Yine Paypal - Lokasyon Sorunsalı
-
Müridler, yurtdışı freelancer sitelerinin kimi için mecburen paypal kullanmam gerekiyor.
Kuzenler belçikada onlara oradan paypal hesabı açtırıp türkiyeden kullansam sorun çıkarırlar mı ödemeler gerçekleşir mi?
Birde TR IBAN no versem parayı aktarabilir miyim?
VPN falan yer mi ki
ZaZu tarafından 24/Kas/16 13:12 tarihinde düzenlenmiştir -
PayPal ile Türkiye bankalarına para transfer edemezsin. Onun haricinde yabancı bir ülke adresi seçerek PayPal hesabını Türkiye'den de açabilirsin.
-
ben bir kaç yere ödeme yapıyordum onları nasıl devam ettirebilirim.
-
turkz bunu yazdı
PayPal ile Türkiye bankalarına para transfer edemezsin. Onun haricinde yabancı bir ülke adresi seçerek PayPal hesabını Türkiye'den de açabilirsin.
Şuan direk TR olarak çıkıyor karşıma. Hesap açma yok. IP değiştirip yeni üyelik açmam gerekiyor sanırım.
-
ZaZu bunu yazdıturkz bunu yazdı
Şuan direk TR olarak çıkıyor karşıma. Hesap açma yok. IP değiştirip yeni üyelik açmam gerekiyor sanırım.
Ip degistirmeye gerek yok turkmenistan secili hesap acin https://www.paypal.com/mw/signup/account?country.x=TM&Z3JncnB0= tr kredi karti eklenebiliyor bu hessba
-
turkz bunu yazdıZaZu bunu yazdıturkz bunu yazdı
Ip degistirmeye gerek yok turkmenistan secili hesap acin https://www.paypal.com/mw/signup/account?country.x=TM&Z3JncnB0= tr kredi karti eklenebiliyor bu hessba
hocam denedin mi bu yöntemi, birde adress bölümüne ve tele ne yazdın
-
Denedim rasgele adres ve telefon ile kabul ediyor
-
bende deniyim eğer olursa süper olur
-
turkmenistan üzerinden hesap açıp, enpara kartı tanıtsak alışveriş yapabilir miyiz?
türkiyedeki adrese gelir mi gönderiler?
-
turkmenistan üzerinden hesap açıp, enpara kartı tanıtsak alışveriş yapabilir miyiz?
türkiyedeki adrese gelir mi gönderiler?
-
Beyler paypal icin hepinize yardimci olabilirim ?
derdiniz ne soyleyin cozmesi kolay.
Pm atarsaniz iyi olur konuyu takip edemiyorum.
scarletbeard tarafından 25/Kas/16 12:44 tarihinde düzenlenmiştir