Yetersiz Ehliyetle Araç Kullanma
-
müridler bu gece çevirmede E sınıfı gerektiren bir aracı B ehliyetimle kullanırken çevrildim ve işlem yapıldı.Araç şirket adına kayıtlı.savcılığa sevkettik falan
filan dediler arabayı bağladılar detayları dinlemeden bağırmalar çağırmalar sövdüm saydım aldım ehliyeti,ruhsatı
bıraktım arabayı otoparkı öğrendim bastım geldim bundan sonra izlenecek yolu bilen var mı acaba ?
-
hocam öğrendiğim kadarıyla ehliyetsiz araç kullanmakla aynı imiş 300 tl gibi cezası varmış ama trafikten men edilmeyek adar yolu açıkmış yanlis olabilir hepsi de ama
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------hocam öğrendiğim kadarıyla ehliyetsiz araç kullanmakla aynı imiş 300 tl gibi cezası varmış ama trafikten men edilmeyek adar yolu açıkmış yanlis olabilir hepsi de ama
-----------------------------eyvallah.
ya her yerde farklı bişey yazıyo biri 600 diyo biri 300 diyo
ehliyetin olmamasıyla yetersiz ehliyetin olması aynı cezayı mı gerektiriyo acaba ?
ve nası bi yol izlicem arabayı otoparktan alırım sonra ?? bu durum başına gelmiş olan var mı ?
-
bildigim kadariyla hakkinda kamu davasi acilacak hem sana hem sirkete ceza kesilecek
-
la bi de bağırıp çağırıyon ya hem ehliyetsiz kullan hem de bağır çağır amk ondan sonra bu polisler orantısız güç kullanıyor desinler :) hacı ben 4 yıl otobüs kullanmadım 22 yaşımı bekledim sırf E sınıfı alabilmek için 1 kere kullandım sağlı sollu ceza yazdılar amk iett ayrı yazdı jandarma ayrı yazdı polis ayrı yazdı üstüne otobüsü parka çektiler park parası verdim otobüs 1 gün çalışmadı ona ayrı ceza yedim yani ebemi bellediler B sınfıı ile otobüsle kullandım diye onun için kimse ehliyetsiz ve düşük seviyede ehliyetle araç kullanmasın !!!
Şimdi gideceksin arabayı park ettiğin yerden alacaksın ama E sınıfı ehliyeti olan biri almalı ondan sonra trafikten sorgulatacaksın cezanı paşa paşa hepsini ödeyeceksin
-
ceza farkli yerlerden 2 3 parca seklinde gelecek ve emin ol bir daha bunu yapmacaksin gecmis olsun
-
EEE O zaman Elektirikli bisiklet kullanlarada Yukarıdaki arkadaş gibi Ceza Uygulanmalı.
en az a1 Ehliyeti lazım onada ? -
The_Pilot bunu yazdı:
-----------------------------EEE O zaman Elektirikli bisiklet kullanlarada Yukarıdaki arkadaş gibi Ceza Uygulanmalı.
en az a1 Ehliyeti lazım onada ?
-----------------------------eee yani ? Ne demek istiyorsun ?
-
b ile e sınıf araç kullanazsın. ehliyet sahibi değilmişsin gibi işlem yapabilirler. O zaman herkez b alsın kamyon otobus tır kullansın. E niye var..
Aracını bağlarlar cezanı yatırır aracını alırsın. hem sana hemde şirkete ceza.
-
The_Pilot bunu yazdı:
-----------------------------EEE O zaman Elektirikli bisiklet kullanlarada Yukarıdaki arkadaş gibi Ceza Uygulanmalı.
-----------------------------Adana 2. Sulh Ceza Mahkemesi, şarjı bittiğinde pedalla da kullanılabilen elektrikli bisiklet için ehliyetin zorunlu olmadığına karar vermiş
-
trooper bunu yazdı:
-----------------------------The_Pilot bunu yazdı:
-----------------------------Adana 2. Sulh Ceza Mahkemesi, şarjı bittiğinde pedalla da kullanılabilen elektrikli bisiklet için ehliyetin zorunlu olmadığına karar vermiş
-----------------------------
o yerel mahkemenin kararı emsal alınamaz