Yorumum Gözüksün Diye 1 Yıldız
-
Uzun zamandır android telefon kullanmadığımdan bakmıyordun play store a. Baya baya bu hale gelmiş demekki.
Allahtan appstore da böyle tipler yok denecek kadar az, zaten ben ABD appstore unu kullandığımdan toptan kurtuluyorum bizim milletin sikimsonik yorumlarından.
-
csfrt bunu yazdı
Telefon aliminda taksitin daha onceden kaldirilmasi gerekiyordu. Cok gec kaldilar.
tam bende onu dicektim :D
-
keçenlerde yabancı site bununla ilgili yazı vardı.Benim Windows Phone app altında en büyük qalatasaray,en büyük beşiktaş gibi yazmalar.
chat yapar gibi sohbet etmeler.
Biri fb sayfasında benim app reklamını yapmış adam girip app yorumunda sayfayla ilgili arzu,dilek,isteklerini yazmış amk
Çok cahilimiz var çok.Ne zaman büyüyeceğiz.
-
2000 lerin başını hatırlarım da, ICQ listeme rastgele aldığım adamların bile hepsi belli vasıflara sahipti.
Şimdi Internet, Turk hanzolarıyla tanışalı birkaç sene oluyor fakat bu tabletler ele düşünce iyice boku çıktı.
Artık insanlar klavye kablosunun ucunu doğru deliğe takacak IQ ya bile ihtiyaç duymuyorlar internete erişmek için.
XP zamanı biraz bilgisayardan anlamiosanız bilgisayarınıza virus bulaşırdı, o zamanları özlüyorum. böle kazmalar internette uzun süre gezemezdi o zamanlar. Şimdi bu tabletler yüzünden hanzolar eline alır almaz biz internet kullanıcılarının arasına insanmış gibi dahil olabiliyorlar.
Söylemedi demeyin yakında apple, application puan verme algoritmasını değiştirir, Ben olsam şöyle yapardım.
( 5 * toplam verilen yildiz /(Toplam oy sayisi - ( TurklerinVerdigiOySayisi * 0.8)))
-
Ezmeyin lan. Gerizekalılık değil. Türkün pratik zekasını ortaya koyan bişey bu.
Diğer elemanlar yazıyor da yazıyor öneriyor, eleştiriyor, şurası şöyle olsa burası böyle olsa daha iyi olur diyor, diyor, diyor... Progrmaı da beğeniyor hop 4 yıldızla gönderiyor. Noldu? yorumu okuyan yok.
Bir de 1 yıldız verenlere bakalım, yukarıda bi arkadaşın dediği gibi, programlayanlar google translate ile ingilizceye çevirip, anlamaya çalışıp, anlayabildikleri kadarına cevap veriyorlar :D
noname tarafından 31/Oca/14 22:55 tarihinde düzenlenmiştir -
abi çok saçma deli saçması yorumlar var , 1. sırada çıksın diye yorum atanları da banlamak lazım.
-
Ayazz bunu yazdı
Ya çok ciddi bir şey sorucam bu konu daha önce açılmamış mıydı? Tarih kısmında 31 ocak 2014 yazıyor ama yanlış hatırlamıyorsam aynı başlık (başlıktan emin değilim) ilk mesajdaki caps... Daha önce açılmıştı sanki bu başlık. Hortlatılmış konu sandım ama tarihi görünce şaşırdım.
senin dediğin bu konu kaptan http://tahribat.com/Forum-Google-Playin-Icler-Acisi-Hali-185404/3/
-
Bizim memleket insaninin sigirligindan baska bisey degil. O kadar sigirimiz var ki. Ona ragmen angus ithal ediyoruz.
-
google da degistirsin bu sitemi bu kadar public olmus artik hala ayni sistemi kullanmasin rezil olcagimiz kadar olmusuz zaten. imdb sitesinde bile 1 yildiz sayilmiyor.
-
İnterneti liseliler, ilkokullular ve öküzler bastı. Youtube'da bile eskisi gibi düzgünce tartışıp küfür edemiyoruz. Windows mağazada dili İngilizce yapmak zorunda kaldım. Bizde liseli olduk, şimdi bakınca utandığımız şeyler yaptık ama bu kadar şımarık değildik.