folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yify Farklı Domainle Dönmüş



Yify Farklı Domainle Dönmüş

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    coLin bunu yazdı

    bu yify'i kullananlar kickass.to vb sitelerden indirme yapanlar büyük ihtimal. Zira bu grubun riplerini takıldığım private P2P torrent sitelerinin hiç birinde görmüşlüğüm yok. Bu grup dükkanı olmayan seyyar satıcılar gibi. Private siteler bile yayımlamıyor adamları. Haliyle seyyar satıcı kafası yüzünden göze batmaları normal bence. 

    Bi' film indiriyorsanız önceliği scene gruplara verin. Eğer scene riplerine ait rip yoksa p2p tercih edin. 

    Hocam dediğin private trackerlarda yayınlanmamasının sebebi kalite olarak çok düşük olması ve public yayın yapan bir p2p grubu olması.

    1080p leri izlenebilirlik açısından idare eder olsa da ses konusunda hem 720p hem 1080p ripleri berbat ötesi.

    Ayrıca o yts.ag sitesi gerçek yify grubuna ait değil onlar bir daha gelmemek üzere gitti.

    Benim tavsiyem madem böyle düşük boyut arıyorsunuz 576p sunumlara yönelin. Sağlam 576p rip yapan gruplar 2-4 gb bandında gayet izlenebilir işler ortaya çıkartıyor.

     

    Ayrıca @coLin hocam, aslında kaliteli p2p grupları scene gruplarından çok daha iyi işler çıkartabiliryor. Scene'in amacı en hızlı şekilde hatasız çıkartmaktır, scene grupları bazıları hariç kaliteyi önemsemez. Ondan dolayı bir filmi veya diziyi ben çıktığı gibi değil de birkaç gün sonra kaliteli bir şekilde izlerim diyorsanız sağlam p2p gruplarına yönelin derim (CHD, WiKi, D-ZON3, HiFi, CtrlHD, HiDT, Ntb vs.).


    Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2012
    Erkek

    Uzun süredir kullanırım, zamanında kapandı diye çok üzülmüştüm aradım taradım .ag ile geri geldiğini düşündüm farklı kişiler olsa da 700 mb boyutunda güzel kalitede sunduklarını düşünüyorum. E tabi daha kalitelileri var aynı çözünürlük 2 gb ama daha kaliteli görüntü. Hangisini tercih edeceğiniz size kalmış. Zamanında 8gb 720p izlediğimi de bilirim fakat haftada en az 1 tane film izlediğimizi düşünürsek ayda 32 gb yapıyor ve en az diyorum, e biz de Türkiye'de yaşıyoruz. 10 tane indirsen zaten kota doldu bi tane daha indirmeye kalksan 3 günde anca inecek zaten. Hesabınızı siz yapın.

    Ayrıca ses kalitesine gelecek olursak; ses kalitesine fazlasıyla önem veren biriyim, bulabilirsem müziklerimi de flac olarak dinlemeyi tercih ediyorum fakat yifyde ses kalitesinin kötü olduğunu sanmıyorum. Bu boyutlarda zaten çok fazla bir şey beklemiyorum fakat sesin kısık olması dışında ben bir kalite düşüklüğü hissetmiyorum. Takıyorum kulaklığı veya 2+1 hoparlörü canavar gibi ses alıyorum. Siz tam olarak ne bekliyorsunuz?

     

    CaniSokucu tarafından 28/Oca/16 19:49 tarihinde düzenlenmiştir

    Şafak 1152!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2006
    Erkek

    Yify nin çamur görüntü kalitesine nasıl katlanıyorsunuz yahu? Telefona tablete atılıp yolda idareten izlenir en fazla.


    Ehl-i Byte
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ağustos/2012
    Erkek
    trampfd bunu yazdı

    Yify nin çamur görüntü kalitesine nasıl katlanıyorsunuz yahu? Telefona tablete atılıp yolda idareten izlenir en fazla.

    Kalite yine fena değil de ses olmadan nasıl izleniyor bilmiyorum. YIFY'nin sesleri bildiğin leş. Zaten sesleri kısıp o kadar ufaltabiliyorlar. Onun da anlamı yok. Filmin yarısı görüntü yarısı sestir. Bazen 360p bile izlenir ama ses kaliteli olmalı, kanımca.

    Dahili laptop hoparlöründen, ucuz kulaklıktan falan elbette çok farketmez. Ama biraz kaliteli bir ses sistemi olanlar için YIFY zulümdür. VLC'de %200 yapsan bile yeterli gelmiyor.

    @CaniSokucu

    Hocam flac dinleyen insanın YIFY seslerinden memnun olması şaşırttı. Kaç YIFY filmi izledim konuşmaları duymak için ekstra efor sarfetmem gerekti. Resmen adamlar fısıldıyor.

    Austen tarafından 28/Oca/16 20:07 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2028 Toplam Mesaj: 15
torrent film yify