Yıllardır Açılmayan Tablet Açıldı
-
Merhaba dostlar, boktan bir marka olan şu mobee tabletler yok mudur, 3-4 yıl önce onlardan almıştım.
Pek kullanmıyordum 2 pc var evde.
Velhâsılı kelâm, bu tablet açılmamaya başladı, derken servis vesaire bok gibi servisi var ayrıca.
Yok anakartı yanmış dedi geri gönderdi. 100 tl olur anca dedi.
Zaten tablet 120 lira amk.
Az önce eşyalarımı düzeltiyordum bayağı bir karmaşa, baktım orada duruyor, Ya "BİSMİLLAH" deyip bir açtım açılmasın mı?
Şoka girdim önce bir sevindim derken, bir baktım bu sefer de dokunmatiği yanıt vermiyor, ulan açıldığına mı sevineyim dokunmatiğinin gidişine mi?
Ne yapsam bilemedim şimdi. -
Zeytun-i bunu yazdı
Merhaba dostlar, boktan bir marka olan şu mobee tabletler yok mudur, 3-4 yıl önce onlardan almıştım.
Pek kullanmıyordum 2 pc var evde.
Velhâsılı kelâm, bu tablet açılmamaya başladı, derken servis vesaire bok gibi servisi var ayrıca.
Yok anakartı yanmış dedi geri gönderdi. 100 tl olur anca dedi.
Zaten tablet 120 lira amk.
Az önce eşyalarımı düzeltiyordum bayağı bir karmaşa, baktım orada duruyor, Ya "BİSMİLLAH" deyip bir açtım açılmasın mı?
Şoka girdim önce bir sevindim derken, bir baktım bu sefer de dokunmatiği yanıt vermiyor, ulan açıldığına mı sevineyim dokunmatiğinin gidişine mi?
Ne yapsam bilemedim şimdi.bilgisayardan kontrol saglıyabilecegin birşey olsa bazı işler için kullanabilrisin mesela. ama ne işler için düşünmedim .
-
Besmeleyi yarim cekmissin, ondan dolayi tam çalışmıyor.
-
çöp
-
HoLyCat bunu yazdıBesmeleyi yarim cekmissin, ondan dolayi tam çalışmıyor.
-
+1
-
mousela kullanmayı dene hocam
-
<Einstein>
"Bismillah" demişsindir demek istemiş
</Einstein>
-
sasalil bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıBesmeleyi yarim cekmissin, ondan dolayi tam çalışmıyor.
+1
:)
-
ArduouS bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıBesmeleyi yarim cekmissin, ondan dolayi tam çalışmıyor.
"Bismillah" demişsindir demek istemiş
hocam ne gereği vardı şimdi einstein modunu kullanmanın, yazmış zaten Bismillah dedim diye :)
-
Bismillah'ı nasıl yarım çekmişim :))))
"Gerçekte yani açarken "bismillahirrahmanirrahim" dedim, fakat buraya "bismillah" çektim yazdım.
Fakat yine de yarım değil.
Bismillah (ALLAH'IN Adı ile demek)
Bismillahirrahmanirrahim'de (ALLAH'ın adi ile demek)
Arapça bilen bir einstein olaydı bari be :)