Yerleşemeyen Arkadaşlar Ve Ek Yerleştirmeler
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
Aryan bunu yazdı:
Arkdaşlar ya moralimi bom bok etti bu ösym
la marmara sanat tarihi istiordum banko gelir dedim (72 bindeym) gelmedi lan 28 tercih ettim yüksek ve düşük ama ahiç biri gelmedi.
nyse boş yere konuşmanın bi nalamı yok. şimdi tecrubeli mürdiler bu ek yerleştirme işi ne iş?
bilen varmı?
Puanlar düşer mi yükselir mi? nasıl oluro o iş?
-----------------------------vay anasını orayi bende yazmıstım yeni açılmışdı bu bölüm :S
ben 400 binlerde oldugum halde yazmıştım
adam 72 binle girememiş vay amk :S
2 senelik girsek bari 2. yerleştirmelerde aq yha :| -
Yeni konu açmayayım; bu tercih sonuçlarının tekrar gözden geçirilmesi veya herhangi bi dilekçe vs. yazabiliyomuyuz ? bu kadar şikayet olması ve beklenmedik sonuçların gelmesi normal degil bence... 21 tercih yapmışken ve nerdeyse tümünün sıralaması birbirine çok yakınken son tercihim aöf geliyor ve daha ağırlarınıda okudum..rastgelemi yerleştirdi bu yavşaklar naptı amk
-
HanDsomE bunu yazdı:
_KN_ bunu yazdı:
Bizim sınıftan 5-6 kişiyle görüstüm hepsi acıkta kalmıs nasıl iş anladım bölüm Bilg. programcılıgı
-----------------------------hoca o lanet bölümü bende yazdım. Millet fena abanmş o bölüme heryer dolmuş. 2.tercihte elbet pc program boş kontenjan vardır ama gene dolduran olcak açkta kaldk aq
-----------------------------hocam inş. dediğin gibi olur ek kontenjana sardık ama yine acıkta cok kişi var sansım ne kadar bilmiyorum :S
-
ben böle işin..
-
Remus bunu yazdı:
Yeni konu açmayayım; bu tercih sonuçlarının tekrar gözden geçirilmesi veya herhangi bi dilekçe vs. yazabiliyomuyuz ? bu kadar şikayet olması ve beklenmedik sonuçların gelmesi normal degil bence... 21 tercih yapmışken ve nerdeyse tümünün sıralaması birbirine çok yakınken son tercihim aöf geliyor ve daha ağırlarınıda okudum..rastgelemi yerleştirdi bu yavşaklar naptı amk
Sıralaması 7 bin olan adam açıkta kaldı ohannes noluyo aq .. -
HanDsomE bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
HanDsomE bunu yazdı:
bu nsl bi iştir anlamadım.. avrupayamı gitsek napsak
-----------------------------aynen :) düsünüyorum bende bu fikri.
-----------------------------hoca kaç gündür araştırıyom para istiyor avrupa güzel bi para insanın eli ayağı kitleniyo. ülkende okuyamıyon başka ülkede de mecburen paran oldumu okursun
-----------------------------öyle de parasiz da gidebilirsin. Kendini avrupaya at. gerisini kaçak yollarla da halledebilirsin belki..
bir evlilik yaparsan oturum alirsin..
-
nasıl iştir bu direk geçişle yerleşemedim
-
çalışmadım, kazanamadım, pişman değilim, ama bu sene çalışcam inş
-
moralim bom bok. intihar edcem amk.. ne boktan iştir ya. kendi puanmdna daha düşüğünü de verdim glmedi. daha nappiiim
-
ilk 1500 içinde olan 2 ilk 4000 de olan da yine 2 tanıdıgım açıkta kaldı
iyi bi puanı olan tanıdıklarımda kesin gözüyle bakılan yerlere giremedi sonraki tercihleri tutu