folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Yetersiz Ehliyetle Araç Kullanma

Yetersiz Ehliyetle Araç Kullanma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    viveo
    viveo's avatar
    Erkek

müridler bu gece çevirmede E sınıfı gerektiren bir aracı B ehliyetimle kullanırken çevrildim ve işlem yapıldı.Araç şirket adına kayıtlı.savcılığa sevkettik falan

filan dediler arabayı bağladılar detayları dinlemeden bağırmalar çağırmalar sövdüm saydım aldım ehliyeti,ruhsatı

bıraktım arabayı otoparkı öğrendim bastım geldim bundan sonra izlenecek yolu bilen var mı acaba ?

söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

hocam öğrendiğim kadarıyla ehliyetsiz araç kullanmakla aynı imiş 300 tl gibi cezası varmış ama trafikten men edilmeyek adar yolu açıkmış yanlis olabilir hepsi de ama

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    viveo
    viveo's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam öğrendiğim kadarıyla ehliyetsiz araç kullanmakla aynı imiş 300 tl gibi cezası varmış ama trafikten men edilmeyek adar yolu açıkmış yanlis olabilir hepsi de ama

eyvallah.

ya her yerde farklı bişey yazıyo biri 600 diyo biri 300 diyo

ehliyetin olmamasıyla yetersiz ehliyetin olması aynı cezayı mı gerektiriyo acaba ?

ve nası bi yol izlicem arabayı otoparktan alırım sonra ?? bu durum başına gelmiş olan var mı ?

söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bildigim kadariyla hakkinda kamu davasi acilacak hem sana hem sirkete ceza kesilecek

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

la bi de bağırıp çağırıyon ya hem ehliyetsiz kullan hem de bağır çağır amk ondan sonra bu polisler orantısız güç kullanıyor desinler :) hacı ben 4 yıl otobüs kullanmadım 22 yaşımı bekledim sırf E sınıfı alabilmek için 1 kere kullandım sağlı sollu ceza yazdılar amk iett ayrı yazdı jandarma ayrı yazdı polis ayrı yazdı üstüne otobüsü parka çektiler park parası verdim otobüs 1 gün çalışmadı ona ayrı ceza yedim yani ebemi bellediler B sınfıı ile otobüsle kullandım diye onun için kimse ehliyetsiz ve düşük seviyede ehliyetle araç kullanmasın !!!

Şimdi gideceksin arabayı park ettiğin yerden alacaksın ama E sınıfı ehliyeti olan biri almalı ondan sonra trafikten sorgulatacaksın cezanı paşa paşa hepsini ödeyeceksin

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ceza farkli yerlerden 2 3 parca seklinde gelecek ve emin ol bir daha bunu yapmacaksin gecmis olsun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

EEE O zaman Elektirikli bisiklet kullanlarada Yukarıdaki arkadaş gibi Ceza Uygulanmalı.
    en az a1 Ehliyeti lazım onada ?

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

The_Pilot bunu yazdı:

EEE O zaman Elektirikli bisiklet kullanlarada Yukarıdaki arkadaş gibi Ceza Uygulanmalı.

eee yani ? Ne demek istiyorsun ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

b ile e sınıf araç kullanazsın. ehliyet sahibi değilmişsin gibi işlem yapabilirler. O zaman herkez b alsın  kamyon otobus tır kullansın. E niye var..

Aracını bağlarlar cezanı yatırır aracını alırsın. hem sana hemde şirkete ceza.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

The_Pilot bunu yazdı:

Adana 2. Sulh Ceza Mahkemesi, şarjı bittiğinde pedalla da kullanılabilen elektrikli bisiklet için ehliyetin zorunlu olmadığına karar vermiş

ZzZzZzZ...!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

trooper bunu yazdı:

The_Pilot bunu yazdı:

Adana 2. Sulh Ceza Mahkemesi, şarjı bittiğinde pedalla da kullanılabilen elektrikli bisiklet için ehliyetin zorunlu olmadığına karar vermiş

o yerel mahkemenin kararı emsal alınamaz

Toplam Hit: 5171 Toplam Mesaj: 12