Youtube Seo ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

YouTube'daki videolarımız daha çok kişiye ulaşsın, kendi keywordünde ilk sıralarda çıkması gibi konularda yardımınıza ihtiyacım var.

Günlük arama hacmi 300bin olan birkaç keyword üzerine çalışıyorum. Ama cidden çok komik rakamlar düşüyor benim videolarıma. Hatta şöyle söyleyeyim. Bir deney yaptım 24 saati dolmadan milyonlarca defa izlenen keywordlerle ilgili bir video attım izlenme sayısı 200ü geçmedi :D

Seo için twitter, facebook ve google+ da paylaşım yapıyorum. Keyword kasıyorum falan ama bugüne kadar hiç youtube seo için uğraşmadığım için ya başarısız oluyorum yada birşeyler eksik.

Nerelerde yanlış yapıyorum veya kabaca neler yapmalıyım öneride bulunurmusunuz ?

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

google ibnesi aynı web sitelerde oldugu gibi en çok tık alan videoyu en öne çıkartıyor öncelikle

2. HD video varsa 720p üstü onu da üste çıkartıyor

Google a B yazıp atıyorum 

YouTube - Misia A Misia B

böyle bir saçma sapan video çıkıyor en üstte , youtube demiom bak google , 33 milyon izlenmiş.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

google ibnesi aynı web sitelerde oldugu gibi en çok tık alan videoyu en öne çıkartıyor öncelikle

2. HD video varsa 720p üstü onu da üste çıkartıyor

Google a B yazıp atıyorum 

YouTube - Misia A Misia B

böyle bir saçma sapan video çıkıyor en üstte , youtube demiom bak google , 33 milyon izlenmiş.

Videolarım 720p-1080p arası değişiyor hocam bir tane 480p var.

Google'da en çok izlenen videonun çıkması mantıklı da (b harfine değil aradığın keyworde göre tabiki :D ) YouTube da neden az izlenenlere şans tanınmıyor onu anlamıyorum. YouTube sitesi hem amatörlere hem profesyonellere hitap eden bir site değil mi ? Vizyonumuz misyonumuz herkesin özgürce video paylaşıp sesini dünyaya duyurması diyor, her türlü seo keyword başlık açıklama kasmama rağmen ulaşamadım kimseye :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Up olsun ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

youtube ile ilgili tüm sorunların için http://www.ytpara.com/ forumuna bak

sen nietzche kelimelerden bahsediyon ama videonla alakasız etiket , videoyu veya kanalı para kazanmaya kapatır

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı

sen nietzche kelimelerden bahsediyon ama videonla alakasız etiket , videoyu veya kanalı para kazanmaya kapatır

Hayır niçe demiyorum niçe tbmyi yükseltir. Videolarımı youtube aramalarında ilk sayfada çıkarma yollarını soruyorum hocam.

Açıkçası awesomeness gibi partner şirketlerin seo sistemini merak ediyorum. Adamlarda öyle bir seo sistemi var ki videoyu atıyosun 1 gün sonra youtube aramalarında ilk sayfanın birinci sırasındasın.

Ben adsense çalışıyorum, partner yok dolayısıyla seosunu vs hep el ile yapman gerek. ytparada sordum imleme yap dediler imleme yapalı 1 ay oldu, 5.-6. sayfalardan yukarı çıkamadım...

50 küsür tane özgün video yaptım emek harcadım izlenim alacak diye bekle bekle taş oldum yav.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    aliyk bunu yazdı

Hayır niçe demiyorum niçe tbmyi yükseltir. Videolarımı youtube aramalarında ilk sayfada çıkarma yollarını soruyorum hocam.

Açıkçası awesomeness gibi partner şirketlerin seo sistemini merak ediyorum. Adamlarda öyle bir seo sistemi var ki videoyu atıyosun 1 gün sonra youtube aramalarında ilk sayfanın birinci sırasındasın.

Ben adsense çalışıyorum, partner yok dolayısıyla seosunu vs hep el ile yapman gerek. ytparada sordum imleme yap dediler imleme yapalı 1 ay oldu, 5.-6. sayfalardan yukarı çıkamadım...

50 küsür tane özgün video yaptım emek harcadım izlenim alacak diye bekle bekle taş oldum yav.

bende youtubeye sevdalandım ardından düzinelerce kanalım banlandı diye küstüm hocam

videoya verdiğin isimde çok önemli , 10k hatta 50-100k face sayfasları olanlardan ya rica edecen yada

videonla alakalı face sayfalarında yorum olarak yazıcan linki

youtubede benzeri videolarda yine yorum altında kendi linkini verecen

incisözlük,itü,ekşi gibi sözlüklere atıcan

forumlarda paylaşıcan filan falan

özgün olarak mesela ne yapıyorsun slayt filanmı türkçemi yabancımı

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

Youtube backlink sanıp geldiydim konuya alakası yokmuş. :D Youtube backlink isteyen varsa bulsun la beni =/

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    aliyk bunu yazdı

bende youtubeye sevdalandım ardından düzinelerce kanalım banlandı diye küstüm hocam

videoya verdiğin isimde çok önemli , 10k hatta 50-100k face sayfasları olanlardan ya rica edecen yada

videonla alakalı face sayfalarında yorum olarak yazıcan linki

youtubede benzeri videolarda yine yorum altında kendi linkini verecen

incisözlük,itü,ekşi gibi sözlüklere atıcan

forumlarda paylaşıcan filan falan

özgün olarak mesela ne yapıyorsun slayt filanmı türkçemi yabancımı

Yabancı oyun videosu hocam. İngilizcem az çok vardır.

Benim de çok izlenen bir özgün kanalım durduk yere kapatıldı. Bir süre küstüm yorulmuştum da aslında çok emek vermiştim o kanala gece yarılarına kadar uykusuz kanal başında sabahladığımı hatırlarım. Sebep göstermeden kapattılar.

Youtubeden nefret etmeye başladım hocam bilinen her forumda her yerde paylaştım imleme yaptım arama servislerine ping gönderdim merkezden ip adresimi değiştirttim yok abi inatla gerilere atmış 1 aydır 1 sayfa bile yukarı çıkamadım. Benim videolarımı kopyalayıp benden daha fazla izlenim alanları görmüyormuyum az kalıyorum çıldırayım...

Sen ne çalışıyordun hocam spamdan mı banlandın ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı

Youtube backlink sanıp geldiydim konuya alakası yokmuş. :D Youtube backlink isteyen varsa bulsun la beni =/

Backlink isteyen bulsun arkadaşı. Şöyle alıntı yaparak ölümsüzleştireyim.

Bekleye bekleye şiştim valla her sabah bakıyorum hiç video patlamış mı diye :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı

Backlink isteyen bulsun arkadaşı. Şöyle alıntı yaparak ölümsüzleştireyim.

Bekleye bekleye şiştim valla her sabah bakıyorum hiç video patlamış mı diye :D

Hocam word to speech ile haberleri yap youtube trends'e bakıp. hd yap üstte kalır. g+ takipçisi satın alıp onaylı youtube hesabı alırsan da çok şukela olur. nasıl oluyor bilmiyorum ama takipçi var işim ucunda

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
Toplam Hit: 1991 Toplam Mesaj: 19