Yetenek Sizsiniz Aref İlizyon Açığı
-
kadir açıyo yaw nasıl acmıyo :S
-
bu iranlılarda var arkadaş birşey .|
-
bu Verilmedi :)
-
kanka adamlar girmiyo diyor . ben girdim snn arkadaşlarda olduğum içinmi izleyebildim acaba diye düşündüm bi an . bilemicem artık . tmmdır
-
tmm hacı herkes izler artık :D
-
bence açıklamayaydınız daha iyiydi. gerçi bi yandan "cinlerle yaptı olm" diyenleri düşündükçe...
Deniz sana tepki göstermiyom bak yanlış anlama =)
-
ben anlamıyorum herkes foyasını çıkarmaya çalışıyo adı üstünde ilizyon zaten hilesi var adam ben harru poter ım demediki.
he kimi var bakar görmez der la nasıl yapıyo kimi inceler meraklıdır burdaki arkdaşta incelemiş paylaşmış
ama nette öle yorumlar varki adamın üstüne gidiyo. onun bir hilesi var diye öyle bir söylüyoki sanırsın dövecek hile var diye
-
merak ettim buldum paylaştım başka bşi yok kim naparsa yapsıın okadar adamın onune cıkıpta bunları caktırmadan yapmak herkesın harcı deil tebrik etmek lazım
-
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------
merak ettim buldum paylaştım başka bşi yok kim naparsa yapsıın okadar adamın onune cıkıpta bunları caktırmadan yapmak herkesın harcı deil tebrik etmek lazım
-----------------------------biliyorum biliyorum. lafım sana değil zaten . vidyounun sonundada paylaşmışsınız. sizinki gzl bir paylaşımda. kimisi durduk yere adamı linç etmek istiyor ya onu anlamıyorum. elbetteki olaylarda hile var amrifen ona verilen sürede bunları çaktırmamak. cocuğun amacı juriyi ikna etmekti ettimi etti. gerisi yalan
-
2. turda ne yapacak onu merak ettim :D