folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Yenilmezler Ultron Çağı 2015 Türkçe Dublaj HD 720P

Yenilmezler Ultron Çağı 2015 Türkçe Dublaj HD 720P

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kalite gayet iyi seste iyi .

https://cloud.mail.ru/public/Crni/mQ2ENV4UC

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Dün izledim bazı kısımlar dışında çok beğendim  :)

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Teşekkür ederim hocam. Bu film niçin geç düştü nete ? Askeriz diye izleyemedik, izinde de ara ara bulamadım. Artık 65 gün sonra izlerim. ;)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

sinema çekim mi şimdi bu?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    Nete webdl versiyonu dustu. Turkce ses sonradan monte muhtemelen. Usuyoruz leechturk......

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ceoden
    Ceoden's avatar
    Erkek

bunu bekliyorduk.. paylaşım için teşekkürler hocam.

DBD 3docean.net/user/nokuf exarch.artstation.com Instagram.com/exarch.art
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

4k sı varmıki? Nasıl bulabilirim. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı

Abi 4k film yok diyoz, hala 4k sı varmı yazıyorsun. Açtığın konuda da dedik.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı

Hocam biraz daha beklemen gerekebilir .

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    Kaptan bunu yazdı
    Olgunisik bunu yazdı

Hocam biraz daha beklemen gerekebilir .

bu film için bi ömür bekler, çünkü bu filmin hattı filmlerin 4k sı yok.. 1080p yi bile adam akıllı oynatacak izleyecek donanımları yokken millet 4k peşinde. 4k filmi bilgisayar ekranında izlemeye çalışan adamlar gördüm hocam lafım sana değil.. ama 4k film arayarak ömrünü çürütme.. film sitelerindeki 1080p nasıl aslında 1080p değilse senn muhtemelen önceden izlediklerinde 4k değil :)

benim panasonic gh4 ile çektiğim dakika bile olmayan videolar bir srü gb tutarken sen hadi 10 gb diyelim indirip 1080p yi adam akıllı göstermeyen tv lerde ekranlarda 4k mı izleyeceksin :D 

heleki görsel efektin amına koyulmuş tarzı filmlerde 4k aramayın.. hatta hiç aramayın bulduklarınızda orjinal 1080p dir 4k değildir..

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

9 dklık 4k vıdeo yapmıstım sony vegasta 280 gb tutmustu bilgisayar render yaparken yanıyordu 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 1854 Toplam Mesaj: 15
yenilmezler