Your Computer İs İnfected!!!
-
arkadalar bööle bi yazı çıkıo.
spyware filan yazıo daha altında.
nasıl temizleyebilirim ben bunu?
kesinlikle format atamam.
tahribat ailesi bi yardım rica etsem??? -
Bilgisayarına birşey bulaşmış diyor,bazı popuplarda yazar o,programı indirmen için falan yani gerçekten öyle birşey olmayabliir de,eğer antivirus falan kullanıyorsan onun öyle bir hata vermesi gerek,yok kullanmıyorsan salla gitsin
ama antivirus yükle
kaspersky ı deneyebilirsin -
walla bu girmeden önce awast vardı.
ama şimdi nod32 kurdum.
ya bilgisayar benim olsa çok daa. ama şirket makinası yaw.
bi de laptop. dvd side buzuk. şirkette dandik zaten :) -
arkadaşım dosta açabiliyorsan orda aç yoksa güvenli kipte aç virus taraması yaptır o zaman sorunun hallolur.Yükle kasperskyı,dosta çalıştıracaksan f-port u deneyebilirsin
-
hocam biraz geç bir öğüt olacak ama öyle bir pc ile illegal sitelere girilirmi.
işin çok zor o pislikleri temizlemek baya zor -
önce sağlam bi virüs programı yükle (kaspersky tercihimdir)
daha sonra aware,spy türü şeyleri temizlemek için program indir (tercihim ad-aware,XoftSpy)sonra ilk olarak pc yi güvenli modda açıp sistem taraması yap bittikten sonra pc yi normal olarak aç ve yüklediğin spy programlarıyla pc yi tarat..sorun çözülcektir..aynısı banada olmuştu ben bu şekilde çözdüm..
ama elini biraz çabuk tut..eğer system dosyaları zarar görmüşse kaspersky bu dosyalarıda siler ve PC kullanılmaz hale gelir...ozaman tek çare format atmaktır.. ama tek yapabileceğin yolu ben sana anlattım..
hadi kolay gelsin... -
Bu bende de var ama uğraşmadım duruyor öyle.
-
securty32.html diye bir dosya yapıyordur bunu,başlangıca yazdırıyor,ne kadar silerseniz silin yine geri yüklüyor kendini.Bakın akrkadaşlar güvenli kipte güzel bir virus taraması yapın sonra o html dosyasını silin sorun gider.Bu html dosyası crack,warez sitelerinden çok bulaşır.O yüzden dikkat edin bunlara.Güzelce bir virus taratması yaparsanız sorun kalmaz,onu beceremiyorsanız gitmez tabi..
-
Spyware Doctor'u yükle... Mc_Yargic paylaşmıştı sanırım Paylaşım bölümünde var ... İhtiyacını karşılar herhalde..
-
BAk krdşm kesin çözün şuuu benim ps de de vardıı biraz araştırdım msn den yada bazı web sitelerinden giriyor sadece o programı satın almanı istiytoo format atınca gidiyoo ama şu şekilde de kurtulabilirsin ....
Nestcape tarayıcısı ile ben bu şekilde kurtuldum sorunsuz şu anda nwstcape koruma özelliği var :))
HAdi eyvallah kolay gelsin ...
Herkesde aynı dert var ne bu dünya yaa Off babam off.... -
bu bana çok oldu ama ben anlattığım gibi yaptım ve pc eskisinden de iyi oldu diyebilirim..
Toplam Hit: 6324 Toplam Mesaj: 16