Youtube Yine Kapatılıyor Bu Sefer Erzurum Mahkemesi
-
Aç kapa YOUTUBE25 Ocak 2008 Cuma 17:16Bir açıp bir kapatıyorlar... Şimdi ki kapatma Erzurum'dan geldi.
Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı, internet dünyasının en büyük video paylaşım sitesi olan Youtube.com'da yayınlanan terör örgütü PKK'nın silahlı eğitimlerini içeren 4 dakika 41 saniyelik video görüntüleri için suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine Erzurum 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davada video görüntülerinin Anayasa'nın 26/2 ile 3713 Sayılı Terörle Mücadele Yasası'nın 6/2 maddeleri uyarınca propoganda içerdiği belirlendi. Mahkeme heyeti sitenin yayınlarının süresiz olarak kaldırılmasına karar verdi. Mahkemenin 2008/192 sayılı `yayın kaldırma' kararı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ile Youtube'un İstabul temciliğine gönderildi.
İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi de Atatürk'e hakaret edilen video görüntülerinin yer aldığı Youtube.com'a erişim yasağı koymuştu. -
direkt youtubenin kendisini kapatamadıgmız surece yapılan tum yasaklamalar komik ve asaglayıcı adamlar bize bi taraflarıyla guluyo dusunun hem kendi propandalarını yapıyolar hemde bizim youtuba erişim hakkımızı engelliyolar ee heriflerin ekmegine yag surmus oluyoz o videolar yapanlar bi taraflarıyla guluyolardır simdi kapatın kapatın google da kaptın interneti toptan kapatın gidin salak herfiler böyle salaklar birilerine artık yaranmak içimi desem bilmiyorum bişeylerin kendilerinde varoldugunu butur aptalca seylerle kanıtladıklarını sandıklarını sanıyorum yada sikayet edenler bizzat o videoları yapanlar bir insanın salaklıgın dibene vurması tabirin canlı kanıtlarından biri.o sikayette bulunan ve o sikayeti haklı bulup uygulyan-lar
-
exca nında dediği gibi yutub $amar oğlanına döndü :D folloş oldu site :D aç kapa aç kapa nereye varacaz merak ediyorum.
tabi şöle bi olay var youtube coderları bi fonksiyon yazarak içinde küfür hakaret olan videoları eklememek gibi bişey yapamazlarmı sanki ? bush amcaya yapılsa bunlar acaba öle mahkemeden uyarının mı gelmesini bekliycek yu tubcu amcalar ?
-
Inanmiyorum saka mi ya bu ?
Siteyle oyun oynuyoruz ac kapa ac kapa harbi follo$ oldu site ya :D
sonunda yutub engellicek bizi :|
Abanin o zaman videolara son anlarimizi yasiyoruz :D
Ya bunlar direk bize kapamak yerine adam gibi yutuba bi email caksalar anlatsalar dertlerini su videoyu silin diye sonrada o video silinse ?
Hayir bize kapatmakla ne degisiyo ? Video sitede duruyo sadece biz goremiyoruz videoyu koyanlar goruyo ?
Valla inanmiyorum artik :S
-
Zaten uyarıyorlar(mış). Youtube kaldırmayınca engelliyorlarmış. Kaç gündür bende kızıyordum ama hakverdım yav. Youtubedakılerde azıcık adam olsunlar. Hayanlıgın bi lüzumu yok. Koskoca Türkiyemı önelmi, birkaç dengesizin koyduğu videomu. Eğer mesele videomuzu silmeyız arkadas. Biz bunun için varız diyorlarsa aha engellenıyoruz işte. Türkiyeden bir çok kullanıcı video yollayamıyor. 5 video kalacak diye binlerce videodan oluyorlar
Eğer mesele video meselesı değilde o videolar sırf Atatürke ve Türkiye'ye hakaret edildiği için silinmıyorsa o zaman koyam youtubeun götüne
-
videodaki flag'a 30 kere tıklayınca zaten videoyu siliyomuşlar ne gerek var öyle karar çıkar youtube gönder falan a.q. 30 kişi bulamıyonuz mu internetten tıklasın işte :D
-
Kurana hakaret eden bir video vardı 3000 flaga rağmen hala yerınde duruyo
-
Gabana koydumun yutubun gote kaymış
-
kasar oldu la yutub xD
dalga geciolar adamlarla xD
engelleyebilceklerini sanmıolar mı bide kopuorm xD
-
youtube bizi engellesede kurtulsak aq
-
sanırım sürekli yasaklayıp milleti siteden bezdirme politikası gibi birşey izliyorlar. kafamda böyle bir fikir cereyan etti bilmiyorum doğru-yanlış olabilir; ama hakikaten ntv gibi büyük bir televizyon bile artık taşak geçer oldu bu olayla. "siz engelleyin ama millet yine rahatça giriyor" diyip internet cafeden naklen yayın yapar oldu adamlar.