Yol Tarifine İhtiyacım Var
-
Arkadaşlar Üsküdar-İstanbul Ticaret Üniversitesinde okuyorum. Bi süre floryada ikamet edicem. Floryadan Üsküdara en hızlı nasıl gidebilirim? Teşekkürler.
-
Başlıkta smile yasak :S
-
-_HaWk_- bunu yazdı:
-----------------------------
Başlıkta smile yasak :S
-----------------------------sağol.
-
-
google maps dan yürüme ve araç yollarını görebilirsin ne kadar sürede gidebileceğinide
ancak istanbullu müridler bi tarif yaparsa güzel olur, bodrum dan ankaraya ankarada sınava girecegim okula hep google maps dan baktım hiç yanıltmadı saolsun
-
Hocam üsküdara taşın veya yakın bir yere..
Metrobüsle kadiköye geçip ordan üsküdara geçebilirsin..
Metrobüsle mecidiyeköyden inip beşiktaşa geçip ordan vapurla üsküdara geçebilirsin..
Ama her iki yolda uzun sürer zannımca çekilmez
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim florya-üsküdar arasına arattırdım baktım, saçmalık :) 400 dakikada gidebilirsin 3.5bilet felan yazdı. öğrenciyim ben yahu :) sağol yinede
-
mperk bunu yazdı:
Hocam üsküdara taşın veya yakın bir yere..
Metrobüsle kadiköye geçip ordan üsküdara geçebilirsin..
Metrobüsle mecidiyeköyden inip beşiktaşa geçip ordan vapurla üsküdara geçebilirsin..
Ama her iki yolda uzun sürer zannımca çekilmez
-----------------------------floryadan metrobüs varmı direk? yok biliyorum.
-
floryada asagıda sahılde bır tren var emınönu sırkecıye gıdıyor ona bıncen 20dk sonra sırkecıdesın ondan ınıp vapura bıncen 15dk suruyor uskudar ordan sonrasını bılıyorsundur
-
Florya'dan Tren'e Binersin Sirkecide inersin ORadan Vapur İle Geçebilirsin üsküdar'a En Kestirme yol
2. Alternatif İse Floryadan Sefaköy Metrobüs Duragına geçersin oradan metrobüs'e Binersin ( 34 ) numarası Zincirlikuyu yada mecidiyeköy'de 34 A ile Aktarma yapıp Altunizade'de inip Dolmuş ile Üsküdar'a geçersin.
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
floryada asagıda sahılde bır tren var emınönu sırkecıye gıdıyor ona bıncen 20dk sonra sırkecıdesın ondan ınıp vapura bıncen 15dk suruyor uskudar ordan sonrasını bılıyorsundur
-----------------------------sağolasın kardeş. kafama yattı gerçekten. bütün yolları 1 kez deneyip görücem yinede :)