Yoksa Var Mı? Tartışalım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=189

evet müridler en son rene nin eklediği "yoksa var mı?" dökümanını okudum da demin, daha önce bu tarz şeylerle ilgim olduğu için de biraz da bilgim olduğu

içinde tartışma konusu açmak istedim...konu uzasın, nereye giderse gitsin ama herkes bildiklerini paylaşsın istiyorum...

inşallah konuya ilgi olur... 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bana çok enteresan gelen bir döküman, yaklaşık 2-3 senedir duruyordu, bu süre içerisinde bi kac kez okudum...

Konunun orjinali forumda bi yerlerde ama nerde olduğunu bilmiyorum...

Bana enteresan ve gizemli geliyor :) 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

konuyu arattım da bulamadım, burdan devam edelim madem =)

benimde bu konular hakkında kendimce araştırmalarım olmuştu, aynı bu tarz şeyler edinmiştim...

hatta dökümanda bahsedildiği gibi tünelin gecikmesi, depremin meydana gelişi, askeri bölge diye giriş izni verilmemesi süper bir zincirleme bağlantı

zaten rusya nın o dönemde de herşeyini sattığı bilinen bir gerçek...

bence fazlası ile gerçek duruyor :| 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    Bunu ben daha önce okumustum ve gerçek olmadığını hayal ürünü olduğunu falan söylüyorlardı.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

zaten bombalarımızın olmaması için hiçbir engelde yok karşımızda...yani o zamanlar yoktu (siyasi ve askeri ilişkiler bakımından ele alırsak ciddi bir engel yoktu...)

hikayede de en ufak bir hata sezilmiyor zaten, bence doğruluk payı fazla yüksek =) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Diyelimki var, neye yarar? Nükleer güç caydırıcı bir güçtür öyle herkes kullanamaz. Bakın her işini gizli saklı yapan abd,rusya,kuzey kore vs. yeni geliştirdiği bombaların denemelerini gücünü şusunu busunu en ince ayrıntısına kadar dünya ile paylaşıyor, tek nedeni ise bakın benim böyle güçlü bombalarım var bana saldırmayı aklınızdan bile geçirmeyin demek. Biz de nükleer silah var ve bunu dünyadan saklıyorsak zaten bi işe yaramaz çünkü abdnin izni olmadan zaten bizimkiler kullanamaz. Uzun lafın kısası bence tartışmaya bile gerek yok :|.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    yazı çok güzel ve hoş olduğu kadar da düşündürücüydü insana acaba sorusunu şiddetle sorduruyor inşallah o acaba sorusunun cevabı "evet atom bombamız var" şeklinde olur.Bunun bu şekilde olması için sadece ümitle ve büyük bir istekle dua edip olayın doğru olduğunu ummakla kendimi avutabilirim.İnşallah vardır ....

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

gecen gun soyle bir bakayim diye girip, sonuna kadar heyecanla okudugum bir yazi oldu kendisi... ilginc, gizemli ve enteresan. reneye tesekkur ediyorum.

varmi yok mu? konusuna gelince... ne oldugunu nede olmadigini kimse hicbir zaman kanitlayamayacak bosuna ugrasmayin :)

anca gidersin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

http://www.eminari.com/

diğer hikayelerini de okumanızı davsiye ederim 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    o donemin cumhurbaskanıyla basbakanı kimdi ve o deprem nerde oldu cahil kaldım:Dsolermisiniz?

Almanya Fatihi
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    ilgi çekici ve üzerinde konuşulması gereken bi konu olduğunu düşünüyorum

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
Toplam Hit: 4078 Toplam Mesaj: 19