Yine Saldırı..Elazığ'da Karakola Saldırı: 2 Şehit, 1 Ölü
-
Öncelikle başımız sağolsun,
Bu alkışlayan yaratıkları inş. Deşifre edip takibe almışlardır. Böyle şeyler herzaman yanlarına kar olarak kalıyor.
Şahsen şu fotoğrafı görünce çok tahrik oldum. Alıp bu yaratıkları kurşuna dizeceksin, sonra leşlerini kargalara atacaksın ki anlasınlar, acı çeken o kadar insanın halini, duygularını, düşüncelerini.
Eminin bunu yapsanda anlamazlar ya neyse, içimi boşaltayım ben bari.
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
komiksin merak ediyorum ne olursa tayyip'e olan bağlılığın azalır? ayrıca şunu merak ediyorum rte kafayı medyaya takmış medyanın yaptığı ne var? yani istiyorsunuz ki bu yaşanan olaylar saklansın halktan? istiyorsunuz ki bu olaylar yaşanmıyormuş gibi devam edilsin hayata?
-----------------------------Burada biraz konudan sapayım. Ben geçmişte akpartiye büyük bir kin besleyen biriydim ekonomi politikalarından ve dışa bağımlılığından dolayı. Hatta benim babamı da görevden akp aldı. Niye? Çünkü bazı millet vekillerinin yemesine engel oldu diye. Şu an ise sempatim var. Burada taraf tutar gibi parti tutmadığımı belirtmek istedim.
Komiksin, bu akpye oy verenler salak vsvs gibisinden çok şey duymaya başladım. Bir dakika ya. Siz kendinizi ne zannediyorsunuz? Bu ülkede tek düşünen yaratıklar siz misiniz? Bugün 1. sınıf emniyet müdürlerinin çoğu bile eskiden ülkücü olmalarına rağmen şu an mhp politikasından memnun değil, açılımı destekliyor. Neden? Çünkü açılımın içinin boş olmadığını biliyorlar.
Ne olursa Tayyip'e bağlılığın azalır? Şu an için bana göre güzel gidiyor. Şimdi konu saptırılmaz umarım, ne yani şehit vermek güzel mi diye. Açılım konusunda israrcı olmaları beni sevindiren nokta. Çünkü vazgeçilirse terör örgütü yeniden latent dönemine girecek, yine güç kazanacaklar. Mesela açılım sonunda apo salınırsa soğurum mesela. Ama salınmayacak? Çünkü açılım sonunda pkk tasfiye olunca, kck ile de beraber artık apo için eylem yapan grup kalmayacak. Ve hatta umuyorum ki apo asılacak. Çünkü abd tarafından kurulan akp, artık abd nin dediklerini yapmıyor ve kontrolden çıktı. Yani bu kılıçdaroğlu kaset felan olaylarının boşuna çıkmadığını düşünüyorum. Hepsi akpyi indirmeye yönelik plan.
Medyanın ne yaptığının en güzel örneği 28 şubattır. Bügün aynı şeyler var. Konu değişti sadece. Erbakan döneminde irtica iken, şimdi terör.
Erdoğan medyaya haber yapmayın mı diyor? Hayır. Bu olaylar yaşanmıyormuş gibi değil, aksine yaşanıyormuş gibi devam edilsin ve açılım hemen tamamlansın. Ben açılımdan umutlu olduğum için böyle düşünüyorum. Siz de açılımdan umutsuz olduğunuz için bu faaliyet durdurulursa mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorsunuz. Ben açılımla beraber örgütün tasfiye olacağını düşündüğüm için, ne kadar çabuk örgüt tasfiye edilirse kayıplarımız o kadar azalacaktır diye düşünüyorum.
Şmdi diğer partiler diyor ki açılım içi boş vs. Keşke 1 saat önce kanaltürk'ten dinleseydiniz adamların yorumlarını. Gelin açılım üzerinde konuşalım diyorsun. Kulağını tıkayıp çocuklar gibi bağırmaya başlıyorlar. Dinledin mi? yok. E nerden biliyorsun içi boş? Terör azdı çünkü. Ya terörün azmasının sebebi yüz bulmalarından değil, pkk nın tasfiye edileceğini bilip korkmalarından dolayıdır ve de bakın açılımda dolayı terör arttı diye kamuoyu oluşturuluyor. Erdoğanın bahsettiği medya muhtemelen odur. Neyse diğer partilere diyorsun konuşalım. Biz iktidara gelince yapacaz politikamızı diyorlar. Ulan şehit veriyoruz hergün. Bunun gün geçirmesi olur mu? Ama işte maalesef kendileri bir plana dahi sahip olamadıkları için, ileride de olamayacakları için, proje üretecek beyinlere sahip olmadıkları için sadece köstek oluyorlar. Bununla da iktidar olabileceklerini düşünüyorlar. Yakın tarihe bakarsak iktidar olan partilerin öncesinde etkin aktif ve yapıcı bir politika izlediklerini görürüz. Onun için iktidar olabilmişler. Şimdi ki gibi köstek olarak değil. -
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Yapacaklar. Halkı hükümete karşı isyan ettirene kadar yapacaklar. Ama biz Erbakan döneminde de terörün arttığını ve kimlerin artırdığını bildiğimiz için, erdoğan baştayken de terörü kimin azdırdığını tahmin etmek zor olmuyor. Açılımdan korktular. Azıttılar. Yahudi medyası da işte açılımdan dolayı terör arttı diyor. Evet terör açılımdan dolayı arttı ama yüz buldukları için değil, sonlarının geldiğini anladıkları için arttı.
-----------------------------he o zaman sorun yok
-
şuan asteğmen olan arkadaşımla terör mevzusunu konuşuyoruz;(sınır karakolunda askerliğini yapıyo)
ben:asker kasıtlı olarak pasif davranıyo. var bu işde bi bit yeniği
arkadaşım: öyle şeymi olur vs vs
baya bi uzadı bu diyalog ve devamı
b:madem terörü bitirmek istiyo neden zamanında başarılı olmuş polis özel harekatı bölgeye sokmuyo
a:herkesin kendi mıntıkası var vs vs. hem sadece polis değil bordo bereliler de kafasına göre heryere müdahale edemiyo. mıntıka var.
b: bu mıntıka dene kavram 98'den önce askeri literatürde yokmuydu
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Yapacaklar. Halkı hükümete karşı isyan ettirene kadar yapacaklar. Ama biz Erbakan döneminde de terörün arttığını ve kimlerin artırdığını bildiğimiz için, erdoğan baştayken de terörü kimin azdırdığını tahmin etmek zor olmuyor. Açılımdan korktular. Azıttılar. Yahudi medyası da işte açılımdan dolayı terör arttı diyor. Evet terör açılımdan dolayı arttı ama yüz buldukları için değil, sonlarının geldiğini anladıkları için arttı.
he o zaman sorun yok
-----------------------------Örgüt bir şekilde bitirilecek. 30 yılda yapılamayanı adamlar 5 sene içinde bitirmeye çalışıyorlar. 5 sene dedim çünkü 2004-5 ten beri bir artma var. Açılımın yeni başladığını düşünürsek süre daha da az. Şimdi karşılaştıralım. 30 sene boyunca huzursuzluk ve şehit vermek ve sıfırı almak mı? 7-8 sene huzursuzluk ve şehit verip ama sonunda da pkk yı bitirmek mi? İki yoldan da şehit veriyorsun. Peki diğerlerinin şehit vermeden pkk yı bitirme gibi bir planı var mı? Yok. Varsa erdoğan bekliyor onları ama yukarıdaki uzun yazımda belirttiğim gibi onlar iktidar olunca yapacaklar. Çünkü ne kadar çok şehit o kadar çok oy demek onlar için.
-
Allah bunu yapanların, yardım ve yataklık edenlerin, bunlara göz yumanların kolunu, kanadını, kafasını kıracağımız günleri bize göstermeyi nasip eylesin.
-
Ne İsrail'i? Aaa bak İsrail yaptı demek ki bizim suçumuz yok demeye getiriyorlar. İsrail değil uzaylılar yapsa seni bağlamaz. Senin bakanın diyor ki sınırı geri çekelim. SINIR NAMUSTUR. Bizim geri çekilecek namusumuz yok. Savaşta yenilen adam geri çekilir sınırından vazgeçer. Arkadaşlar Türkiye'de içler acısı bir durum, hükümet ve tepkisizlik mevcut. Kürtler, şeriatçılar almış yürümüş. Pkk'nın palazlanmasındaki en önemli faktör şeriatçılardır. Çünkü şeriatçılar hükümet desteğiyle palazlanırken pkk terör örgütünü maşa olarak kullanıyorlar. Kirli işe bulaşmıyorlar. Sağlam kan akmadan terör bitmez. Ama sadece bizim kanımız değil. Terör sadece şiddetle durdurulur. Gerisi diplomasinin, siyasetin oy kaybetmemek için oyunlarıdır.
-
Mukan
http://www.tahribat.com/Forum-Irak-Sinirinin-Kaydirilmasi-113537/
http://www.internethaber.com/bakan-yazicidan-en-radikal-oneri-264125h.htm
Son paragraf:
Türkiye -Irak sınırı 331 kilometreden oluşuyor. Bunun 200 kilometre civarındaki bölümü yüksek dağlar, vadilerden oluşuyor. Tartışma kapsamında, bu dağlık bölge ile ilgili bölümün yeniden ele alınması isteniyor. İki ülkenin sınırlarını düz alanlardan ve daha güvenli yerlerden geçirecek şekilde karşılıklı bazı toprakları alıp, bunun karşılığında bazı toprakları da vermesi öneriliyor. Atatürk'ün 1934'te İran ile yaptığı toprak değiş tokuşu tartışmalarda örnek olarak gösteriliyor. Türkiye, Küçük Ağrı'nın eteklerine kadar sınırı aşağı indirme karşılığında verimli tarım arazisi Kotur'u İran'a bırakmış böylece Kürt isyancıların sınırdan sızmasını da önlemişti.
-
diamonique bunu yazdı:
Mukan
http://www.tahribat.com/Forum-Irak-Sinirinin-Kaydirilmasi-113537/
http://www.internethaber.com/bakan-yazicidan-en-radikal-oneri-264125h.htm
Son paragraf:
Türkiye -Irak sınırı 331 kilometreden oluşuyor. Bunun 200 kilometre civarındaki bölümü yüksek dağlar, vadilerden oluşuyor. Tartışma kapsamında, bu dağlık bölge ile ilgili bölümün yeniden ele alınması isteniyor. İki ülkenin sınırlarını düz alanlardan ve daha güvenli yerlerden geçirecek şekilde karşılıklı bazı toprakları alıp, bunun karşılığında bazı toprakları da vermesi öneriliyor. Atatürk'ün 1934'te İran ile yaptığı toprak değiş tokuşu tartışmalarda örnek olarak gösteriliyor. Türkiye, Küçük Ağrı'nın eteklerine kadar sınırı aşağı indirme karşılığında verimli tarım arazisi Kotur'u İran'a bırakmış böylece Kürt isyancıların sınırdan sızmasını da önlemişti.
-----------------------------Irak sınırını gayet iyi biliyorum. Helikopterle hem sınırı hem Buzul dağlarını gezdik dolaştık, sınırda hopladık zıpladık. O dağlardan sonra geniş ovalar var. Eğer sınır 20-30 km ileri alınacaksa ne ala. Kandile dayanmış oluruz. Ama sınırı geri çekersen meclise giderim. Öyle sakin de gitmem. Artık isyan noktasındayız la havle çekiyoruz. Son demler...
-
diamonique bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
komiksin merak ediyorum ne olursa tayyip'e olan bağlılığın azalır? ayrıca şunu merak ediyorum rte kafayı medyaya takmış medyanın yaptığı ne var? yani istiyorsunuz ki bu yaşanan olaylar saklansın halktan? istiyorsunuz ki bu olaylar yaşanmıyormuş gibi devam edilsin hayata?
-----------------------------Burada biraz konudan sapayım. Ben geçmişte akpartiye büyük bir kin besleyen biriydim ekonomi politikalarından ve dışa bağımlılığından dolayı. Hatta benim babamı da görevden akp aldı. Niye? Çünkü bazı millet vekillerinin yemesine engel oldu diye. Şu an ise sempatim var. Burada taraf tutar gibi parti tutmadığımı belirtmek istedim.
Komiksin, bu akpye oy verenler salak vsvs gibisinden çok şey duymaya başladım. Bir dakika ya. Siz kendinizi ne zannediyorsunuz? Bu ülkede tek düşünen yaratıklar siz misiniz? Bugün 1. sınıf emniyet müdürlerinin çoğu bile eskiden ülkücü olmalarına rağmen şu an mhp politikasından memnun değil, açılımı destekliyor. Neden? Çünkü açılımın içinin boş olmadığını biliyorlar.
Ne olursa Tayyip'e bağlılığın azalır? Şu an için bana göre güzel gidiyor. Şimdi konu saptırılmaz umarım, ne yani şehit vermek güzel mi diye. Açılım konusunda israrcı olmaları beni sevindiren nokta. Çünkü vazgeçilirse terör örgütü yeniden latent dönemine girecek, yine güç kazanacaklar. Mesela açılım sonunda apo salınırsa soğurum mesela. Ama salınmayacak? Çünkü açılım sonunda pkk tasfiye olunca, kck ile de beraber artık apo için eylem yapan grup kalmayacak. Ve hatta umuyorum ki apo asılacak. Çünkü abd tarafından kurulan akp, artık abd nin dediklerini yapmıyor ve kontrolden çıktı. Yani bu kılıçdaroğlu kaset felan olaylarının boşuna çıkmadığını düşünüyorum. Hepsi akpyi indirmeye yönelik plan.
Medyanın ne yaptığının en güzel örneği 28 şubattır. Bügün aynı şeyler var. Konu değişti sadece. Erbakan döneminde irtica iken, şimdi terör.
Erdoğan medyaya haber yapmayın mı diyor? Hayır. Bu olaylar yaşanmıyormuş gibi değil, aksine yaşanıyormuş gibi devam edilsin ve açılım hemen tamamlansın. Ben açılımdan umutlu olduğum için böyle düşünüyorum. Siz de açılımdan umutsuz olduğunuz için bu faaliyet durdurulursa mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorsunuz. Ben açılımla beraber örgütün tasfiye olacağını düşündüğüm için, ne kadar çabuk örgüt tasfiye edilirse kayıplarımız o kadar azalacaktır diye düşünüyorum.
Şmdi diğer partiler diyor ki açılım içi boş vs. Keşke 1 saat önce kanaltürk'ten dinleseydiniz adamların yorumlarını. Gelin açılım üzerinde konuşalım diyorsun. Kulağını tıkayıp çocuklar gibi bağırmaya başlıyorlar. Dinledin mi? yok. E nerden biliyorsun içi boş? Terör azdı çünkü. Ya terörün azmasının sebebi yüz bulmalarından değil, pkk nın tasfiye edileceğini bilip korkmalarından dolayıdır ve de bakın açılımda dolayı terör arttı diye kamuoyu oluşturuluyor. Erdoğanın bahsettiği medya muhtemelen odur. Neyse diğer partilere diyorsun konuşalım. Biz iktidara gelince yapacaz politikamızı diyorlar. Ulan şehit veriyoruz hergün. Bunun gün geçirmesi olur mu? Ama işte maalesef kendileri bir plana dahi sahip olamadıkları için, ileride de olamayacakları için, proje üretecek beyinlere sahip olmadıkları için sadece köstek oluyorlar. Bununla da iktidar olabileceklerini düşünüyorlar. Yakın tarihe bakarsak iktidar olan partilerin öncesinde etkin aktif ve yapıcı bir politika izlediklerini görürüz. Onun için iktidar olabilmişler. Şimdi ki gibi köstek olarak değil.
-----------------------------Bu adam ayakta alkışlanır.