YÖK Başkanı"Na Suikast Girişimi
-
pc_worm bunu yazdı:
-----------------------------
Evet arkadaşlar Tüm kamuoyunu ve tahribat müritlerini bu konuda aydınlatma gereği duydum...
Olayı TAP [ Türkiye Anarşizm Partisi ] Kurucuları ve Yöneticileri olarak üstleniyoruz.. Fkat bu bizim için bir başarısızlık değil,aksine tamda istediğimiz bir olaydır amacımız adımız gibi yakıp yok etmek değildir.Sadece nelere karşı olduğumuzu neleri desteklediğimizi sert bir tavırla ortaya koyduk.. Bu TAP'ın ülke çapında yankı bulan ilk eylemiydi fakat son olması,elinde diplomatik veya Hukuki güçler bulunanların bu güçleri hangi şekillerde kullandığına bağlıdır.
Bu TAP'ın Manifestosudur.
nası üye olabilirik bu partiye ? -
Acı patlıcanı kırağı çalmaz.
-
acaba bunun yüzünden vizeleri iptal ederlermi :P
-
bu zamana kadar niye saldırmamışta tam cumhurbaşkanlık zamanında böyle bişey oluyor hadi oldu niye öldürülmemiş ben buna gülerim muhahaha
finallerden 100 versinler o zaman gülmem :)
-
Amacımız öldürmek değildi..
-
zanlı yakalanmış 21 yaşındamış güvenlik görevlisiymiş hiç bir örgütle bağlantısı yokmuşmuş ole ideniodu TV de yemek yerken baktım az bişi gene :D
-
kokainman bunu yazdı:
midoprall ne alaka şimdi ? konuyu alakasız yerlere çekerek tartışma yaratma durup dururken pls
-----------------------------Helal Kardeş sana iyi cevap
-
ooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
-
inş. geberir ipne sevmiom ben o adamı o adam yüzünden istediğim bölüme gidemedim yök ne halt yiyor zaten ? ben meslek lisesiyim bunun acısınıda iyi biliyorum şimdi açık öğretimlerde sürünüyorum...
keşke gebertselerdi şerefsizi göbek atmazsam ne olayım ayrıca türban mürban demiş biri ne alakası var türbanla a.k :) nasıl bir alaka kurdun anlamadım neyse tez zamanda geberir inş. :D
-
olay hemen iki sokak arkamda oldu :D Yök ün binası hemen biizim üninin arkasında , eleman ilk silahla binaya girmeyi denedi sora korumalar bunu kovaladılar ateş açarak fln filan :D adam kesin bnm gibi meslek lisesi mezunuydu :D bnce keşke vursaymış pezevengi