Yeni Windows !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    abülr zaten mac os tiger avrdıs adece pc lerde çalışabilmesi için uaylanrıyor bend enedim kurudm inceledim pek alışamadım ama cok güzel tabi mausem uymadı tek tık oldugu için bide ne bilma karılık çökmedi zor ):): windows gibi sistem doslayarını göremiyon yada ben bulamadım neye şimdilik tavsiye etmiyorum ama dün akşam vistayı kurdum bayagı güzeldi hemde beta 2 yi kurudm yani öel manyak bişe ie7 var içinde falan filan hatta bugün webmaster61 e verdim oda kuracaktı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    hoca yeni windowssa oda microsoftun ürünü niye yarışsınki :D:D:D
    sende bi alemsin

punto cero
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Hacksaw
    By_Hacksaw's avatar
    Erkek
    ya baba niye inanmıyosunuz allah şaidim olsunki aynen öyle yazıyodu xp ve mac os arasında yarış olucak ve iki windowsun rakip olcağı yazıyodu zaten birkaç güne sayfayı taratıp upload edince sizde görüceksiniz

.:By_Hacksaw:.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    hala 2 windows diosun abi :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Hacksaw
    By_Hacksaw's avatar
    Erkek
    ya orda öle yazıyor getirim sende gör ok?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek
    By_Hacksaw kardeş... hoja sana inanmıyoruz diyen yok burada. senin yazdığın doğrudur. mesele bu değil. önemli olan şu ki tahribattan birinin 2 windows gibi bi şey sölemesi.

" Live like Ali and Die Like Hussain "
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Hacksaw
    By_Hacksaw's avatar
    Erkek
    tamam ben belki bilmiyo olabilirim yanlış sölemiş olabilirm ama sence tahribatçıların bana bnu öğretmesi gerekmezmi ama aksine alay ediyolar önceki mesajlara bak neler yazmışlar adamı tahrib ediyolar tam tahribatçılar ya

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek
    üstad yazılanların tamamını okudum. sen yanlış söylemişsin yada yazmışsın diyen filan yok. sen orada ne yazılmışsa onu yazmışsındır. zaten olayda bundan kaynaklanıyor. eğer yanlış yazmış olsan yanlış yazmışsın denirdi.
    arada böle konular olunca arkadaşlar biraz geyik yapmışlar o kadar. o kadarda takıntı yapma. öğreneceksen bunlarıda görmemeye çalış. alayda değil bu konuşulanlar. burada her ne kadar ilginç diyaloglarda geçse dalga geçme olarak algılama. arada sırada insanlar stres atmak amacıyla birbirine takılırlar böle. zaten seni yabancı görseler mesajınla ilgilenmeyip cevap bile yazılmazdı.

" Live like Ali and Die Like Hussain "
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Hacksaw
    By_Hacksaw's avatar
    Erkek
    ok sağol ilgilendiğin için tahribat çok farklı bi site oldukça güzel insanlar var bende alışmaya çalışıcam herkese, millet nasıl alıştıysa bende alışırım tekrar sağol ...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    ya usta ben seni başlık konusunda uyardım :P

sen çıkınca görürsün dedin :)
Toplam Hit: 3536 Toplam Mesaj: 31