Yok Artık ! Çözebilen Var Mı ?
-
hacilar forumda arattim ama esi benzerini bulamadim.
face linki veriyorm üyeliksiz izlenebiliyor.
youtube linki bulamadim bulabilen varsa eklesin.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=144387695591270
harbi bu nasil olabilir. icinde ki sivi nasil böyle genlesip cogalabiliyor. yada fake mi
tam bardak bosalacakken tekrar doluyor fake gibi ama..
-
hocam 2.ve 3. bardakta su olduğu bariz belli..
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------En dip kısımdan dolmaya başlıyor ama ben mi yanlış görüyorum ?
-
orda bir tepkime gerçekliyor gibi ondan genleşiyor sıvı tabi birazda zamanlama meselesi
-
Su değil de daha yoğun bir sıvı var içinde bardakların galiba. Video durdurulup tekrar devamı eklenmiş olabilir.
-
Abi farkında değilmisiniz cidden ? :D
Bardakların boyu büyük ama iç hacmi tüm bardakların aynı
Yani birinci bardak ile ikinci bardağın iç hacmi aynı sadece boyu büyük ama daha kalın olduğundan içi aynı suyla tüm bardak doluyor.
Sıvı ile alakası yok :D
-
AsilKan bunu yazdı:
yanak bunu yazdı:
-----------------------------En dip kısımdan dolmaya başlıyor ama ben mi yanlış görüyorum ?
3. bardağa doldururken dikkat et hocam ama tekrar diğer bardaklara doldurup en büyüğün boş kaldığı olayı bende çözemedim.. -
ExpirE bunu yazdı:
Yani birinci bardak ile ikinci bardağın iç hacmi aynı sadece boyu büyük ama daha kalın olduğundan içi aynı suyla tüm bardak doluyor.
-----------------------------hocam tamamda en son bardaktan sonra tekrar bardaklara dagitiyor o nasilpeki
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------Sonra büyükteki sıvıyı dördüne dağıtıyor.. Hacimle de alakası yok sanırım.
-
bardakların dibinde bi sıvı olabilir onun sayesinde bi tepkime gerçekleşiyo kanımca :/ dikkat ederseniz sıvı bardağın tabanına değdiği anda rengi değişiyo
-
cevik bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------hocam tamamda en son bardaktan sonra tekrar bardaklara dagitiyor o nasilpeki
-----------------------------evet dogru :D içlerinde su var gibi