Youtube Donma Sorunu
-
Özellikle Chrome tarayıcı ile youtube'da video izlerken videolar bazen donup kalıyor. İleri-geri hiçbir şekilde oynatmıyor. Sayfayı yenileyip videoyu en baştan izlemek zorunda kalıyorum.
Bazen de chrome veya firefox youtube'daki videoları hiçbir şekilde oynatmıyor.
Son olarak chrome ile youtube'da video izlerken açık olan bütün youtube sekmeleri hep birlikte donuyor. hepsini kapatıp tarayıcıyı yeniden başlatınca sorun çözülüyor.
Bu sorunlar youtube sitesinden mi kaynaklanıyor yoksa flash player da hata mı var acaba ?
-
sorun senden kaynaklanıyo hacı..
muhakkak sekmelerin 1veya daha fazlasında youtube açık hiç bir şekilde donma kasılma tıkanma duraklama panikleme vs. sorunu yaşamıyorum..
tarayıcını güncelleştir. FP yi güncelleştir.
-
senin işletim sistemi ile alakalı bir durum bence çünkü ben bu bahsettiğin sorunlar ile karşılaşmadım ?
-
comodo frewall kullanıyorsan olabilir yapman gereken chromeye gerekli izini verip tüm çerezleri temizleyip tekrar dene + flashplayeri güncelle
-
mesela şu videoyu izlemek istediğimde youtube chrome da tümden kilitleniyor http://www.youtube.com/watch?v=c4fDZYY3ENU
firefoxta ise play butonuna tıklayınca hiç tepki vermiyor. Acaba videoda mı sorun var. Size zahmet kontrol edebilirmisiniz.
-
beyler sanırım benim flash player'da sorun var.
-
aynı sorunu bende crom da yaşıyorum enteresan bi olay .
-
Vidyonun üstüne sağ click donanım ivmelenmesini yazan tek kutucuğun tikini kaldırın.. (;
-
Ekran kartları, ATI veya NVIDIA mı?
-
Hocam bazen bende de oluyor Combofix le üzerinden geçiyorum pc nin bir şeyi kalmıyor bide CCleaner ile de çerezleri sildinmi tamamdır :)
-
baristux bunu yazdı:
-----------------------------Ekran kartları, ATI veya NVIDIA mı?
-----------------------------ati ekran kartı. ati linuxta sorun çıkarıyor sanırım.