Yorum Sizin...!!!
-
ödüllü karikatürlerden olan bu resmi sizinle paylaşıyorum..bence herşeyi yeteri kadar açık anlatıyor..yorumu size bırakıyorum..
-
Fikir Güsel karikatür de güsel çizimde güsel :)
fakat yannı$ zaman :D bu aralar çatışma çıkıor forumda :P geçen bi tayyeap şeysi açtum aq forumda banlananlar banlanana :P açıklamalar basın toplantıları vs vs.. 2 gündür gündem deği$ti. Tıpkı 1980 Darßesi gibi :D
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------Fikir Güsel karikatür de güsel çizimde güsel :)
fakat yannı$ zaman :D bu aralar çatışma çıkıor forumda :P geçen bi tayyeap şeysi açtum aq forumda banlananlar banlanana :P açıklamalar basın toplantıları vs vs.. 2 gündür gündem deği$ti. Tıpkı 1980 Darßesi gibi :D
-----------------------------
Giden gider kalan sağlar bizimdir. :P -
güzel çalışma :)
-
güzel çalışma verilmek istenen mesaj çok yerinde...
-
Ebediyen Kemalizm
-
1. olasalık = bu resimde dine bir eleştiri yok, dini kendi amaçları için kullanmaya çalışan sahte dincilere eleştiri var.
2.olasılık = Bu resimde dine eleştiri var. resim büyük ihtimal İslam Dini ne düşman biri tarafından çizilmiş.
Mustafa Kemal dinsiz miydi ki, sürekli olarak M.Kemal ve İslam Dini karşı karşıya getirilmeye çalışılıyor.
-
spear a katılıorum +1
-
Bu Karikatür Çok AnLamLı
-
spear kesinlikle haklı sürekli atamız islam dinimizle karsı karsıya getirilmek istenior artık kasıt aramaya basladım ve suna cok iyi inanıyorum ki atatürk cıksa gelse su an ki atatürkçü takılanların büyük çoğunluğunu dar agacına gönderirdi bundan eminim..
-
Derin anlamlar taşıyan güzel bir karikatür.Teşekkürler.