Ygs Giriş Belgesi'nde Yurdum Skandalı
-
Gülmemek eldemi ? :)
http://www.kpssrehber.com/kpsshaber-3667-ygs-giris-belgesi-nde-skandal-.html
-
:D şimdi okudum haberi o nasıl oluyor aile bilgilerinde anne resmimi var
-
"Sınava 1 hafta kaldı, 3 yıldır çalışıyorum."
:)
-
Annesinin resmini çekmişler hey allahım ya. Yaninda vali ile sınava ancak girer. oda kabul ederlerse. Korkarım duzeltemezlerde...
-
ösym ikna edilirse aynı gün bile değişikliği gerçekleştirebilirler asıl önemli olan ösym ikna edebilmek :)
-
insan hatası olabilir kız yerine annesini göndermiş görevlide kızı yerine annesini çekmiş anneside buarada sanırım uyumuş amma velakin sınavdan
bir hafta önce hata tespit edildi düzeltilmesse bu ösym ye bir leke olur korkum oki bu yüzsüz ösym umarsamayıp düzeltymiycek
ozaman bu sadece ösymnin hatası olur
-
dead_march bunu yazdı
insan hatası olabilir kız yerine annesini göndermiş görevlide kızı yerine annesini çekmiş anneside buarada sanırım uyumuş amma velakin sınavdan
bir hafta önce hata tespit edildi düzeltilmesse bu ösym ye bir leke olur korkum oki bu yüzsüz ösym umarsamayıp düzeltymiycek
ozaman bu sadece ösymnin hatası olur
Ayrıca fotoğrafı çeken kişide uyumuş.Kimlik bilgilerinden gördüğü üzere kız 17-18 yaşında.Ama kadın nerden baksan 40 yaşında.Aslında millet olarak uyuyoruz.
-
bildiğin pazarcı annesi ha :D
-
ana yüreği işte :/
-
gülsem mi ağlasam mı bilemedim. okul yönetimindeki bu işlemi yapan kişi de pek cahilmiş. işte yapılan işi önemsememenin sonuçları ^^
-
EnerJiC bunu yazdı
bildiğin pazarcı annesi ha :D
-
milletin annesini küçümsedinde eline ne geçti ? bu arada haberin altındaki yorumlara dikkat.
Murat Harput · Üst Düzey Yorumcu · MUHASEBE VE FİNANSAL YÖNETİMiyide kızda hiçmi hata yok profiline girdiği zaman görünüyor fotoğraf şuana kadar kontrol etmediyse kızdada var hata hedefi eczacılık olan biri eczacı olunca yanlış ilaçmı verecek bizlere dalgınlık yada sorumsuzlugu yüzünden -
Pınar Üzgeçherşey bir tarafa bildigim kadarıyla fotoğraf çektirdikten hemen sonra sınava başvurduguna dair ögrenciye bir belge verilir.nasıl olurda bu belge kızın eline geçmemiş.çok tuhaf......
-