Youtube Neden Hala Oto Dnslerde Kapalı ?
-
Bu ne saçma iş lan.
dns'ler dışında hala kapalı. -
Yasaklı olduğundan dolayı olabilir mi ?
Einstein mode off.
-
Zeytun-i bunu yazdı
Bu ne saçma iş lan.
dns'ler dışında hala kapalı.hacı reisinize laf geçirebilirseniz açtırırsınız :))
ArduouS tarafından 29/Nis/14 00:09 tarihinde düzenlenmiştir -
http://eekg.tib.gov.tr/ adresinden sorguladım
Bu İnternet sitesi (youtube.com) hakkında 5651 sayılı kanunun 8. Madde 1. fıkra b bendi ve 4. fıkrası uyarınca Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından İDARİ TEDBİR uygulanmaktadır.
(The ADMINISTRATION MEASURE which has been taken for this website (youtube.com) based on the subparagraph 4 and 1/b of article 8 of Law Nr. 5651 has been implemented by Telecommunications Communication Presidency.)Yasakmış hocam :)
Yasağı aşmak yasak değil, zenmate eklentisini yükle keyfine bak
-
Comodo dns ise yariyor.
-
Mustafa bunu yazdı
Einstein mode off.
Hayır hocam, şunu diyorum, dns'lere açıldığında komple niye açmadılar siteyi amk mal mal işler.
madem öyle yine kapatsınlar tüm dns'leri. -
ben DNS yada proxy kullanmadan giriyorum o nasıl oluyor anlamadım :\
-
r10aldinho bunu yazdı
http://eekg.tib.gov.tr/ adresinden sorguladım
Bu İnternet sitesi (youtube.com) hakkında 5651 sayılı kanunun 8. Madde 1. fıkra b bendi ve 4. fıkrası uyarınca Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından İDARİ TEDBİR uygulanmaktadır.
(The ADMINISTRATION MEASURE which has been taken for this website (youtube.com) based on the subparagraph 4 and 1/b of article 8 of Law Nr. 5651 has been implemented by Telecommunications Communication Presidency.)Yasakmış hocam :)
Yasağı aşmak yasak değil, zenmate eklentisini yükle keyfine bak
DNS ile giriliyor hocam bir şey yüklememe gerek yok :) 208 67 222 222 * 208 67 220 220
-
Zeytun-i bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Einstein mode off.
Hayır hocam, şunu diyorum, dns'lere açıldığında komple niye açmadılar siteyi amk mal mal işler.
madem öyle yine kapatsınlar tüm dns'leri.Yukardaki reise anlatıcan derdini. Yıllardır bu milletle dalga geçiyorlar ondan kimse şaşırmıyor artık yapılanlara.
-
Slm müridler s3 mini den youtube ye giremiyom çözümü varmıdır ?
-
Maldonado bunu yazdı
Slm müridler s3 mini den youtube ye giremiyom çözümü varmıdır ?
wifi'den bağşanıyorsan ağ yapılandırma ayarlarından dns değiştirebiliyorsun, o şekilde girebilirsin.
3g için ise program yüklemen lazım, hotspot, dns changer tarzı programlar olur sanırım
@zeytun-i haklısın aslında, giriyosun istediğinde ama niye yasak hala anlamadım bende :)
r10aldinho tarafından 29/Nis/14 00:48 tarihinde düzenlenmiştir