Youtube Gene Engellenmiş
-
tabi canımın içi güzel mahkemelerim...Youtube kapatınca ordaki videolar siliniyor.Videolar sorun değildi zaten önemli olan zihniyet, düşünce
Ama Türkler hakkında ve Atatürk hakkında düşünülen videolarda siliniyor dğeil mi?
Türk milleti kendini ve Atatürk ü ne kadar tanıttıda yanlış video olduğunda kızıyor.
Küfür etmemk için burada bitiyorum.Beyinsiz herifler.Gördüğünüz gibi okuyan, hakim olanda akıllı düşünemiyor dahası ADAM olamıyor.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------tabi canımın içi güzel mahkemelerim...Youtube kapatınca ordaki videolar siliniyor.Videolar sorun değildi zaten önemli olan zihniyet, düşünce
Ama Türkler hakkında ve Atatürk hakkında düşünülen videolarda siliniyor dğeil mi?
Türk milleti kendini ve Atatürk ü ne kadar tanıttıda yanlış video olduğunda kızıyor.
Küfür etmemk için burada bitiyorum.Beyinsiz herifler.Gördüğünüz gibi okuyan, hakim olanda akıllı düşünemiyor dahası ADAM olamıyor.
-----------------------------bayaa ağır konuşmuşsun.
atatürkü yeterince tanıtamadı diye veya youtubeu yasakladı diye mi diyosun yoksa başka bişey mi var?
sonuçta o da görevini yapıyor.
atatürke hakaret varsa yasalara göre yapılması gerekeni yapmışlar.
-
Yurt dısına cıkan her vatandas zorunlu olmadıgı halde ulkesini temsil etme sorumlulugunu kendisine yukluyor fakat ya ibrahim tatlıses le yada ona benzer hayvan vari bir dna artıgı ile bunu yapmaya kalkdıgı zaman sorun burda baslıyor.Şahin K'yı görüp işte Türk işte Türkün gücü hihooho zuhaha diye espiri yaptıgını sana andavallar sayesinde Türk kimligi kirleniyor.İtalyaya bakın adamların alayı marka erkekleri bile hiç bi seye benzemeyen yurdum abazasından farkı olmayan adam sırf italyan diye göklere cıkartılıyor.Egitim diyoz ya işte egitim falan koca bir yalan,siz istedigniz kadar tahsil yapın o tahsili elde etmek için gecmek zorunda bırakıldıgnız mufredat bastan sona avrupa kıcı yalaması uzerine kurulu oldugu surece egitimde kar etmez.Sonra ne dogru düzgün tanıtımımız yapılır nede hakaret videolarının ardı arkası kesilir.Sonra salonun teki cıkıp bir seyler yaptıgnı sanarak youtube'yi engeller ya bunu yapanalr zihin özürlu yada kendiiçlerindeki rant oyununda birilerine mesaj gönderiyorlar.
-
internet seçeneklerinde yerel ayarlarını 165.228.131.10 - 3128
ağ bağlantılarında
yeğlenen dns sunucusu : 208.67.222.222
diğer dns sunucusu : 208.67.220.220
yapın..
-
youtubeyi falan bırakın ya
bi ara stage6 vvardı şimdi göçtü http://www.veoh.com/ var şimdi onu coştulralım :D
daha hızlı daha kaliteli daha öfkeli bi site (=
-
-
mugato bunu yazdı:
-----------------------------
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------tabi canımın içi güzel mahkemelerim...Youtube kapatınca ordaki videolar siliniyor.Videolar sorun değildi zaten önemli olan zihniyet, düşünce
-----------------------------bayaa ağır konuşmuşsun.
atatürkü yeterince tanıtamadı diye veya youtubeu yasakladı diye mi diyosun yoksa başka bişey mi var?
sonuçta o da görevini yapıyor.
atatürke hakaret varsa yasalara göre yapılması gerekeni yapmışlar.
-----------------------------hocam holyone mıydı birisi böyle bilişim konferansında youtube u kapatan hakimi konuşurken yazmıştı.Önüme dosya geldi Atatürk'e küfür varmış kapattım diyor.
Şimdi bilişim suçları ile iligli birşey varsa kesinlikle bu yönde eğitim alan bir hakim lazım.
Ne yani nete Atüatürk ve Türk düşmanı giriyor şimdi bütün dünyaya neti kapatım sırf Türkiye içimi çalışıcaz??
Yani hocam videoyu kaldırdığında o düşüncedeki adamların düşüncesini değiştirmiş olmuyorsun.Bizi tanımadıkları gerçeğini kabul edip tanıtmak yerine bizi tanıyorlar ipneliklerine yaptı diyorsun.Gerçeği kabullenmek buna göre birşeyler yapmak lazım.
Uyarı gönderirsin youtube a fakat artık oyuncak oldu youtube.
-
tamam dediğin doğru. çözüm olmaz. bunu ben de savunuyorum. ama sen gariban hakime niye sövüyon :Ş
ben onu soruyom. adam görevini yapmış sadece.
-
mugato bunu yazdı:
-----------------------------tamam dediğin doğru. çözüm olmaz. bunu ben de savunuyorum. ama sen gariban hakime niye sövüyon :Ş
-----------------------------hakimin görevi yasalara bağlı kalmak değil.nitekim anayasa hukukunda her olayın açıklaması yoktur olamaz da. böyle saçma bir durumda elbetde hakimler kendi insiyatiflerini kullanabilirler.bu kararı veren hakim gariban'dır doğru ama düşünme gariban'ı...yasaklarla nereye kadar
-
mugato bunu yazdı:
-----------------------------tamam dediğin doğru. çözüm olmaz. bunu ben de savunuyorum. ama sen gariban hakime niye sövüyon :Ş
-----------------------------hocam şimdi hakime neden mi sövüyorum.Bu hakim yarın öbür gün benle ilgili bir kararda verebilir.Bu youtube meselesi gibi olursa sıçtık.Türkiyede
eğitim
sağlık
asker-polis
ceza sistemlerigibi kurumlar iyi olmazsa işimiz var demektir kötüye gidiyoruz demektir.Hakime neden mi sövüyorum?Sürekli aynı şeyi yapıyorlar.KArdeşim hakim olmuşsunuz youtube 1. kez kapandı açın bakın youtube nasıl bir sistemle yürüyor vs..?
Peki ya youtubetan adamları dinlediler mi?Hayır..Peki nasıl olur kapanıyor.Boşversene hoca..Bu iş böyle yasakla yürümüyor..O video hala orda sadece Türkiye ulaşamıyor o kadar.