Yeşil Reçete

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

Babalar, yeşil reçete hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi?? Bunu almak için bi yol ne biliyim bi bişey olmalı diye düşünüyorum (:

Gerçi olmayadabilir, ama bi mürid yardım etsene müthiş olur. Yeşil reçeteyle almak istediğim ilaç contramel tablet.

Şimdiden teşekkürler, selametle...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    paradox bunu yazdı:
    -----------------------------

Babalar, yeşil reçete hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi?? Bunu almak için bi yol ne biliyim bi bişey olmalı diye düşünüyorum (:

Gerçi olmayadabilir, ama bi mürid yardım etsene müthiş olur. Yeşil reçeteyle almak istediğim ilaç contramel tablet.

Şimdiden teşekkürler, selametle...

İnternet "sandığın" kadar,

"özgür" bir ortam değil.

Anında alırlar adamı "Uyuşturucu kaçakcılığı / yataklığından" içeri.

Dikkatli ol istersen ? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek
    tamam ama ben ne dedim ki?? Yeşil reçete hakkında biraz bilgi almak istiyordum :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    yeşil reçeteyle genelde depresyon ilaçları filan veriliyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Yeşil reçete doktorlara zimmet karşılığı verilir. Hangi hastalara yazıldığı kayıtlarda tutulur. Bi kanunsuzluk durumunda direk narkotik bakar adamı yakar.

Naber la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

hmm kötüymüş o zaman yaw

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Canım memleketimde o işin de suyunu çıkarmışlardır zannımca, adamını bulman lazım

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Depresyon ilaçları zaten insanı uyuşturmaktan başka bi işe yaramıyorki. Beynini uyuşturup boş düşüncelere dalmanı sağlıyor.

Naber la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:
    Depresyon ilaçları zaten insanı uyuşturmaktan başka bi işe yaramıyorki. Beynini uyuşturup boş düşüncelere dalmanı sağlıyor.

Ne alakasi var ? yesil recete ilaclari sadece depresyon icin verilmiyor ki. Depresyon zaten cagimizin hastaligi. bunu yasamayan hemen hemen yok gibi.

Ve Depresyon icin ilaclar diger hastaliklara nazaran daha hafif iceriklidir. Beynin de bir kimyasali var. Eger kayışı sıyırdıysan ve doktor da sana 

ilaci dayadiysa kullanmak zorundasin. Kimyaya kimya ile karsilik verirsin. yoksa o hastaligi nasil atlatmayi dusunuyorsun ?

ise yarayip yaramadigini herhangi bir rahatsizlik geciren arkadas daha iyi bilir.

Ben asker de iken post travmatik depresyon gecirmistim. (ne demekse) Doktorda bana favarin adin da bir ilac vermisti.

Hicte kendimi bos dusuncelere dalmis beynim uyusmus hissetmedim. Uzun vade de icinde bulundugum sikintidan o ilac sayesinde kurtuldum.

Rahatsizligi olupta ilac kullanan arkadaslarin kafasini bilip bilmedik karistirmayin.

Doktor bunu kullanmasini onerdiyse kullanmasi lazim.

Ebesinin orekesi kadar yesil recete ilaci var , kayitsiz kimse alamaz. Alan zaten yakalanir (yakalanmalidirda) Ebesinin .mini gorur.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=9134943

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    oLm senden kıllandım ama hadi neyse.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Bende zaten demedimki yeşil reçeteye yazılan tüm ilaçlar depresyon içindir. Bende mirtaron isimli antidepresanı kullandım bir süre. Kafamı kurcalayan bazı düşüncelerden dolayı uyku sorunu yaşıyordum. Psikiyatrist verdi, içildiği zaman uykunu getiriyor. Bu ilaçların geneli (hepsi değil) böyledir. Uyku hali yapar.Sağlıklı düşünemezsin. Ama doktor verdiyse tabiki kullanılmalıdır kimse de buna itiraz etmedi zaten. Bu arada ben hastanede çalışıyorum. Eğer öğrenmek isterseniz sizin için psikiyatri yada nöroloji uzmanlarından birine sorar bu ilaçların etkileri hakkında daha net bilgi edinebilirim.

Naber la?
Toplam Hit: 8721 Toplam Mesaj: 25