Youtube Da Bı Sorunmu Var ?
-
DevilKingtr bunu yazdı
320 ye yakın upload var sabah bir açtım dedim hırrı yedik telif hakkından yüklemem engellenmiş sonradan bir baktım herkezde aynı zikimde değil şimdi videolara bişi olmasında o kadar takipçi var :)
bizdemı bı sorun var amk
-
h2run bunu yazdı
Http/1.1 Service Unavailable http://www.youtube.com/create_account?action_creation_redirect=true&next=%2F%3Fnoredirect%3D1
bende sorun yok.
-
Konuyu gördüğümden beri aralıklarla denedim her video gayet akıcı açıldı ve ilerledi. Video indirdim bir sorunda olmadı upload yapmadım.
Chrome , Google DNS , Fibernet 20 mps kullanıyorum..
-
fiber 20 mbps var bende youtube videoları paso takılıyo. indirmeye başlıyor acayip derecede uçuyor anında indiriyor, sonra tak diye bir yerde kesiliyor. orada video kalitesini değiştiriyorum, baştan indirmeye başlıyor. video oynatıcıyla ilgili bi sorun olduğuna eminim.
steam'da falanda sorunlar çıkmaya başladı. biraz da türkiye kaynaklı bir şeyler var diye şüpheleniyorum.
-
BarisYigit bunu yazdı
uygulamasida gg amk.

aynen
-
Tengri bunu yazdı
youtube n azina tükürüyüm ben. Bu kadar dandik bir video sitesi olmaz ya. Abi milyarlar bu siteyi kullanıyor adamların hala video oynatıcısı bok gibi. Dolsun diye bekliyoruz, doluyor büyütüyoruz yeniden dolmaya başlıyor. net 20 mbps fiber, kopma yok ama video izlerken donuyor.
Sabahtan beri behzat ç izlicem 720p, izlenmiyor donuyor. En sonunda idmyle indirmeye başladım öyle izlicem.
Amk senin yutub.
Ekranı büyütürsen otomatik olarak 480p 'ye veya 720p'ye alır . Olmamasını istiyorsan bir youtube üyeliği açıyorsun ve 380p - 480p , yani görüntü ayarı yapılan yerden "Never play high qualty videos" seçeneğini seçiyorsun . Ekranı büyütsende dediğin problemi yapmaz.
Gerçekten şuan çok yavaş , sabahta fark etmiştim aslında aşırı yavaştı . 2-3 gün öncede paso hata veriyordu , severim youtube'yi sorunu çabuk çözer umarım .
ReeX tarafından 03/Kas/12 14:34 tarihinde düzenlenmiştir -
sorun düzeldi
-
Huerfanos bunu yazdı
sorun düzeldi
Http/1.1 Service Unavailable hala video yüklenmiyor -
DevilKingtr bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
sorun düzeldi
Http/1.1 Service Unavailable hala video yüklenmiyor az önce bende giremiyordum şu an sorunsuz giriyorum
-
facebook sıçtı, youtube sıçıyor...
Keşke şu youtube'u google almasaydı da kurucularına yatırım yapsaydı ; geliştirmeyi o adamlara bıraksaydılar.
