhaba muridler,
Konuya en cok @mkyb bekliyorum. Konuya gelecek olursak, dun aksam telefonu diz mesafesinden dusurdum cami catladi. Kilifsizdi.
Telefon s7 edge. Ilk ciktigi zaman almistim halen sorunsuz kullaniyorum. Yeni telefon almayi dusundum ama son zamanlarda cikan telefonlar cok gereksiz geldi. S21 dusunuyorum ama onum cikmasina da baya var. Ekran alti kamera olmazsa onuda almayi dusunmuyorum. Katlanabilir alayim dedim, onunda tirnakla cizilmesi gibi bir mallik var ve gereksiz pahali.
Onumde 3 secenek var karar veremedim.
1. Ekrani tamir ettirip devam edecem
2. S21 bekleyecem
3. Uyduruk bi telefon alip devam edecem
Telefonla cok fazla isim olmuyor. Muzik dinle tbt eksi bi kac uygulama daha
-
https://www.tahribat.com/forum/xiaomi-mi-10-ultra---xiaominin-en-iyi-telefonu-247685
Senin orada çekirdek parasıdır bu telefon.
-
mkyb bunu yazdı
https://www.tahribat.com/forum/xiaomi-mi-10-ultra---xiaominin-en-iyi-telefonu-247685
Senin orada çekirdek parasıdır bu telefon.
Bakim hocam da s21 i bekleneyim mi? Bunu digerlerinden ayiran ne peki? Eve gecince inceleyecem. 6bin tl ye gelio tr fiyatini bilmiyorum
-
Samsung Exynos işlemcide sıçtı sıvadı. S20 ailesi bu sene ellerinde kaldı o yüzden. Snapdragon 865 seni uzun süre götürür.
Ha ben ucuz bir şey alayım işim görülsün dersen Samsung M51 iyidir onu alabilirsin.
-
cok arastirdim 3-4k bandinda kafama yatan
redmi 9 pro 128 gb ve a71 olmustu.
degerlendirmene almanda faydan var.Fiyatlar cok absurt arttigi icin almamaya karar verdim simdilik. -
mkyb bunu yazdı
Samsung Exynos işlemcide sıçtı sıvadı. S20 ailesi bu sene ellerinde kaldı o yüzden. Snapdragon 865 seni uzun süre götürür.
Ha ben ucuz bir şey alayım işim görülsün dersen Samsung M51 iyidir onu alabilirsin.
Aynen, o yuzden s21 yi bekleyim diyorum. Ucuzlara da bakacam. Ucuz telefonlarin olayi ne? Alirsam ne skinti yasarim
-
M51'de Samsung, Xiaomi'nin Redmi serisini hedef seçmiş kendine. Telefonda yok yok. O yüzden öneriyorum. S7'den sonra tek arayacağın kamerası olur.
-
317seref bunu yazdı
cok arastirdim 3-4k bandinda kafama yatan
redmi 9 pro 128 gb ve a71 olmustu.
degerlendirmene almanda faydan var.Fiyatlar cok absurt arttigi icin almamaya karar verdim simdilik.Yurtdışı 9 pro düşünürsen come to dm :) tr fiyatıyla arasında uçurum var
-
Asus rog phone 3 anlatılmaz yaşanır
-
m51
s20fe
redmi note 10 pro
-
Inceleyemedim fakat burada black friday var onu bekleyip bakacam fiyatlara. S21 de merak ediyorum aslinda. Black Friday de ucuz telefonlari daha ucuza bulursam alirim.