Yolda Bulduğu 1 Milyonu Sahibine Teslim Etti
-
Holyzone bunu yazdı
"3 çocuk babası işçi emeklisi Karadağ"
Ahlak çok güzel bir şey, gönlü zenginmiş adamın. Helal olsun.
-
O benim babam falan olsa hiç affetmezdim :D
-
vay enayi
-
Amına kodugumun gerizekalısı lan bu ülkede ne iyiliği amına kodugumun malı 100 tl vermiş götüne sok o 100tl yi şimdi
-
O parayi ben bulsam...o_0
http://www.youtube.com/watch?v=mmZgzT5s2U0 -
benim saf hemşerim. Neden Kütahya' da kafayı kullananlar, azıcık çakal olanlar mallarının üzerine mal koyuyor şimdi daha net anladım. Saf anadolu insanım benim :D
-
HolyOne bunu yazdı
Orada kilit kelime, içine bakmamış olması, içine baksa nah teslim ederdi.
-
Helal olsun veya haram olsun sonuçta başkasının emeği, başkasının parası. Adamın içine bile bakmaması ne kadar düşünceli bir davranış. Kimisi enayi diyor kimi bilmem ne. Hâlâ bu gibi adamlar sayesinde insanlık yaşıyor da anlayana işte...
-
amına koyim sizin paranız çalınmış olsa ortalığın anasını sikersiniz.
geçen birisinin evine hırsız girmişti 500bin tl gitti falan diyodu hırsıza etmediğiniz beddua kalmadı.yok çoluğundan çocuğundan çıksın falan
şimdi ne oldu da adama mal falan diyorsunuz onu anlayamadım?
parasını kaybeden adama para teslim edilmeseydi de tam tersi bi durum olsaydı o adamın anasına bacısına söverdiniz
ha pardon siz işinize geldiği gibi konuşuyordunuz dimi
güzel davranışlar ne zamandır mallık oldu?
sonra vay efendim türkiyede insanlık kalmamış dersiniz, ilk kendiniz insan olun abi
bu güzel insana laf yapan müridlerimizin hepsinin amına koyim
küfürler yüzünden banlanıcaksam banlanıyım helal olsun :) en azından haklı bi ban yerim.küfürler yerine başka bi sözcük bulamadım
tabi adamın gidipte 100 tl vermesi biraz ayıp olmuşta orası ayrı bi konu sonuçta.
-
Anlamadığım nokta şu müslümansanız parayı vermem dıyenler ıcın soluyorum madem haram yıyeceksınız o parayı baska yollardanda kazanabılırsınız yemıyor mu :)
Değilseniz nasıl bir mantıktır bu anlamıyorum. İnsanların paraya neden bu kadar değer verdiğinide anlamıyorum gerçi.
O 1 milyondan 1 kuruş alsam yemin ederim erkekliğime sığdıramam senelerce uykum kaçar.
Daha 1 ay önce arkadaş 400.000 tl buldu minibüste. Adam geldi 1 yemek ısmarladı sohbet ettiler gitti. 20 lira para bile vermedi.
Ha noldu çocuk işsiz şu anda ama rahat uyuyor. Para her zaman kazanılır.
Para için karakterini satan erkek para için başka şeylerde satar. Ağır olucak belki ama 1 mılyona karakter satan adam 10 milyona neler satmaz.
Yada fiyatı ödendiğinde neler satmaz. Neyse
Tabi çoğunuz takılıyorsunuz makarasınada takılmayan varsa diye söylüyorum.
Her siki olan erkek olsaydı ...