Yine 7 Şehit Lanet Olsun...
-
arkadaşar yine 7 şehit ve çok sayıda yaralı varmış artık lanet olsun demekten başka bir şey gelmiyor aklıma...
neden bizim analarımız ağlıyor hep ? kuzey ırağa girip oranın altını üstüne getirmek çokmu zor ?
-
girdirtseler çok kolaydaa....
şehitlerimizin yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum..
-
abi topunun mına koyim ama artık anlamak lazım
bu pezolara kimse bişi demiyor yönetim neredeyse bunların önünü açmak için yasa çıkaracak elden birşeyde gelmiyor
ordu zaten tamamen ellerine geçti adamlar erge. dalgası ayağına alayını temizlediler artık istedikleri gibi devlette at koşturuyorlar
-
offf offfffffff
-
Ögrenilmis çaresizlik..
-
Hiç bir koşulda bu olay siyasete alet edilecek bişey değil ama, şimdi bu açılım sevdalıları taa götlerinin dibine soksun açılımlarını!
Daha dün elini kolunu sallaya sallaya 14 terörist sınırı geçiyor, devlet bihaber - bugün 7 şehit, devlet 12 eylül anayasasıyla, ptt özelleştirmesiyle uğraşıyor.
Ulan yazıklar olsun sizin gibi insanlara ya , döneminizde verilen tüm şehitler sizden hesap soracaktır öbür dünyada!
Allah bin belanızı versin.......... -
haberin kaynaginida verirsen daha iyi olur dostum habertürkte göremedim ?
-
TC Devletinin kuzey ırağa girip çıkması alsa alsa 3-5 saatini alır bu zaman zarfnda duman edip çıkabilcek kapasiteye ve teknik güce sahip olduğumuza inaniyorum tabiki tam kapsamlı bi saldırıyla ve planlı bi operasyonla lakin recep beyin patronu abd devletimizin terörden sonra önünün açılcağını ve bölgede ne kadar güçlü olacağını bildiği için buna izin vermesi gbi bir olasılık yok...şehitlerimize rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum elbet bigün bu şerefsizlerden öcümüzü alacağız ytrki halkımız biraz gözünü açablsn..
-
byeren bunu yazdı:
-----------------------------
haberin kaynaginida verirsen daha iyi olur dostum habertürkte göremedim ?
-----------------------------http://haber.mynet.com/detay/yasam/hakkari-cukurcada-catisma/522997
-
orospu cocuklari
-
Ban anlamıyorum Türkiye gibi güçlü bir devlet neden dibinden çözmüyor bu konunu.
Allah sabır versin.