Ygs Ye Girenlerın Sınavları Nasıl Gectı ?
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------Tüm sınava giren arkadaşlara geçmiş olsun, zormuş gibi gözüküyor ama hayırlısı sonuçların açıklanmasını bekleyin moralinizi bozmayın.
-----------------------------+ LYS için kasmaya başlayın uşaklar :) , Allah yardımcınız olsun
-
Umarım herkesin istediği gibi geçmiştir sınavı ama şuan YGS e girmiş olmayı tercih ederdim vallahi. Boru gibi 1 haftalık vize haftası bekliyor :( Üniversiteye kapağı atıyım tamam diyenler hiç öyle düşünmesinler; kapağı attık da şişeyi napcaz ?
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Umarım herkesin istediği gibi geçmiştir sınavı ama şuan YGS e girmiş olmayı tercih ederdim vallahi. Boru gibi 1 haftalık vize haftası bekliyor :( Üniversiteye kapağı atıyım tamam diyenler hiç öyle düşünmesinler; kapağı attık da şişeyi napcaz ?
-----------------------------valla hocam ciddi ciddi vize final haftasına kurban olam ddim sınavda:D vizelerim çok kral geçti de ygs de sıçtım gibi istediğim puan gelirde zormuş yav(2hafta fln calıstım ygs yede açıkçası(= )
-
Abi o Türkçe neydi öyle. Ebesinin nikahı kadar paragraf koyuyorlar. Soruyu okuyorum ve şıklara bakıyorum şıklar soru ile alakasız amk.
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Abi o Türkçe neydi öyle. Ebesinin nikahı kadar paragraf koyuyorlar. Soruyu okuyorum ve şıklara bakıyorum şıklar soru ile alakasız amk.
-----------------------------mına kodumun sorusunu okuyorum, sona geliyorum başı unutuyorum amk. türkçe sorularını hazırlayanların ben ta. neyse eyfeli aldık artık.
-
sınav bitimine 40 dk kala sosyal + fen kaldı, 15 dk kala fen kaldı, fen kaldı.
-
YGS tersi => SGY 'Sil Gözünden Yaşları' :)
-
çoğunluk benim gibiymiş demek, azınlıkta olanların yorumları da merak ettim
-
Bu sorular kaçta açıklanıyor ? Bu arada bitmiş artık geçmiş olsun
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------Bu sorular kaçta açıklanıyor ? Bu arada bitmiş artık geçmiş olsun
-----------------------------
Türkçede ki o paragraflardan dolayı soruları hatırlayamam lan. Açıklansın bakalım