Yeşil Reçete
-
Babalar, yeşil reçete hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi?? Bunu almak için bi yol ne biliyim bi bişey olmalı diye düşünüyorum (:
Gerçi olmayadabilir, ama bi mürid yardım etsene müthiş olur. Yeşil reçeteyle almak istediğim ilaç contramel tablet.
Şimdiden teşekkürler, selametle...
-
paradox bunu yazdı:
-----------------------------Babalar, yeşil reçete hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi?? Bunu almak için bi yol ne biliyim bi bişey olmalı diye düşünüyorum (:
Gerçi olmayadabilir, ama bi mürid yardım etsene müthiş olur. Yeşil reçeteyle almak istediğim ilaç contramel tablet.
Şimdiden teşekkürler, selametle...
-----------------------------İnternet "sandığın" kadar,
"özgür" bir ortam değil.
Anında alırlar adamı "Uyuşturucu kaçakcılığı / yataklığından" içeri.
Dikkatli ol istersen ?
-
tamam ama ben ne dedim ki?? Yeşil reçete hakkında biraz bilgi almak istiyordum :(
-
yeşil reçeteyle genelde depresyon ilaçları filan veriliyor.
-
Yeşil reçete doktorlara zimmet karşılığı verilir. Hangi hastalara yazıldığı kayıtlarda tutulur. Bi kanunsuzluk durumunda direk narkotik bakar adamı yakar.
-
hmm kötüymüş o zaman yaw
-
Canım memleketimde o işin de suyunu çıkarmışlardır zannımca, adamını bulman lazım
-
Depresyon ilaçları zaten insanı uyuşturmaktan başka bi işe yaramıyorki. Beynini uyuşturup boş düşüncelere dalmanı sağlıyor.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
Depresyon ilaçları zaten insanı uyuşturmaktan başka bi işe yaramıyorki. Beynini uyuşturup boş düşüncelere dalmanı sağlıyor.
-----------------------------Ne alakasi var ? yesil recete ilaclari sadece depresyon icin verilmiyor ki. Depresyon zaten cagimizin hastaligi. bunu yasamayan hemen hemen yok gibi.
Ve Depresyon icin ilaclar diger hastaliklara nazaran daha hafif iceriklidir. Beynin de bir kimyasali var. Eger kayışı sıyırdıysan ve doktor da sana
ilaci dayadiysa kullanmak zorundasin. Kimyaya kimya ile karsilik verirsin. yoksa o hastaligi nasil atlatmayi dusunuyorsun ?
ise yarayip yaramadigini herhangi bir rahatsizlik geciren arkadas daha iyi bilir.
Ben asker de iken post travmatik depresyon gecirmistim. (ne demekse) Doktorda bana favarin adin da bir ilac vermisti.
Hicte kendimi bos dusuncelere dalmis beynim uyusmus hissetmedim. Uzun vade de icinde bulundugum sikintidan o ilac sayesinde kurtuldum.
Rahatsizligi olupta ilac kullanan arkadaslarin kafasini bilip bilmedik karistirmayin.
Doktor bunu kullanmasini onerdiyse kullanmasi lazim.
Ebesinin orekesi kadar yesil recete ilaci var , kayitsiz kimse alamaz. Alan zaten yakalanir (yakalanmalidirda) Ebesinin .mini gorur.
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=9134943
-
oLm senden kıllandım ama hadi neyse.
-
Bende zaten demedimki yeşil reçeteye yazılan tüm ilaçlar depresyon içindir. Bende mirtaron isimli antidepresanı kullandım bir süre. Kafamı kurcalayan bazı düşüncelerden dolayı uyku sorunu yaşıyordum. Psikiyatrist verdi, içildiği zaman uykunu getiriyor. Bu ilaçların geneli (hepsi değil) böyledir. Uyku hali yapar.Sağlıklı düşünemezsin. Ama doktor verdiyse tabiki kullanılmalıdır kimse de buna itiraz etmedi zaten. Bu arada ben hastanede çalışıyorum. Eğer öğrenmek isterseniz sizin için psikiyatri yada nöroloji uzmanlarından birine sorar bu ilaçların etkileri hakkında daha net bilgi edinebilirim.