folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Youtube Yine Kapatılıyor Bu Sefer Erzurum Mahkemesi

Youtube Yine Kapatılıyor Bu Sefer Erzurum Mahkemesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    Aç kapa YOUTUBE
    25 Ocak 2008 Cuma 17:16
    Bir açıp bir kapatıyorlar... Şimdi ki kapatma Erzurum'dan geldi.
    İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nin Atatürk'e hakaret edilen video görüntülerine yer verdiği için erişim yasağı koyduğu video paylaşım sitesi Youtube hakkında, Erzurum 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi de bölücü örgütün propagandasının yapıldığı gerekçesiyle süresiz yayın yasağı kararı verdi.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı, internet dünyasının en büyük video paylaşım sitesi olan Youtube.com'da yayınlanan terör örgütü PKK'nın silahlı eğitimlerini içeren 4 dakika 41 saniyelik video görüntüleri için suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine Erzurum 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davada video görüntülerinin Anayasa'nın 26/2 ile 3713 Sayılı Terörle Mücadele Yasası'nın 6/2 maddeleri uyarınca propoganda içerdiği belirlendi. Mahkeme heyeti sitenin yayınlarının süresiz olarak kaldırılmasına karar verdi. Mahkemenin 2008/192 sayılı `yayın kaldırma' kararı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ile Youtube'un İstabul temciliğine gönderildi.

İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi de Atatürk'e hakaret edilen video görüntülerinin yer aldığı Youtube.com'a erişim yasağı koymuştu.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    direkt youtubenin kendisini kapatamadıgmız surece yapılan tum yasaklamalar komik ve asaglayıcı adamlar bize bi taraflarıyla guluyo dusunun hem kendi propandalarını yapıyolar hemde bizim youtuba erişim hakkımızı engelliyolar ee heriflerin ekmegine yag surmus oluyoz o videolar yapanlar bi taraflarıyla guluyolardır simdi kapatın kapatın google da kaptın interneti toptan kapatın gidin salak herfiler böyle salaklar birilerine artık yaranmak içimi desem bilmiyorum bişeylerin kendilerinde varoldugunu butur aptalca seylerle kanıtladıklarını sandıklarını sanıyorum yada sikayet edenler bizzat o videoları yapanlar bir insanın salaklıgın dibene vurması tabirin canlı kanıtlarından biri.o sikayette bulunan ve o sikayeti haklı bulup uygulyan-lar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

exca nında dediği gibi yutub $amar oğlanına döndü :D folloş oldu site :D  aç kapa aç kapa nereye varacaz merak ediyorum.

tabi şöle bi olay var youtube coderları bi fonksiyon yazarak içinde küfür hakaret olan videoları eklememek gibi bişey yapamazlarmı  sanki ? bush amcaya yapılsa bunlar acaba öle mahkemeden uyarının mı gelmesini bekliycek yu tubcu amcalar ?

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Inanmiyorum saka mi ya bu ?

Siteyle oyun oynuyoruz ac kapa ac kapa harbi follo$ oldu site ya :D

sonunda yutub engellicek bizi :|

Abanin o zaman videolara son anlarimizi yasiyoruz :D

Ya bunlar direk bize kapamak yerine adam gibi yutuba bi email caksalar anlatsalar dertlerini su videoyu silin diye sonrada o video silinse ?

Hayir bize kapatmakla ne degisiyo ? Video sitede duruyo sadece biz goremiyoruz videoyu koyanlar goruyo ?

Valla inanmiyorum artik :S 

I find your lack of faith disturbing.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Zaten uyarıyorlar(mış). Youtube kaldırmayınca engelliyorlarmış. Kaç gündür bende kızıyordum ama hakverdım yav. Youtubedakılerde azıcık adam olsunlar. Hayanlıgın bi lüzumu yok. Koskoca Türkiyemı önelmi, birkaç dengesizin koyduğu videomu. Eğer mesele videomuzu silmeyız arkadas. Biz bunun için varız diyorlarsa aha engellenıyoruz işte. Türkiyeden bir çok kullanıcı video yollayamıyor. 5 video kalacak diye binlerce videodan oluyorlar

Eğer mesele video meselesı değilde o videolar sırf Atatürke ve Türkiye'ye hakaret edildiği için silinmıyorsa o zaman koyam youtubeun götüne

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    videodaki flag'a 30 kere tıklayınca zaten videoyu siliyomuşlar ne gerek var öyle karar çıkar youtube gönder falan a.q. 30 kişi bulamıyonuz mu internetten tıklasın işte :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Kurana hakaret eden bir video vardı 3000 flaga rağmen hala yerınde duruyo
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    Gabana koydumun yutubun gote kaymış

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek

kasar oldu la yutub xD

dalga geciolar adamlarla xD

engelleyebilceklerini sanmıolar mı bide kopuorm xD

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

youtube bizi engellesede kurtulsak aq

λ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    sanırım sürekli yasaklayıp milleti siteden bezdirme politikası gibi birşey izliyorlar. kafamda böyle bir fikir cereyan etti bilmiyorum doğru-yanlış olabilir; ama hakikaten ntv gibi büyük bir televizyon bile artık taşak geçer oldu bu olayla. "siz engelleyin ama millet yine rahatça giriyor" diyip internet cafeden naklen yayın yapar oldu adamlar.

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 2654 Toplam Mesaj: 21