folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Youtube: Tekrarlanmayacak Söz

Youtube: Tekrarlanmayacak Söz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serserialper21
    serserialper21's avatar
    Erkek
    YouTube: Tekrarlanmayacak söz

07 Mart 2007 Çarşamba 00:10
    Görüntü paylaşım sitesi YouTube, Cumhuriyetin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edilen video görüntülerinin siteden kaldırıldığını ve bir daha yayınlanmaması için gerekli çalışmaların sürdüğünü duyurdu.

YouTube'den erişim yasağıyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, söz konusu videonun siteden kaldırılmasına rağmen, yasal mercilerin erişimi engelleme kararı almasının üzücü olduğu ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''YouTube olarak, bu tarz hassas konularda çok dikkatli olmaya özen gösteriyoruz. Bu tip sorunlar internetin uluslararası bir fenomen haline gelmesinden dolayı daha karmaşık bir hal almaktadır. Teknoloji bir taraftan tüm dünyada bilgilere erişim imkanı sağlarken, kültürel farklılıkların da ortaya çıkmasına neden olmaktadır. YouTube olarak, dünyanın farklı yerlerinden insanların çektikleri videoları güvenli ve kurallar çerçevesi içerisinde paylaşabilecekleri bir ortam yaratmaya çalışıyoruz.

Türkiye'deki yasal mercilerin, söz konusu videonun her türlü kopyasını YouTube'den kaldırmak için gösterdiğimiz çabanın farkında olduğuna inanıyoruz ve videonun bir daha yayınlanmaması için gerekli çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.''

kaynak : www.internethaber.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bunuda:D

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serserialper21
    serserialper21's avatar
    Erkek
    yok hajı bu haber yoktu :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek
    o videoyu koyan ibneyi banlasalar yeter aslina :d

the one and only yaramaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    anasını satim iranı geçtik en son iran engellemişti youtube'yi, ne yorumsuz bir millettir şu TÜRK milleti ya :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garfi
    garfi's avatar
    Erkek
    Şu An Youtube.com Kapanmış.

Liquid Fantasy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    serefizler...para kaybetcez die göt korkusundan..... :) hem kapansada bişi olmazdı zaten... bizimde pikniktube'umuz war :P .... :D

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    demek ki sansür zaman zaman bir işe yarıyormuş. bu iş olmasaydı özür akıllarına gelmiyodu. tabii hit kaygısı başa bela. ama iş işten geçti artık.

enjoy i'm vaccinated
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serserialper21
    serserialper21's avatar
    Erkek
    Bu siteye erisim Istanbul 1. sulh ceza mahkemesi 2007/384 sayi ve 06.03.2007 karari geregi engellenmistir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serserialper21
    serserialper21's avatar
    Erkek
    http://www.gizliweb.com/g/o.web/010010A/http/www.youtube.com/

:D
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ben şu an çatır çatır giriyorum :) aşağıdaki programı kurarsanız sizde çatır çatır gireceksiniz :) malesef xp uyumlu vista uyumlusu ne zaman çıkar bilemiyorum..
    http://rapidshare.com/files/19821175/TreeWalk.rar.html

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 3964 Toplam Mesaj: 35