folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yogunbakimda 128 Gun (Yasamla Olum Arasinda)

Yogunbakimda 128 Gun (Yasamla Olum Arasinda)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    st_anger_07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    baba o zamanlar siteye uye degildim ama bikacsenedir boyle okuyodum.tahrikey istiyodu.rene abiyede bikac sefer mail yollamistim ama arada nerden secsin bulsun beni.bende okuyodum guluyodum bazen v.s sonra hastaneden ciktim koye gectim yazin sonlarina dogru eve geldim bide baktim uye aliyolar.atladim iceri.iste bikac hafta yazistim.tekerlekli sandalyedeydim o zaman.hastane masraflari belimizi buktu zaten iyice ee babada yok birinin calismasi lazim.evde freelance olarak is yapiyodum.sonra amsterdama geldim.burda istersen 2 bacaginda olmasin mutlaka is bulunur meslegine gore.ilk geldigimde tekerlekli sandalyedeydim.sonra 2 bastonla gelmeye basladim.ama bastonlari atmam kolay oldusonra tek bastonla ise gidip gelmeye basladim yaklasik 1 ay once felanda komple attim.rabbim yuzume bakti.
    -----------------------------
    Çok Şükür Neyse Artık Biricik kardeşimiz olarak aramızdasın. Bu arada Hoş Geldin.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun. böyle durumları yaşayan bilir mesela ben akciğer kanseri nedeniyle çok kez kesilip biçildim. hala da devam ediyor. olanak olmasına rağmen (kan, alet, ilaç) hem tedavi ayrı bi dert hem parasal durumu ayrı bi dert.. hastanelerdeki şuanki durum eğer devam ederse çoğu hasta iyileşemeyecek istese bile. ama işte yaşayan bilir o yüzden kimse takmaz bu durumu.

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    bende o yuzden actim aslinda bu bi konu vardi iste ameliyat yapilamayacak.sonra ankarada yazin su sorunu vardi.eger ambulans beni universite tip fakultesi yerine ssk ya goturseydi ic kanamadan belkide halim vahim olurdu.

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    Valla  hocam büyük geçmiş olsun. Annenın  o zaman ki halını dusunemıyorum. Allah  yüzüne bakmış allah korusun sağlamken sakat kalmak  insanı perişan ederdi. Neyse buyuk geçmiş olsun. 

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Büyük Geçmiş Olsun Hoca...

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Hoja geçmiş olsun, kurtarmışsın paçayı :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    eyvallah hocalar annemi zaten gec cok felaket bi durumdaydi.su anda bile ruya gordugunu saniyor hic umudu yokmus.gecmis olsun dilekleriniz icin tesekur ederim

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Sen bitanesin geçmiş olsun ağlattın beni yaa.Benimde başımdan böyle bi olay geçmişti

https://t.me/pump_upp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek
    gecmiş olsun hoca
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun hacı Allahın sevgili kuluymuşsun :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 5850 Toplam Mesaj: 63