Yoksa Var Mı? Tartışalım...
-
http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=189
evet müridler en son rene nin eklediği "yoksa var mı?" dökümanını okudum da demin, daha önce bu tarz şeylerle ilgim olduğu için de biraz da bilgim olduğu
içinde tartışma konusu açmak istedim...konu uzasın, nereye giderse gitsin ama herkes bildiklerini paylaşsın istiyorum...
inşallah konuya ilgi olur...
-
Bana çok enteresan gelen bir döküman, yaklaşık 2-3 senedir duruyordu, bu süre içerisinde bi kac kez okudum...
Konunun orjinali forumda bi yerlerde ama nerde olduğunu bilmiyorum...
Bana enteresan ve gizemli geliyor :)
-
konuyu arattım da bulamadım, burdan devam edelim madem =)
benimde bu konular hakkında kendimce araştırmalarım olmuştu, aynı bu tarz şeyler edinmiştim...
hatta dökümanda bahsedildiği gibi tünelin gecikmesi, depremin meydana gelişi, askeri bölge diye giriş izni verilmemesi süper bir zincirleme bağlantı
zaten rusya nın o dönemde de herşeyini sattığı bilinen bir gerçek...
bence fazlası ile gerçek duruyor :|
-
Bunu ben daha önce okumustum ve gerçek olmadığını hayal ürünü olduğunu falan söylüyorlardı.
-
zaten bombalarımızın olmaması için hiçbir engelde yok karşımızda...yani o zamanlar yoktu (siyasi ve askeri ilişkiler bakımından ele alırsak ciddi bir engel yoktu...)
hikayede de en ufak bir hata sezilmiyor zaten, bence doğruluk payı fazla yüksek =)
-
Diyelimki var, neye yarar? Nükleer güç caydırıcı bir güçtür öyle herkes kullanamaz. Bakın her işini gizli saklı yapan abd,rusya,kuzey kore vs. yeni geliştirdiği bombaların denemelerini gücünü şusunu busunu en ince ayrıntısına kadar dünya ile paylaşıyor, tek nedeni ise bakın benim böyle güçlü bombalarım var bana saldırmayı aklınızdan bile geçirmeyin demek. Biz de nükleer silah var ve bunu dünyadan saklıyorsak zaten bi işe yaramaz çünkü abdnin izni olmadan zaten bizimkiler kullanamaz. Uzun lafın kısası bence tartışmaya bile gerek yok :|.
-
yazı çok güzel ve hoş olduğu kadar da düşündürücüydü insana acaba sorusunu şiddetle sorduruyor inşallah o acaba sorusunun cevabı "evet atom bombamız var" şeklinde olur.Bunun bu şekilde olması için sadece ümitle ve büyük bir istekle dua edip olayın doğru olduğunu ummakla kendimi avutabilirim.İnşallah vardır ....
-
gecen gun soyle bir bakayim diye girip, sonuna kadar heyecanla okudugum bir yazi oldu kendisi... ilginc, gizemli ve enteresan. reneye tesekkur ediyorum.
varmi yok mu? konusuna gelince... ne oldugunu nede olmadigini kimse hicbir zaman kanitlayamayacak bosuna ugrasmayin :)
-
http://www.eminari.com/
diğer hikayelerini de okumanızı davsiye ederim
-
o donemin cumhurbaskanıyla basbakanı kimdi ve o deprem nerde oldu cahil kaldım:Dsolermisiniz?
-
ilgi çekici ve üzerinde konuşulması gereken bi konu olduğunu düşünüyorum