Yerel Disk (D:)
-
işletim sistemi windows 7
dün harddiski bölmek için Portation Magic 8 i indirdim ancak uyumluluk problemi olduğu için herhangi bir işlem yapmadım yani program hiç açılmadı
bu gün ise pc açtığımda D sürücüsü hiç görünmüyor
disk yönetiminden baktığımda harddisk bölünmüş sadece C: görünüyor D: yok
D nin yerine ham bir bölüm görünüyor kullanmak için biçimlendirmek lazım ki verileri almadan olmaz
virüsten süpelendim pc de nod32 kurulu idi onu kaldrıp avira yükledim güvenli kipte tarattım 12 dosyayı karantinaya aldı vs.
değişen birşey yok
son olarak verilerimi nasıl alabilirim önerebileceğiniz programlar nelerdir sadece recuva denedim.
-
klasör de Dizine D:\ böyle yazınca da açılmıyor mu ?
-
byercie bunu yazdı:
-----------------------------
klasör de Dizine D:\ böyle yazınca da açılmıyor mu ?
-----------------------------yok hocam ilk denediğim o oldu zaten
-
bilgisayarım sağ tık-yönet- disk yönetimi.. burada disk görünüyorsa sağ tık- sürücü harfi ata( sürücü harf ve yolunu değiştir). D , E gibi harfler verebilirsin belki olur =)
-
byercie bunu yazdı:
bilgisayarım sağ tık-yönet- disk yönetimi.. burada disk görünüyorsa sağ tık- sürücü harfi ata( sürücü harf ve yolunu değiştir). D , E gibi harfler verebilirsin belki olur =)
-----------------------------onuda denedim aldğm hata:

-
zamanı bi geri alsan ne olur acaba ?
-
byercie bunu yazdı:
zamanı bi geri alsan ne olur acaba ?
-----------------------------ne alakası var hocam :)
-
=))
Ne zamandır böyle -
byercie bunu yazdı:
=))
Ne zamandır böyle
-----------------------------bi kaç saat önce uyandım açtım puff :(
-
Reis denemediysen bence bi sistemi geri yükle bak olucak görürsün =)) En son yüklediğin bişey zarar vermiş olabilir. Denemekte fayda var.
-
byercie bunu yazdı:
Reis denemediysen bence bi sistemi geri yükle bak olucak görürsün =)) En son yüklediğin bişey zarar vermiş olabilir. Denemekte fayda var.
-----------------------------geçmişe ait sistem geri yüklene noktası yok :)