Yeniden Evde Akrep.
-
harbi haci sen nerde yasiyon?? nem oranini bi ölcsene birde evin sicaklik derecesinide belirtsen?
-
bi düşmanın i.nelik olsun diye koymasın eve.
yada kiradaysan evsahibi çık diye fln?
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
hayır istanbul ziverbeyde oturuorm :|
-----------------------------peki komşularda falan varmı aynı olay ben mardinde böyle bişey olduğunu duymuştum ama insanlara herhangi bi zarar vermiyormuş ama ist'da olduğunu ilk kez duydum
-
sorry_13 bunu yazdı:
-----------------------------Mylitta bunu yazdı:
hayır istanbul ziverbeyde oturuorm :|
-----------------------------peki komşularda falan varmı aynı olay ben mardinde böyle bişey olduğunu duymuştum ama insanlara herhangi bi zarar vermiyormuş ama ist'da olduğunu ilk kez duydum
evet alt komsumda 3ünü ezdi terlikle :D geçen sefer akrep öldürcem die boguluodm gazdan -
cagatay09 bunu yazdı:
harbi haci sen nerde yasiyon?? nem oranini bi ölcsene birde evin sicaklik derecesinide belirtsen?
termometre war yanımda o3 gösterior -
yazıktır la öldürmeyin hayvanları :PP
-
caves bunu yazdı:
yazıktır la öldürmeyin hayvanları :PP
gel al ozaman burdan ? :D -
hacı sizin oralara yakun hayvanat bahcesi warsa ordan gaçmuş olabilö.. =P
-
hajı walla anlamadım nasıl iş sizin ev heralde akrepler için ideal yaşama ortamı.sen zehirli zehirsiz dinleme ez gitsin amk byy walla ben uyuyamam ki akşam giricek yatağına sabah bi açıcan gözünü karşında ters mi soksam düz mü soksam die düşünüyo :l
-
hoca sogan sarimsak kokusuna gelmezlermis tavuk eti yiyince sinekler dahil butun hasereleri cekiyomus vucut diye duydum ?
Toplam Hit: 19939 Toplam Mesaj: 141