Yirmibiraralik.Com
-
internetvarmi.com mu oyle bir site vardi ya. Girince notepadle yapilip uzantisi html olarak degistirilmis bir sayfada "var" yazısı cıkıyordu kjsdjfksdkjj.
-
bu tasarımını yapanın apple ürünleri kullanabilitesi yüksek
-
diyanet açıklama yapmış, 21 aralıkta kıyamet kopmucak diye. Lan godoş sen allah mısın kıyametin ne zaman kopmuyacağını biliyon. Belki birazdan kopar belki 30 yıl sonra belki 21 aralıkta.
Müslüman değilim ama olsaydım bunları yazardım :D
-
21 aralıkta kıyamet kopmuyacak zaten inananlara mayası tutmamış diye espiri yaparız :D
-
Tengri bunu yazdı
diyanet açıklama yapmış, 21 aralıkta kıyamet kopmucak diye. Lan godoş sen allah mısın kıyametin ne zaman kopmuyacağını biliyon. Belki birazdan kopar belki 30 yıl sonra belki 21 aralıkta.
tam olarak diyanet "21 aralıkta kıyamet kopmucak" diye nereye yazmış. ver kaynak bana.
-
Hocam iyi hoş da biraz içerik olmalı sadece sayaçla olmaz.
Hepimiz ölecez gibi bir başlık at bence, ölmeden yapmak istedikleriniz falan gibi kategoriler olan bide forum koy =)
ama hiti toplamak icin fazla zamani yok sitenin tabi
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam iyi hoş da biraz içerik olmalı sadece sayaçla olmaz.
Hepimiz ölecez gibi bir başlık at bence, ölmeden yapmak istedikleriniz falan gibi kategoriler olan bide forum koy =)
ama hiti toplamak icin fazla zamani yok sitenin tabi
Seyhim hostingi de izmir sirinceden yapmak lazim ki 21 aralikta cokmesin sistem. :D
-
la sayacı çok beğendim grafiği ile oynadım bak hele nasıl olmuş. alternatif olması için yani
bakalım nası durucak
http://g1212.hizliresim.com/14/f/gv15b.png
//lan insan boş kalmasın ,nelerle uğraşıyo işte görüyonuz :)
piskopatix tarafından 13/Ara/12 02:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Tengri bunu yazdı
Müslüman olsaydın zaten kıyametin alametlerinin henüz gerçekleşmemiş olduğunu görür zaten 21inde kıyamet kopmucak açıklamasını beklemezdin :D
-
"21 Aralık'ta herkes ölürse bizi kim gömecek?"
Sabri Sarıoğluasfasajsdjasj
bazı yorumlar iyiymiş :)