Yök Başkanı Erdoğan Tezice Güle Güle
-
duydum haberlerde koltuğuna veda ediyormuşş... şükür bugüne.
Sayın teziç,Görevde oldugun süre içerisinde kaliteli üniversite mezunları yetistirme çalismaları yapacagin yerde,siyaset yapmayı tercih ettin.Arastırma ve egitim konularında yapmaniz gereken çalismalari unutup hükümetle ugrasmayi tercih ettiniz.Siz eger bu vatanin gelecegini düsünen birisi olsa idiniz,iyi,kaliteli ve mezun olduklarında bu memleketin gelecek kaderini üslenecek gençlerin yetismesine vesile olabilirdiniz.Ama bunun yapilmadigi kanaatindeyim.Ne yazikki benim kanaatimi paylasanlar çogunlukta.Siz günlük politika izlediniz.ilerisini düsünmediniz,yada istemediniz.Hani bizim ilim adamlarimız,nerde.Her teknolojiyi dısarıdan satın aldık.Hemde çok pahalıya.Sen bir vijdan muhasebesi yap lütfen hiç eksigin olmadımı.Ben ve benim gibi vatanını seven ve kalkınmasinı isteyenler sana arkandan küfrediyoruz .Üniversitelerde eğitim arastirma denen hiç birsey yok.Yuksek okullari hali acınacak halde.Egitim sevileri eski orta okul seviyesinde.Sen simdi ayrildin rahatmisin.
haksızmıyım bize kazandırdığı hiçbi bk yok ortada . avrupada yök tanınmıyor bileeee en sonda
-
bi sikim yapmadı
mason musun sorusuna laga luga cevaplar verdi
üstüne gelecek 20 yılı tehlikeye atacak kararlar verdi.
burdan bsg diyorum teziççiğime. -
siyasi parti başkanı gibi işler yapacağına,kendi işine baksaydı daha iy olurdu
-
biz önümüzdeki günlere bakalım. ya onu arar olsak :d
-
imran268 bunu yazdı:
-----------------------------
biz önümüzdeki günlere bakalım. ya onu arar olsak :d
-----------------------------aynen öle , mesela ben , ecevitciğimi çok arıyorum açıkcası , iyisiyle kötüsüyle :| Allah tekrar rahmet eylesin
-
Ne yökten nede tezicten hic hoslanmasam da universitelerdeki felaket durumdan;
asistan kadrolarının cogunu iptal eden, okullara hocaların maaslarından baska bi kurus vermeyen, desteklemeyen devletin/hukumetin hic mi sucu yok?
Yani bence yorum yaparken sadece siyasi dusuncelerinizin kolesi olmasanızda biraz objectif olsanız. Koyu alanda yazdıklarımı tekrarlıyorum varsayın
-
gardaş helal olsun ey solemişsen adam tam bi şerefszdi inş iiii biri gelirde işler düzelir. allah yardımcımız olsun
-
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------bi sikim yapmadı
burdan bsg diyorum teziççiğime.
-----------------------------co sen ona mason musun diye nasıl sordun, nerde sordun ??
-
hadi teziç ananıda al git!
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------bi sikim yapmadı
burdan bsg diyorum teziççiğime.
-----------------------------co sen ona mason musun diye nasıl sordun, nerde sordun ??
-----------------------------hacı bazen senin bot olduğunu düşünüyorum :|
hp32 sormadı :P başkası sordu :P
bu arada teziçi fazla tanımam ama, akp ye zıt olduğuna göre ii biridir heralde :)
-
Değerli büyüklerimiz ne demiş?
-Gelen gideni aratır...
o koltuğa geleceğin sanki bugünden farkı olacakmı ? birde o yönden bakın (: