Youtube Problem
-
Beyler hosts dosyasını değiştirdim, dns ayarlarını yaptım. Ayarlar komple benim makine ile aynı. Benim makine cozur cozur youtube videolarını oynatırken arkadaşınki "An error occured, please try again later." diye bir hata veriyor. Flash player'da da sorun yok. Nasıl düzelteceğiz bunu? Vista kurulu. Bütün browserlar da aynı hata.
-
Arada olur öle sonra düzelir.
-
Yaklaşık 1 aydır böyle.
-
4.2.2.2 4.2.2.3 yap dns ni
olmuyosa host dosyasını deiştir
-
Hepsini yaptığımı belirttim zaten ilk mesajda.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler hosts dosyasını değiştirdim, dns ayarlarını yaptım. Ayarlar komple benim makine ile aynı. Benim makine cozur cozur youtube videolarını oynatırken arkadaşınki "An error occured, please try again later." diye bir hata veriyor. Flash player'da da sorun yok. Nasıl düzelteceğiz bunu? Vista kurulu. Bütün browserlar da aynı hata.
-----------------------------navige.com'daki talimatları uyguladın mı ?
-
vista hosts dosyasını değiştirmene izin vermiyor bazen. hosts dosyasını tekrar kotrol et. ayarların eski haline dönmüş olabilir.
74.125.67.100 youtube.com
74.125.67.100 www.youtube.com
hosts dosyası bu şekilde olmalı.
-
çalışan host dosyası ve 4.2.2.2.6 veya 8.8.8.8 googlenin dns sini yap çerezleri sil vermez öyle bir hata sadece hostla girdiğimde öyle hata veriyor ama dns ayarı yapdıgımda hiçbir video öyle hata vermiyor
-
@kartalkethuda
Bir kontrol edeyim onu.
@CasTeal
Hayır ama evde kendim de kullanmadım o siteyi.
@Explosive
Hosts dosyası çalışıyor, dns'de google'ın zaten. Dediğim gibi aynı ayarlar, benim bilgisayarda sorun yok. Onun bilgisayarda bu hatayı veriyor.
-
makat.org direk burdakini kur bi hosts dosyasını değiştiriyo tüm youtube serverlarının falan. sendekinde sadece siteninki değiştirilmiş o yüzden vidyoları açmıyor
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
makat.org direk burdakini kur bi hosts dosyasını değiştiriyo tüm youtube serverlarının falan. sendekinde sadece siteninki değiştirilmiş o yüzden vidyoları açmıyor
-----------------------------makat org kapanalı aylar oldu hocam nerde yaşıyosun :D
edit : aa açılmış lan..ben nerde yaşıyorum ?