Yılda Bir Askerlik Yoklamasını Yaptırmayanlar? [Yedik Cezayı]
-
Yahu sonunda cezayı yedim arkadaşlar. Sabahın köründe karakoldan aradılar, gittim kesin askerlikten dolayıdır tahmin etmiştim. 24 TL ceza yedim iyimi.
Çevremde askerliği bittikten sonra hiç yoklama yaptırmayan adam dolu, kaç yıl olmuş ceza bile yemiyorlar. Piyango bana vurdu. Neyse canları sağolsun, bir askerin 1 günlük yemek ihtiyacı benden olacak.
Aranızda ceza yiyen başkaları varmı?
-
nasıl ya :| ben tecil ettirdikten sonra bi daha uğramadım kaç yıl geçti üstünden ne aradılar ne sordular :|
-
ben askerden geleli 6 yıl oldu. kimse aramadı beni :)
-
Geçen senede aramışlardı beni karakoldan hatta gene konusunu açmıştım buraya. Sanırım istihbarat olarak yaptığım için bu kadar üsteliyorlar beni. Bende anlam veremedim.
-
hatırlattırdığın iyi oldu netten yapı verem :D
benim yeni başladı :D
-
Askerlik bittikten sonra yoklama mı var ? Bak bunu bilmiyordum :))
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
hatırlattırdığın iyi oldu netten yapı verem :D
benim yeni başladı :D
-----------------------------Ule netden oluyormu? Adres verde bizde bilelim gene ceza yemiyek :)
-
ben daha tecil ettirmedim bile 91 doğmluyum haziran ayı... ceza yedik kesin bari kol gibi girmesin haftaya uğrayacam şubeye
-
-
polise 24 lira para lazımdır belki o ihtiyaci sende gidermişler işte :))) cezayi kesen memur yoklama yapıyormu acaba her sene sorsaydın keşke
-
slmarlq bunu yazdı:
-----------------------------
polise 24 lira para lazımdır belki o ihtiyaci sende gidermişler işte :))) cezayi kesen memur yoklama yapıyormu acaba her sene sorsaydın keşke
-----------------------------Polise ödeme yapmıyorsun hocam, vergi dairesine gidip ödüyorsun.