Yök E Karşıyız
-
müridler yök başkanı teziç ne yapmak istiyor neden 14 nisanda kurul başkanlarını sokağa döküyor
bu millet bilmiyormu yökün bir soykırım eğitim kurumu diyemiyorum özür dilerim olduğunu ne kadar doğru amaçları?_
-
14 nisanda tayyeap cumhurbaşkanı olmasın diye gösteri var ona katılacaklar...
-
yaw bu adam nıye ortalığı velveleye veriyor anlamadım sen git öğretim görevlisi yetiştirmeye bak bu ülkenin kalkınmaya ıhtıyaçı var teşkale yapmaya değil..
-
Karşı oLmayan Var mı??
-
ByALeX bunu yazdı:
-----------------------------
Karşı oLmayan Var mı??
-----------------------------yok 75 milyondan 70 milyonu karşı arkasındaki o şeylere güveniyolar işte ondan
-
harbiden ulan sanamı kalmış miting yapmak git üniversitelerle öss yle uğraş...
-
yökün amına koyim.ne boka yaradığını kime ne götlük yaptı bilmem ama yinede aq
-
Yök dediğin nedir ki eğitim mi veriyor milletin başı namazı mescidi ilemi uğraşıyo
Yök biliyorki cumhurbaşkanı sağcılardan olursa yahut AKP olursa başörtü özgür olacak ve diğer şeyler özgür olacak götleri dikene batacak o yüzden böle yapıyor
-
lan kimse gitmez millet bilinclendi artık gitse noolacak karısacak yine heryer falan filan..
-
gitmez olurmr be adam öss yi ertelemeyi bile düşünüyomuş (nie olduunu anlamadım daha 2aydan fazla var nie bi yürüyüş için ertelensinki) baya bi kalabalık toplanıcaktır sadece ülke karışacak böyle bişey zaten sadece ondan beklenirdi...m.k'nun teziçi
-
bu ülkenin çok büyük ölçüde refahı yök ün ortadan kalmasına bağlıdır. adam lar kendi işiyle ilgilenmiyo da gitmiş nerelere burunlarını sokuyolar ya
Toplam Hit: 2332 Toplam Mesaj: 16