Yeni Türk Dizileri
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
-----------------------------ben arka sokakardakine kıldım yaw adamlar katili gözlerine bakarak anlıolardı her olayı en fazla 2 gunde cozuolardı :D
-----------------------------hoca polislerin çözdüğü olaylara bakarsak bence normal.Cidden iyi çalışıyorlar.
Şuda var ki hep aşk dizisi değil birazcık polisi, askeri, miti öven, Türkiye de suç işlendimi herkeisn haberi olacakmış gibi bir izlenim yaratılmalı
bknz: cia, fbi, amerikan hükümeti falan filan
şimdi hiç biriniz Türk hükümetinin ufo araştırması yaptığına inanmazsınız ama amerikanın hükümetine direk yaparlar abi dersiniz.Filmler nneler neler soktu bunun gibi.
-
ben geniş aile-kurtlar vadısini izliorum :)))
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------erbogan bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------abi ben şeye kılım aile içinde herkezin bir birini ziktiği diziler var....Kardeşim Türkiye yengesini zikmeye bu kadar meraklı mı ya..
-----------------------------hadi ya öyle diziler de mi var ???
-----------------------------Ask-i Memnu bu arada BEHLUL KACAR
-----------------------------karının bi kere adnana verdiğini görmedim hep behlül hep behlül bi ara herkes birbirine veriyodu ahçı bahcivana bahcivan şöföre şöför uşağa sonra hepsi uşağa olayı olmuştu çok saçma :S bugün git yarın gel adnan,karnım ağrıyo adnan,içkilisin adnan,başım ağrıyo adnan. :)
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------Claros bunu yazdı:
-----------------------------erbogan bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------abi ben şeye kılım aile içinde herkezin bir birini ziktiği diziler var....Kardeşim Türkiye yengesini zikmeye bu kadar meraklı mı ya..
-----------------------------hadi ya öyle diziler de mi var ???
-----------------------------Ask-i Memnu bu arada BEHLUL KACAR
-----------------------------karının bi kere adnana verdiğini görmedim hep behlül hep behlül bi ara herkes birbirine veriyodu ahçı bahcivana bahcivan şöföre şöför uşağa sonra hepsi uşağa olayı olmuştu çok saçma :S bugün git yarın gel adnan,karnım ağrıyo adnan,içkilisin adnan,başım ağrıyo adnan. :)
-----------------------------o kadar çalışırsa ağrır tabi :D
-
Kurtlar Vadisi'ni takip ederim.
Onun dışında geçenlerde televizyonda boş boş zap yaparken şaban filmi gördüm, oturup izledim.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------Kurtlar Vadisi'ni takip ederim.
Onun dışında geçenlerde televizyonda boş boş zap yaparken şaban filmi gördüm, oturup izledim.
-----------------------------abi eski bi film gördümü tekrar tekrar izliyorum.Şabanın, tarık akanın falna filan.Belki 20. kez izlemişimdir ama gördümü izliyorum.
Hiç biri o filmler kadar tat vermiyor.Cüney arkıni tarkan ve kurt un yerini alabilecek bi film falan yok.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------Kurtlar Vadisi'ni takip ederim.
-----------------------------abi eski bi film gördümü tekrar tekrar izliyorum.Şabanın, tarık akanın falna filan.Belki 20. kez izlemişimdir ama gördümü izliyorum.
Hiç biri o filmler kadar tat vermiyor.Cüney arkıni tarkan ve kurt un yerini alabilecek bi film falan yok.
-----------------------------Çok doğru ;) Kvp ayrı bi mucize zaten..
-
K.V ve Geniş aileyi izliyorum gerisi tırişka...
-
Ya bir sahil güvenlik diye dizi vardı dandik olayları bile yoktu ama sırf pamela oynuyor diye ağız suları akıyordu.
Arka Sokaklar çok kaliteli bir dizi bence.. Lanet olası zenciler yapınca farklı bir şekilde mi yapıyorlar sanki..
Polisiye dizilerinin hepsi öyle..
Zaten Arka Sokaklar ve Arka Sıradakiler dışında dizi izlemiyorum.
Özellikle Kanal D nin Türk aile Yapısı ve Ahlak düzenini bozma konusunda üzerine çok büyük bir sorumluluk almış gibi durması garibime gitmiyor değil ama
Arka Sokaklar gerçekten kaliteli bir dizi..
-
kardeşim bizde şartlanmada var. zumsuk arkadaşın dediği gibi x-files dizisini bizimkiler yapsaydı hastırlan dersin. adamlar belletmiş bize.