Yenilmezler Ultron Çağı 2015 Türkçe Dublaj HD 720P
-
-
Dün izledim bazı kısımlar dışında çok beğendim :)
-
Teşekkür ederim hocam. Bu film niçin geç düştü nete ? Askeriz diye izleyemedik, izinde de ara ara bulamadım. Artık 65 gün sonra izlerim. ;)
-
sinema çekim mi şimdi bu?
-
Nete webdl versiyonu dustu. Turkce ses sonradan monte muhtemelen. Usuyoruz leechturk......
-
bunu bekliyorduk.. paylaşım için teşekkürler hocam.
-
4k sı varmıki? Nasıl bulabilirim.
-
Olgunisik bunu yazdı
Abi 4k film yok diyoz, hala 4k sı varmı yazıyorsun. Açtığın konuda da dedik.
-
Olgunisik bunu yazdı
Hocam biraz daha beklemen gerekebilir .
-
Kaptan bunu yazdıOlgunisik bunu yazdı
Hocam biraz daha beklemen gerekebilir .
bu film için bi ömür bekler, çünkü bu filmin hattı filmlerin 4k sı yok.. 1080p yi bile adam akıllı oynatacak izleyecek donanımları yokken millet 4k peşinde. 4k filmi bilgisayar ekranında izlemeye çalışan adamlar gördüm hocam lafım sana değil.. ama 4k film arayarak ömrünü çürütme.. film sitelerindeki 1080p nasıl aslında 1080p değilse senn muhtemelen önceden izlediklerinde 4k değil :)
benim panasonic gh4 ile çektiğim dakika bile olmayan videolar bir srü gb tutarken sen hadi 10 gb diyelim indirip 1080p yi adam akıllı göstermeyen tv lerde ekranlarda 4k mı izleyeceksin :D
heleki görsel efektin amına koyulmuş tarzı filmlerde 4k aramayın.. hatta hiç aramayın bulduklarınızda orjinal 1080p dir 4k değildir..
-
9 dklık 4k vıdeo yapmıstım sony vegasta 280 gb tutmustu bilgisayar render yaparken yanıyordu