Yine Yeni Yeniden Tabiki Konya Buluşması :)
-
buzul kargoyla bana etliekmek göndersene lan :)
-
Konya da birane oldukca fazla öle icenide dövmezler zumsuk arkadasın yanlıs bilgilendirmis..sonucta bu bilgiyi düzeltmiş olduk... programa göre gelirim belki.. merakla bekleyin o günü ;)
-
eger ıcını dovelserdı benım suanda yasamam lazımdı... arkadasla ıcıp cıkmıstık arkadas zaferın oratsında kızlara bagıra bagıra sovmustu :) ......
bıldıgım kadarıyla buyuk kıpanın oarada buz patenı varmıs dıye bılıyorum emın degılım :) benım tbt tısortum yok atletle gelsem omazmı? :)
-
kipa 1 de var gelin kayarız :) atlet de olur ya ayarlarız siz gelin de yeter :D
-
tarıh ne olcak ve saat bulusma yerı gelecekler fcuk a msn den yada pm ıle ulassa kısı lerı bılınse... keske tugrul baba da olsaydı ama sanırım enson bandan sonra kırıldı gelecegını sanmıyorum... tanısmak isterdım :)
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
mq arkadaşlar dedi konyada birane falan yok.İçtimi döverler şu bu.Dedim her ne kadar tutucu bir şehir lsada büyükşehir vardır dedim.Keklemeye çalışmışlar demek.
-----------------------------Yapılan bir araştırmada içki tüketiminin en fazla olduğu şehir Konya denildi. (2006)
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------buzul kargoyla bana etliekmek göndersene lan :)
sana koli koli yollarım lan sen adres ver yeterki :D ayranda istionmu ? -
BuZuL bunu yazdı:
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------buzul kargoyla bana etliekmek göndersene lan :)
sana koli koli yollarım lan sen adres ver yeterki :D ayranda istionmu ?
yollamayan fenerli ama :)
hayatımda bi kere yedim o tadı unutamadım olm , gönder sen ne varsa ama sogan falan koydurtma sade olsun piliz :) -
p.m den adresini yaz yollamayan ajdar gibi olsun çikita muz muz desin hatta :S
-
zumsuk bunu yazdı:
hocalar yanlış anlamayında birşey merak ettim konyada hiç birahane yada meyhane falan var mı?
-----------------------------konya istanbuldan sonra en çok içki tüketilen şehir die biliyorum ama yanlış olabilir
konyada sanırım .oğu yerden çok içki içiliyodur..