YGS - Modmedyan - Google

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

angels_demos bunu yazdı:
    -----------------------------

VisualBoy bunu yazdı:
    angels_demos bunu yazdı:

1600 kişi matematikten full çekmiş

eee nolmuş 2006 da da 2007 de matematiği full yapmıştım. yüz binlerce kişi giriyor sınava 1600 kişinin matematik fullemesi çok az bir sayı.

ayrıca medyan ve mod ile ne alakası var olayın onu anlamış değilim.

yapılabilir ona lafım yok. (şahsen benim 3 boşum var.) sınavın matematiği genel olarak öğrencilere bakıldığında zor olarak değerlendiriyor. bana fazla geldi açıkcası.

1600 kişinin ikisini tanıyorum kafadan hemde final öğrencileri ki bence daha fazla da çeken vardır. bence matematiği zor falan değildi, benim 2 yanlış 1 b vardı. yanlışlar dikkatsizlikten, boşuda sınavdan sonra çözebildim. vakit sıkıntısı çekmeyip tekrar dönebilseydim fullerdim bende.

Kurtcebe'nin dediği gibi, bir hata olduğu ortada, ama bu hatayı bilen öğrenci var mıydı o önemli? Sınavda zannetmiyorum ama kendi farkeden bi öğrenci varsa ona hakkım helal, harbi bence haketmiş, benden zeki olduğunu kabul ederim :) ama önceden bilen varsa o kötü.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

bari google. com dan aramayın ..

Hayırlısı...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

25 martta frmtr sitesinde modmeydan sorusu çıkabilir diye konu açıldı. bundan dolayı googlede aramışlardır?

All is well
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    Nitrous bunu yazdı:

Hocam açıklayacağım ama ikna olursan AKP ye oy vermeyeceğine söz ver:) ikna olduktan sonra hala vereceğim dersen onada eyvallah deveye diken..

Şimdi hocam bak aylarda mod kelimesi aranmamış sınav arifesi aranmış.

mod matematikteki bir konu medyanda öyle. 2 konu kardeş gibi mantis determinant gibi yada parabol polinom gibi.

mod medyan kelimesi ondan dolayı aranmış.

amq inşaat mühendisiyim, istatistiğin annesiyle çokda düzeyli bir ilişkim vardı (istatistikçiler kadar olmasada), mod ve medyanın ne olduğunu biliyorum zaten.

benim anlamadığım mod ve medyan denen soktuğumun şeylerini öğrendikten sonra nasıl kullandılar_?

mod ve medyanın sınavdan 1-2 gün önce araştırılmış olması sınavda şike var oluşu fikrini nasıl destekler_?

diyorum.

sende kalkmış "akp oy vermeyeceğine söz ver" diyorsun...

konu hakkında bişeyleri bilmediğim için öğrenmeye çalışmam kötü bir davranış mı_?

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

god bunu yazdı:

25 martta frmtr sitesinde modmeydan sorusu çıkabilir diye konu açıldı. bundan dolayı googlede aramışlardır?

http://www.frmtr.com/ygs-ve-lysye-hazirlik/3961617-ruyamda-gordum-mod-medyan.html

görüntüleme 165bin küsür

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Her yıl birileri rüyasında görüyor anlaşılan :))

Şaka bi yana, evet sınavdan hemen önce mod medyan aratılmışsa bu neyi gösterir?

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

1,7 milyon cevap anahtarını okumak için optik okuyuculardaki algoritma

bence dışarı sızmıştır o algoritma ise mod medyan'dır

yani optik okuyucular birbirinden farklı 1,7 milyon cevap anahtarını o algortima sayesinde puanlamaktadır

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Ulan onca çalışan gencımıze yazık.Geceyı gunduz edıp yırtınıp,aılesının maddı durumu kotu olup hatta,evde mum ısıgında ders calısn adamlar tanıyorum ben.

El-insaf ya.

ALLAH-U TEALA hepinize BİR soracaksa BİN sorsun inşallah....!

Onca Çalışan insanın emegini gormemezlıkten gelıp kul hakkı yemek ne oldugunu inşallah ahirette göreceksiniz...!

Allah büyüktür vesselam...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

VisualBoy bunu yazdı:
    Nitrous bunu yazdı:

Hocam açıklayacağım ama ikna olursan AKP ye oy vermeyeceğine söz ver:) ikna olduktan sonra hala vereceğim dersen onada eyvallah deveye diken..

Şimdi hocam bak aylarda mod kelimesi aranmamış sınav arifesi aranmış.

mod matematikteki bir konu medyanda öyle. 2 konu kardeş gibi mantis determinant gibi yada parabol polinom gibi.

mod medyan kelimesi ondan dolayı aranmış.

amq inşaat mühendisiyim, istatistiğin annesiyle çokda düzeyli bir ilişkim vardı (istatistikçiler kadar olmasada), mod ve medyanın ne olduğunu biliyorum zaten.

benim anlamadığım mod ve medyan denen soktuğumun şeylerini öğrendikten sonra nasıl kullandılar_?

mod ve medyanın sınavdan 1-2 gün önce araştırılmış olması sınavda şike var oluşu fikrini nasıl destekler_?

diyorum.

sende kalkmış "akp oy vermeyeceğine söz ver" diyorsun...

konu hakkında bişeyleri bilmediğim için öğrenmeye çalışmam kötü bir davranış mı_?

"AMINA KOYİM" makine mühendisiyim istatistiğin ebesiyle ters ilişkiye giriyorum.

Haber izlemiyormusun sen hiç?

Şifrenin nasıl olduğunu nasıl çözüldüğünü bilmiyormusun?

Sağır sultan bile duydu 

http://video.milliyet.com.tr/Abbas-Guclu-Sifreleri-anlatiyor_1_49265.htm?auto=1

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    Nitrous bunu yazdı:

"AMINA KOYİM" makine mühendisiyim istatistiğin ebesiyle ters ilişkiye giriyorum.

Haber izlemiyormusun sen hiç?

Şifrenin nasıl olduğunu nasıl çözüldüğünü bilmiyormusun?

Sağır sultan bile duydu 

http://video.milliyet.com.tr/Abbas-Guclu-Sifreleri-anlatiyor_1_49265.htm?auto=1

madem ters ilişkiye giriyorsun, frekansı en büyük değer nerede işin içine giriyor_? medyan ile ne ilgisi var bu konunun_?

aliyk de mod ve medyan ile hesaplanıyor sınav kağıtları diyor; sınavın ne ile hesaplandığını sormuyorum, bu

şifreleme olayı ile modun ne ilgisi var bunu merak ediyorum.

ayrıca televizyon için harcayacak zamanım yok. öğrenebileceğim başka bir yer var mı bilmiyorum.

bişeyler biliyorsunuzdur diye sorayım dedim, kimse net bir açıklama yapmıyor.

"mod medyan çok aratılmış, o zaman sınavda şike var" deniliyor, aradaki nasıl bir bağ var_? bilen varsa yazsın.

şike var-yok gibi polemiklere girmek istemiyorum.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
Toplam Hit: 2863 Toplam Mesaj: 21