YGS-LYS-PMYO Hazırlık Kitaplarımı Ücretsiz Göndereceğim İsteyen ?
-
Arkadaslar gecenlerde konu actım paraya acil ihtiyac vardı hala var ama konu ilgi görmedi bende kitaplar boş boş durmasın dedim...
7 Harf yayınları
Ugur yayınları
PMYO hazırlık kitabı Yediiklim yayınları
Ugur dergileri 10 adet
İşte o konuda ki kitaplar konuya bi göz atın...
Kargo bedelini karşıladığınız takdirde Ücretsiz yollayacağım ihtiyacı olan söylesin...
Ha parası olupta almak isteyene hayır demem elime para gecse iyi olacak çok paragöz bir insan gibi gözüküyor olabilirim ama değilim :) Peder şehir dışında eve ben bakıyorum bu aralar O gelene kadar ne kadar para gecerse elime o kadar iyi...
Ama dediğim gibi parası olmayıpta kitapa ihtiyacı olan söylsin
-
İhtiyacı Olan Bir Arkadaşa Gider İnş.
-
Pmyo'ları alabilirim hacım biraz bi beklersen ii olur. Ama alıcısı çıkarsada verebilirsin =)
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
-----------------------------
Pmyo'ları alabilirim hacım biraz bi beklersen ii olur. Ama alıcısı çıkarsada verebilirsin =)
-----------------------------istersen 2 tane pmyo kitabı var birini kendime saklıyordum ma bana kitap gelecek 2008-2009 ve 2009-2010 hazırlık kitapları 2008-2009 olan yargı yayın evi müfredatta ve sınav sisteminde bi değişiklik olmadığından çok fark yok aralarında... sadece çıkmış sorular var işte...
-
sayısal uğur yayınlarını alabilirim hocam birde 5 tane güvender demesini.. ama çok ihtiyacı olan ark. varsa bunlarıda alabilir öncelik onundur..
-
PMYO kıtabını bana yollarsan cok makbule gecer hocam gerçekten ihtiyacım olduğundan şüphen olmasın..
-
UNKN0WN bunu yazdı:
PMYO kıtabını bana yollarsan cok makbule gecer hocam gerçekten ihtiyacım olduğundan şüphen olmasın..
-----------------------------kardesim yargı yayın evinin kitabını sana yollayacağım... yediiklim dursun bakalım belki bi ihtiyacı olan çıkar
-
kardeş sayısal ve sözel konu anlatımlı kitaplar varsa bana satabilirsin. kayseri merkezdeyim
-
sivil bunu yazdı:
sayısal uğur yayınlarını alabilirim hocam birde 5 tane güvender demesini.. ama çok ihtiyacı olan ark. varsa bunlarıda alabilir öncelik onundur..
-----------------------------tamam kardesim eger çok çok ihtiyacı olan çıkmazsa onlarıda sana gönderelim
-
balik_ bunu yazdı:
kardeş sayısal ve sözel konu anlatımlı kitaplar varsa bana satabilirsin. kayseri merkezdeyim
-----------------------------Sayısal olarak Matematik 1 ve Matematik 2 bide geometri var... Sözel olarakta tüm dersler var ayrıntılar diğer konuda pm at istersen
-
Silent_King bunu yazdı:
UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------kardesim yargı yayın evinin kitabını sana yollayacağım... yediiklim dursun bakalım belki bi ihtiyacı olan çıkar
-----------------------------Hocam çok teşekkür ediyorum özelden mesaj olarak bilgilerimi atıyorum..