Yılmaz Özdil-Çılgın Proce
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------
gokcan bunu yazdı:
zputnik bunu yazdı:
griffin bunu yazdı:
neden herkonuyla Atatürk'ü karşılaştırırlar o zamanlar en fazla 1938 bizde 2011 deyiz kanal projesi silivriyi istanbulun en güzel mekanlarından yapar,bunu başka biri yapmış olsa öncülerinden olurdunuz. eger bitirirse çok güzel bi proje olacak .
-----------------------------Özel isimler (Atatürk) büyük harf ile başlar. O'na saygın yoksa konuştuğun dile olsun. Tek derdimiz kanal mıydı? Bütün sorunlar bitti gitti o mu kaldı? Proje proje e yeter ama bir yere kadar. GAP için aktarılan 32 milyar dolar nerede? Gene rahat rahat görtürmek için yapıyorlar aynı tezgahı. Ki bahse konu yerlerde 200-220 dönüm arazimiz olduğu halde ve bu arazilerin fiyati %400 arttıığı halde, öncelikle Allah'ın yarattığı doğal çevreye sahip çıkmadığı ve kafasına göre değiştirdirdiği için devamında ise her zaman yaptıkları gibi hısım-akraba arasında dünyanın parasını iç edeceği için diyorum ki: Allah belasını versin!
-----------------------------Ki hocam anlaşmalarda ismi geçen devletler yaptırmazlar.Yaptırdılar desek geçişlerden para alamayız tek akıllı bizmiyiz.
-----------------------------tek akıllı sensin
-----------------------------Hocam bilgin varsa paylaş yoksa boşa post kasma.
-
gokcan bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
zputnik bunu yazdı:
griffin bunu yazdı:
neden herkonuyla Atatürk'ü karşılaştırırlar o zamanlar en fazla 1938 bizde 2011 deyiz kanal projesi silivriyi istanbulun en güzel mekanlarından yapar,bunu başka biri yapmış olsa öncülerinden olurdunuz. eger bitirirse çok güzel bi proje olacak .
-----------------------------Özel isimler (Atatürk) büyük harf ile başlar. O'na saygın yoksa konuştuğun dile olsun. Tek derdimiz kanal mıydı? Bütün sorunlar bitti gitti o mu kaldı? Proje proje e yeter ama bir yere kadar. GAP için aktarılan 32 milyar dolar nerede? Gene rahat rahat görtürmek için yapıyorlar aynı tezgahı. Ki bahse konu yerlerde 200-220 dönüm arazimiz olduğu halde ve bu arazilerin fiyati %400 arttıığı halde, öncelikle Allah'ın yarattığı doğal çevreye sahip çıkmadığı ve kafasına göre değiştirdirdiği için devamında ise her zaman yaptıkları gibi hısım-akraba arasında dünyanın parasını iç edeceği için diyorum ki: Allah belasını versin!
-----------------------------Ki hocam anlaşmalarda ismi geçen devletler yaptırmazlar.Yaptırdılar desek geçişlerden para alamayız tek akıllı bizmiyiz.
-----------------------------sen her zaman bilgin olduğunda mı konuşursun?
örnek : "1938 değil 193∞"
örnek2: "y
aptırdılar desek geçişlerden para alamayız tek akıllı bizmiyiz"
evet proje gereksiz, hem de çok gereksiz.bu proje yerine istanbuldaki insanların saatlerce trafikte beklemeleri önlenebilirdi veya çarpık kentleşme sorununa ayrılabilirdi bu kaynak.konu kanal istanbul iken senin 1938in yazılışına takmana, ve kahvedeki vatandaş ağzıyla "yaptırmazlar bize" gibi bir cümle ile Türkiyeyi küçük görmene dayanamadım ve itiraf ettim. TEK akıllı sensin
-
bu adam çok güzel yazıyor:)
-
mataramasuko bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
zputnik bunu yazdı:
griffin bunu yazdı:
-----------------------------sen her zaman bilgin olduğunda mı konuşursun?
örnek : "1938 değil 193∞"
örnek2: "y
aptırdılar desek geçişlerden para alamayız tek akıllı bizmiyiz"
evet proje gereksiz, hem de çok gereksiz.bu proje yerine istanbuldaki insanların saatlerce trafikte beklemeleri önlenebilirdi veya çarpık kentleşme sorununa ayrılabilirdi bu kaynak.konu kanal istanbul iken senin 1938in yazılışına takmana, ve kahvedeki vatandaş ağzıyla "yaptırmazlar bize" gibi bir cümle ile Türkiyeyi küçük görmene dayanamadım ve itiraf ettim. TEK akıllı sensin
-----------------------------Eğer sen o cevabın ve o tarihin neden öyle yazıldığını anlamadıysan zaten söyleyecek bir şey yok.Genede anlatayım.
neden herkonuyla Atatürk'ü karşılaştırırlar o zamanlar en fazla 1938 bizde 2011 deyiz
Yazmış bende Mustafa Kemal Atatürk'ün tarihle alakası olmadığını sonsuza kadar yaptıklarının ve ögütlerinin arkasında olmak gerektiğini vurgulamak istedim ve 8'i sonsuz işareti yaptım.Yani yazılan şeye cevap verdim.
Kahvede ki vatandaşta vatandaş, senden benden daha ilgili vatandaşlar var o ayrı;
İstanbul Dünya mirasları içerisinde hem parça parça hemde bütün olarak korunmaktadır.Korumayla yükümlü birlikler her türlü tazminat vb. davaları açma yetkisine sahipler.Boğazlardan geçiş hakkını elinde bulunduran ticari vb. gemiler çok uygun fiyatlarla ve bedava geçtikleri Boğaz yerine aaaa! kanal açmışlar hemde paralı diyip kanaldan geçerler mi? Dış baskı yüzünden bu ülkede tarımcılık ölmedi mi? Bize siz üretmeyin biz üretiriz siz alırsınız demediler mi? Devlet bunu politika olarak uygulamadı mı?Bu kadar çok iç işlerine karışılırken, zaten dış borcunda varken sana kalkıpta ülkelerin oh oh ne iyi yaptınız biz de bu kanaldan geçer size güzel güzel para öderiz demesini mi bekliyorsun?
Eğer dersen ki evet:
Sen boğazlardan neden MSC viviana'nın geçmesine izin verdin.Bir sürü balıkçın deniz kenarında rezil oldu.Bütün deniz trafiği tek yöne aktı?
Sen boğazlardan neden Emma'nın geçmesine izin verdin?
Neden hayalet gemimiydi insansız gemimiydi neydi onun geçişine izin verdin?
Bu gemiler boğazlara en büyük zararı verecek gemiler degilmiydi?
Bak sana kanal yerine neler yapılabileceğinden bahsetmiyorum bile.Kanal bu vb. nedenlerle yapılsa bile Türkiye'nin dünyanın diğer kanalları gibi kazancı olamaz.İşlerine geldikleri zaman geçmişte yapılan anlaşmaları çok iyi kullanmasını bilir diğer devletler.Boşa yatırım yapabilecek kadar zengin bir ülke değiliz.Atılan her adım eksiksiz kar ile atılmalıdır. -
yunanistan'ın bu projeden duyduğu endişe, korku ve engelleme çabaları bile bu projenin nasıl başarılı olduğunun göstergesidir.bu yılmaz özdil gibileri bu ülkede her dönem var oldular.kurtuluş savaşı döneminde, başarıya ulaşılamayacağını düşünen ve bu yönde yazılar yazan ali kemal'in 2011 modelidir bu adam.ülkenin gelişimini engellemek için herşeyi yaparlar.işsizliği bitirsen, tamam işsizliği bitirdin ama işsizliği bitirmeden önce maaşları arttırmalıydın gibi saçma sapan önerilerle gelir bunlar.neyseki millet artık böyle denyoları pek takmıyor.sadece köşesinden konuştuğuyla kalıyor.tabi bunun peşindekilerde...
-
1903 bunu yazdı:
yunanistan'ın bu projeden duyduğu endişe, korku ve engelleme çabaları bile bu projenin nasıl başarılı olduğunun göstergesidir.bu yılmaz özdil gibileri bu ülkede her dönem var oldular.kurtuluş savaşı döneminde, başarıya ulaşılamayacağını düşünen ve bu yönde yazılar yazan ali kemal'in 2011 modelidir bu adam.ülkenin gelişimini engellemek için herşeyi yaparlar.işsizliği bitirsen, tamam işsizliği bitirdin ama işsizliği bitirmeden önce maaşları arttırmalıydın gibi saçma sapan önerilerle gelir bunlar.neyseki millet artık böyle denyoları pek takmıyor.sadece köşesinden konuştuğuyla kalıyor.tabi bunun peşindekilerde...
-----------------------------Yoo ben takıyorum.Yazdığı hangi şeye bu yanlış alın buda kaynağı diye göstere biliyorsun?
-
Reberals bunu yazdı:
bu adam çok güzel yazıyor:)
Adam bilgili abi sallamıyor. -
opensource2009 bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
Seçimden 90 gün sonra bu adam içeride olacak, yüksek askeri şuradan sonra topluca bir tutuklama dalgası gelecekti zaten, nihat genç de zikredilen isimler arasında onu nasıl monte edecekler çok merak ediyorum.
-----------------------------eee konuşan susturuluyor..
yok sadece onla ilgisi yok :) şimdi her insanın en azından vergi borcu şusu busu vardır, yılmaz özdili o şekilde hallederler, nihat genci sanrım (emin değilim) lemanda yazdığı dönemdeki bir kaç bağlantısıyla vuracaklar, hangi örgüte bağlarlar bilemiyicem fakat onun da ipi çekildi. banu avar yine topun ağzındaki isimlerden. kavrayamadığım bir kaç isim var onlarla nedn uğraşıldığını hala anlayamadım; mesela alev alatlı zaten zamanda yazdı ve yazıyor, o da gidici.
-----------------------------Kendi içlerinde ki mualifler. Tabii büyük mualifler değiller ama en küçük çekimserliklerinde eleniyorlar. Biat düzeni çok etkili, farklı düşünceyi tehlike olarak görüyorlar.Yılmaz Özdil'in yazılarını beğenmiyorum açıkcası ama Nihat Genç bu ülkenin yetiştirdiği en değerli insanlardan. Bakarsınız AB, ABD baskılarından dolayı basınla uğraşmayı bırakırlar.
Aslında AKP biraz daha puan kaybetse Chp ve Mhp'nin oyları artsa statüko aynı şekilde devam eder. Seçimler önemli.
-----------------------------evet arkadaşlar bu seçimde de moda olan sözcüğümüz STATÜKO .
tv ye hangi siyasetçi çıkarsa çıkasın mutlaka bu lafı en az 1 kere kullanıyo.eminim bi çoğu anlamını bilmiyodur.
bi zamanlarda moda olan sözcük "kopenhag kriterleri" idi. :D
vay arkadaş siyasetin bile modası var.
-
onur35 bunu yazdı:
opensource2009 bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
Seçimden 90 gün sonra bu adam içeride olacak, yüksek askeri şuradan sonra topluca bir tutuklama dalgası gelecekti zaten, nihat genç de zikredilen isimler arasında onu nasıl monte edecekler çok merak ediyorum.
-----------------------------eee konuşan susturuluyor..
yok sadece onla ilgisi yok :) şimdi her insanın en azından vergi borcu şusu busu vardır, yılmaz özdili o şekilde hallederler, nihat genci sanrım (emin değilim) lemanda yazdığı dönemdeki bir kaç bağlantısıyla vuracaklar, hangi örgüte bağlarlar bilemiyicem fakat onun da ipi çekildi. banu avar yine topun ağzındaki isimlerden. kavrayamadığım bir kaç isim var onlarla nedn uğraşıldığını hala anlayamadım; mesela alev alatlı zaten zamanda yazdı ve yazıyor, o da gidici.
-----------------------------Kendi içlerinde ki mualifler. Tabii büyük mualifler değiller ama en küçük çekimserliklerinde eleniyorlar. Biat düzeni çok etkili, farklı düşünceyi tehlike olarak görüyorlar.Yılmaz Özdil'in yazılarını beğenmiyorum açıkcası ama Nihat Genç bu ülkenin yetiştirdiği en değerli insanlardan. Bakarsınız AB, ABD baskılarından dolayı basınla uğraşmayı bırakırlar.
Aslında AKP biraz daha puan kaybetse Chp ve Mhp'nin oyları artsa statüko aynı şekilde devam eder. Seçimler önemli.
-----------------------------evet arkadaşlar bu seçimde de moda olan sözcüğümüz STATÜKO .
tv ye hangi siyasetçi çıkarsa çıkasın mutlaka bu lafı en az 1 kere kullanıyo.eminim bi çoğu anlamını bilmiyodur.
bi zamanlarda moda olan sözcük "kopenhag kriterleri" idi. :D
vay arkadaş siyasetin bile modası var.
-----------------------------Statüko çok belli bir yere sahiptir siyasette. Çok kullanılması normal (üstelik bu seçimde öne çıkmışlığı yok) durumu en iyi belirten kelimelerden. Uluslararası bir hukuk terimidir zaten.
-
1903 bunu yazdı:
-----------------------------Yunanistan ın bizden korkacak hali var sanki kendi başlarında zaten yeterince dert var. işte sizlerde böylesiniz yok AB böyle dedi yok Yunanlar cok korktu.
Hangi havayı soluyosun da terse çalışıyo kafan çözemedim Allah ıslah etsin.