Yeter Ama Forumlarda Arama Sınırı Kalksin
-
Merhabalar ARkadaşlar ve muritler :D ya tahribata yeni davet etdigim arakdaşlar forumlarda bozi konulari araken sorekli bu gun bu kadar yeter cikiyormuş ve ondan sonra bana aratiyorlar zorla :D kaldirin şu sınırda rahat rahat millet işi yapsin banada buşalmasinlar yada bir az daha genişletin
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------
Merhabalar ARkadaşlar ve muritler :D ya tahribata yeni davet etdigim arakdaşlar forumlarda bozi konulari araken sorekli bu gun bu kadar yeter cikiyormuş ve ondan sonra bana aratiyorlar zorla :D kaldirin şu sınırda rahat rahat millet işi yapsin banada buşalmasinlar yada bir az daha genişletin
Hacı zaten yeterince geniş o yav :|Bana şimdiye kadar 1 kere çıktı ondada baya arama yapmıştım :)
-
Yuh ne aratiyorlarmis o kadar ,birde siniri kaldirirsak , arama fonksiyonu db yi cok yorar hoca , o kadar insan aramaya yuklendigini dusunsene...
-
Ama diğerleri çömez abisi belki farkediyodur xD
-
çömezliğin gözü çıksın :D
-
ya benim icin bi sorun yok ben genclerin şikayetlerini dile getirdim sadece
----Denedim şimdi 11 safya baktim sonra geldi :D
-
Bide sadece konuya göre değil de konu içindeki metine kadar arayabilse o script çok güzel olacak yaa.
-
herşeyden önce sağlık gerekli dimi .güvenlik nedeniyle böyle bi sınırlama koyulduğnu düşünüyorum ve bence gereklide..
-
yuh ilk defa boyle bişi duydum ayakta uyuyormuşşum ha :)
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------yuh ilk defa boyle bişi duydum ayakta uyuyormuşşum ha :)
:):):) -
HolyDemon bunu yazdı:
Bide sadece konuya göre değil de konu içindeki metine kadar arayabilse o script çok güzel olacak yaa.
-----------------------------evet yaa bencede bişi aratıosunuz ama sadece başlık olarak getirio önünüze :S