Youtube Kasması
-
PC de kasan hiç bir şey yok. Chrome basıyoruk anında önümde siteyi yazıyorum anında önümde fakat youtube kasıyor.
Mesela videoyu tam ekran yapacağım 3-5 saniye ekran o şekilde donuyor öyle geçiyor tam ekrana küçültürkende aynı işlem.
Bu insanın canını sıkıyor neyden kaynaklanıyor olabilir ?
Chrome -
4Ram 2.nesil i5
-
Ekranı büyürtürken bir duraksama oluyor 2 3 sn. Galiba genel birşey bu. Eski amd FX ve amd GPU bilgisayarımda da bu durum vardı. Eski olduğundan dolayı uğraşmamıştım. Yeni ryzen 3700x li pc topladım onda da aynı.
-
hypnot1c bunu yazdı
Ekranı büyürtürken bir duraksama oluyor 2 3 sn. Galiba genel birşey bu. Eski amd FX ve amd GPU bilgisayarımda da bu durum vardı. Eski olduğundan dolayı uğraşmamıştım. Yeni ryzen 3700x li pc topladım onda da aynı.
aynen hocam sorunum budur
o zaman sorun donanımdan değil galiba
-
Ben de mobil uygulamada sorun yaşıyorum. Çok geç açılıyor.
-
başka tarayıcı denediniz mi?
chrome sıfırlasanız?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
başka tarayıcı denediniz mi?
chrome sıfırlasanız?
chrome sil yükle yaptım sorun devam
operada sorun aynı
mozillada farklı olay şöyle oluyor tüm ekran kararıyor 1 saniye sonra tam ekran şekilde açılıyor ama mozilla yavaş
-
Lan yoksa bu adamalar Telekom ağından YouTube a müdahale ediyor olmasın. Demek istediğim JavaScript ile bir takım işlemler yaptırıyor olabilirlermi.
Eminim tam kontrol için birçok şey yapıyorlar ama benim şuan bu konuyu gelince aklıma geldi.
-
Şurada bikaç çözüm önerisi mevcut
-
geçen ben de de vardı. videolar sadece ses olarak geliyordu. chrome güncellemesi vardı yaptım düzeldi. bi kontrol edin derim.
-
daha önce hiç başıma gelmedi
5 yıllık core2core mu ne çift çekirdek li laptop ta bile problem yaşamadım
ofiste 3 tane laptop 1 tane imac var onlardada sıkıntı yok.
ama tüm bu cihazların hepsinde ve telefonumda kasan donan yavaş çalışan tek şey var twitter. Twitter ı kasmadan donmadan performans lı kullanabilen varmı amk
-