Yorumlarınızı Bekliyorum:
-
fena deil..
-
çok hoş olmuş..dur üye olayım..
edit: Güvenlik kodunu aynen girmeme ragmen yanlış diyor:S -
Arkadaşlar kiklerle ilgili bir sorun var düzeltince haber vericem kusura bakmayın...
-
Sorun yönlendirmekten kaynaklanıyormuş arkadaşlar şimdilik burada girecez... Bu arada tr.cx in neden böyle yaptığını bilen var mı?
http://m.domaindlx.com/bravesatar -
Mini-Nuke ne zaman Ldu oldu :D biri asp biri php :)
-
güzelim özür dileirm ama siteni Hacklemek zorunda kaldım nedenini merak edıyorsan yarın bir gün başına daha buyuk dertler açcaktı bi scripti kavramadan iş yaparsan açıkalrıı kontrol etmezsen ilerde başına buyuk bir iş açar ve okadar bilgin silinir gider Bilgilerine bişey yapmadım şimdilik ... mini-nuke kulanamayın ...
-
güzelim özür dileirm ama siteni Hacklemek zorunda kaldım nedenini merak edıyorsan yarın bir gün başına daha buyuk dertler açcaktı bi scripti kavramadan iş yaparsan açıkalrıı kontrol etmezsen ilerde başına buyuk bir iş açar ve okadar bilgin silinir gider Bilgilerine bişey yapmadım şimdilik ... mini-nuke kulanamayın ...
Hadi hackle adama bak tarikattan sözde tarikat üyesinin sitesini hacklio... Hacklemeyen adidir... -
uye oldum bakalim :d
-
RemotE demişki;
Mini-Nuke ne zaman Ldu oldu :D biri asp biri php :)
------------------------------
ne bilim abiya 3 saniye baktım bakmadım kapattım :) ldu mu die sormadım :):) -
Arkadaşlar bu arada tr.cx e yönlendirdim ama hata verdi üye girişi yaparken kodu yanlış dio buna bi çare getiremezmiyiz ya da bildiğiniz yönlendir.com hariç her hangib ir yönlendirme sitesi var mı???
Toplam Hit: 5698 Toplam Mesaj: 25