Yorum Yapana Laptop
-
burda degil heyecan yapmayin hemen :)
sabah.com.tr nin bi promosyonu en cok onayli yorum yapana toshiba laptop warmis ahanda haber burda soylemesi benden :)
"
Bedava Laptop için yapacağınız iş acaip basit.
Sabah.com.tr'deki herhangi bir habere yorum yapıyorsunuz, biz görüp onaylıyoruz, sonra başka habere yine yorum yapıyorsunuz, biz yine onaylıyoruz. 10 günün sonunda en çok yorumu kim yaparsa, kimin yorumu en çok onaylanırsa Toshiba Laptop'ı o kapıyor.
Başka bir ayrıntı, oydu, buydu, şuydu yok! Emek harcayan, çok yorum yazan laptop'ı alır."
-
ooha
-
milliyet.com.tr
nin aynisi milliyet de 3 hediye vardi
bedava sirke baldan tatlidir.
aslina bakarsan bu tip seylere karsiyim. adam sirf pc kazanabilmek icin haberlerin altina abuk sabuk yazilar yazacaklar
uyduracaklar sallayacaklar
goren duyanlarin okuyanlarin akli karisacak vs vs
-
:D git parayla al daha iyi yao verecekleri ne kadarlik birseydir ki acaba :D
-
belesciler icin iyi bi firsat::) gec kalmadan baslasinlar yorumlara dedim :) benim zaten isim olmaz
laptoplarda harbi harbi artik belese gitmeye basladi yahu :) bi arada google me ne dagitiyo diye duymustum
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
milliyet.com.tr
nin aynisi milliyet de 3 hediye vardi
bedava sirke baldan tatlidir.
aslina bakarsan bu tip seylere karsiyim. adam sirf pc kazanabilmek icin haberlerin altina abuk sabuk yazilar yazacaklar
uyduracaklar sallayacaklar
goren duyanlarin okuyanlarin akli karisacak vs vs
-----------------------------aynen katılıyorum...
-
babasının hayrına vermiyor laptopu.. bizim beleşçi insanlarımız 10 günde oraya totalde milyon tane yorum yazacak ve şanslı olan bi kişi laptopu alacaktır.. ama sabah.com.tr ye bu yorumlar ekmek su yol elektrik olarak kat kat fazlasıyla dönecektir.. sabahın bunu yapmadaki tek amacı SEO... 1 milyara başka türlü bu kadar güncel olamazdı dahice fikir..
-
valla abiler hala öğrenciyim kendi paramla alamıyacağım için kasıyorum bakalım şans...
desteğinizi bekliyorum :))
-
benden önceki son 2 yorum arasındaki tarih farkına bakın biri 2008 diğeri 2010
-
link isterük :|
editbidüt: şinci okudum ; tüm haberlere mi :| -
O sitenin reklamını yapsalar kimbilir ne kadar tutar? Laptopla kandırıp işi beleşe kapatıyor adamlar :) Güzel taktik. Parası bol zaten adamların. Tabi olan editörlere olacak. Ne söver adamlar :) "Eşşek gibi gece gündüz yorum onaylıyoruz. Yapacakları reklamın aq. Onayla onayla bitmiyor."