Yeşil Lazer Pointer - 10 Km Etki Alanı! (100 Mw)
-
Yaptığın terbiyesizlikten dolayı seni kınıyorum :D ilk yazdığın yorumu gördüüüm :D
"haydaa buda nerden çıktı" diye ahahahahaha. neymiş efendim bu siteyi ilk defa duymuşmuş pehh
webrazzi bile tanıtımını yapmıştı :D
edit : istiyorummm o lazeriiii senden :P
curucafa tarafından 16/Kas/12 13:19 tarihinde düzenlenmiştir -
curucafa bunu yazdı
Yaptığın terbiyesizlikten dolayı seni kınıyorum :D ilk yazdığın yorumu gördüüüm :D
"haydaa buda nerden çıktı" diye ahahahahaha. neymiş efendim bu siteyi ilk defa duymuşmuş pehh
webrazzi bile tanıtımını yapmıştı :D
edit : istiyorummm o lazeriiii senden :P
Ahaha walla ilk başta baktm oha dedim.nasıl bukadar ucuz olur die ole yazdm sonra resimlere baktm ki ole ışık yayması imkansız dedim :d harbi siteyi ilk defa duydum istiosan ayarlariz hocam ayarlayalım snada ama 100 lukler bitti isteyen olursa haftaya alırım yine elimde sadece 1 adet 200luk kaldı sarjli hemde yannda pili ve şarj aletide gelecek
-
metalkolik bunu yazdı
vidyoya burdan ulaşabilirsiniz
bide martılara tuttum onlarınki daha güzel havada panik moduna geciolar hemen :)
hocam bu videoyu sen çektiysen ve sattığın 100w luk lazerle çektiysen, ya lazerin pili bitmiş yada o lazer 100w değil :)
http://www.youtube.com/watch?v=1mF8JKwzxMI
Castaway tarafından 16/Kas/12 14:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Yahoo bunu yazdımetalkolik bunu yazdı
bide martılara tuttum onlarınki daha güzel havada panik moduna geciolar hemen :)
hocam bu videoyu sen çektiysen ve sattığın 100w luk lazerle çektiysen, ya lazerin pili bitmiş yada o lazer 100w değil :)
Hocam ben cektm Ewet. Dediğin gibi pilleri bitmsti sabahtan beri aynı pilleri kullaniyodm tam bitene kadarda atmim dedim pilleri duracell Veya sarjli pil taktiginizda farkı sizde goruceksiniz yada ben akşam full dolu haliyle bi vidyo daha çeker koyarım
-
super bisey bu :W ev kopruyu goruyor kopruye kadar gidiyor lazer :W
-
metalkolik bunu yazdıYahoo bunu yazdımetalkolik bunu yazdı
Hocam ben cektm Ewet. Dediğin gibi pilleri bitmsti sabahtan beri aynı pilleri kullaniyodm tam bitene kadarda atmim dedim pilleri duracell Veya sarjli pil taktiginizda farkı sizde goruceksiniz yada ben akşam full dolu haliyle bi vidyo daha çeker koyarım
bekliyozzzz hocam :D O ışın kılıcını görmek istiyorum.
-
MMB bunu yazdı
ilk eline geçen sensin hocam güle güle aydınlat :) diğer arkadaşlarda ellerine geçince yazsın yorumlarını. birazdan 2. vidyoyu paylaşcam
Çok Önemli NOT: Haraket halindeki araçlara tutmamanız önemle rica olunur.
-
metalkolik bunu yazdıMMB bunu yazdı
ilk eline geçen sensin hocam güle güle aydınlat :) diğer arkadaşlarda ellerine geçince yazsın yorumlarını. birazdan 2. vidyoyu paylaşcam
Çok Önemli NOT: Haraket halindeki araçlara tutmamanız önemle rica olunur.
video yu olabildiğince karanlık bir yerde çekersen lazerin gücünü daha iyi ayırt edebiliriz. ek olarak video yu 200 mw la mı çekeceksin 100 mw la mı ?
sanırım elinde 100 mw kalmamış 200 mw a fiyat ne istiyorsun ?
-
mümkün olduğunca karanlık biyerdeyim hocam 100 lük ile denedim 200 lük 2 tane var hocam ama pazartesi gelcek onlar fiyat 100 tldir
-
hocam birşey oracağım bu lazerlerle ilgili. Mesela düğmesine batık bunun. İçindeki piller tam dolu. Kaç dk boyunca yanıyor bu böyle ?